1-A rendörségnek nincs ennyi pénze- darabja szerintem 1millió körül van.
2- Az ombucman biztos nem engedné. (ha az autópályákon a már meglévő kamerákan sem lehet sebességmérésre használni!)
3-Láttad az 1-7-es bevezetőn az autómata trafipax dobozát? Nem kicsi- ha ott lenne a jelzőlámpa mellett szerintem észre lehetne venni!
No, bár nem kis kétségeim vannak a valóságtartalommal kapcsolatban, azé idemásolom ezt az iwiwen kerengő izét.
Automata traffipaxokat szereltek az alábbiakban felsorolt helyeken lévő közlekedési jelzőlámpákba Budapest területén. Az alábbi lista tuti, mivel a felszerelő cégtől jött:
a Róbert Károly krt-on a Róbert Károly krt. és a Reitter Ferenc utca sarok után következő első lámpasor
Ferenc krt. - Üllői út sarok
Rákóczi tér, József krt. (Nyugati felé)
Attila utca - Alagút sarok
Hegyalja út - Jagelló út sarok
Fehérvári úti piacnál
Budafoki út
Margit krt. - Bimbó utca sarok
Moszkva tér
Kőbányai út (Egészségháznál)
Kőbányai út - Könyves Kálmán krt.
Szentendrei út felüljáró minden lámpasor
Csillaghegyi elágazásig
Flórián tértől a Tímár utca irányában három lámpasor
Szamuely utca - Petofi híd felhajtónál
Az automata traffipax lényege, hogy piros lámpánál lefotózza a tilos jelzésen áthaladó járművet, zöld jelzésnél pedig a kereszteződésen (mért szakaszon ) az áthaladási sebességet
Mivel elég sokat bambulászom nem is egyet az említett lámpák közül, kicsit elgondolkodtam, mi van, ha igaz . Vagy az lesz. Én nem fedeztem fel semmi változást rajtuk...
Éppen ezért mondtam, hogy jönnek a kifogások, mert nem tudja annyiért hozni... így megvárja, ameddig majd tudja, neked meg mesél!
Sajnos nálunk még az adott szó nem vérszerződés. Sőt néha a szerződés is olyan, mintha nem is lenne... nehéz ezzel együtt élni, de így van.
Szerintem azért ez nem egészen így van. Én felmászok egy panelház tetejére, és onna sz*rom le, hogy mi-milyen listába akciós. K*rvára nem érdekel.
Bementem a boltba és megkérdeztem, hogy mennyiért tudnak hozni 42l MD dobozt. Azt mondja, hogy 15500 HUF, és két hét. Mondom OK. Akkor most miről beszélünk?! Az 5-ik hetet tapossuk és még mindig csak kint vagyok 20 lepedővel. Dobozom meg nincs.
Elfogadom, hogy bukik rajta. OK. DE NEM ÉRDEKEL! Ha vállalja, akkor teljesítse is! Még kiváncs vagyok arra, hogy akarnak e kárpótolni, vagy sz*rnak a fejemre. Szeretnék, még 1 fekete hengertatyót...
1-A rendörségnek nincs ennyi pénze- darabja szerintem 1millió körül van.
2- Az ombucman biztos nem engedné. (ha az autópályákon a már meglévő kamerákan sem lehet sebességmérésre használni!)
3-Láttad az 1-7-es bevezetőn az autómata trafipax dobozát? Nem kicsi- ha ott lenne a jelzőlámpa mellett szerintem észre lehetne venni!