Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem kamu.

1-A rendörségnek nincs ennyi pénze- darabja szerintem 1millió körül van.
2- Az ombucman biztos nem engedné. (ha az autópályákon a már meglévő kamerákan sem lehet sebességmérésre használni!)
3-Láttad az 1-7-es bevezetőn az autómata trafipax dobozát? Nem kicsi- ha ott lenne a jelzőlámpa mellett szerintem észre lehetne venni!
No, bár nem kis kétségeim vannak a valóságtartalommal kapcsolatban, azé idemásolom ezt az iwiwen kerengő izét.

Automata traffipaxokat szereltek az alábbiakban felsorolt helyeken lévő közlekedési jelzőlámpákba Budapest területén. Az alábbi lista tuti, mivel a felszerelő cégtől jött:

a Róbert Károly krt-on a Róbert Károly krt. és a Reitter Ferenc utca sarok után következő első lámpasor

Ferenc krt. - Üllői út sarok

Rákóczi tér, József krt. (Nyugati felé)

Attila utca - Alagút sarok

Hegyalja út - Jagelló út sarok

Fehérvári úti piacnál

Budafoki út

Margit krt. - Bimbó utca sarok

Moszkva tér

Kőbányai út (Egészségháznál)

Kőbányai út - Könyves Kálmán krt.

Szentendrei út felüljáró minden lámpasor

Csillaghegyi elágazásig

Flórián tértől a Tímár utca irányában három lámpasor

Szamuely utca - Petofi híd felhajtónál

Az automata traffipax lényege, hogy piros lámpánál lefotózza a tilos jelzésen áthaladó járművet, zöld jelzésnél pedig a kereszteződésen (mért szakaszon ) az áthaladási sebességet

Mivel elég sokat bambulászom nem is egyet az említett lámpák közül, kicsit elgondolkodtam, mi van, ha igaz . Vagy az lesz. Én nem fedeztem fel semmi változást rajtuk...
ENNEK IS! FELADOM.
emmegmÉilyen? csupa nagybetŰnek kÉne lennie...
szÉpjÓestÉtmindenkinekmegyekhazapihizni!
Értem én, csak felháborít.

Hihetetlen a mai kereskedők hozzáállása a vevőkhoz.

Köszi.Szurkoljál csak. Rám is fér.
És utánna kezdődik még csak a konzol project.

Na ahoz nem sok kedvem van...
Nincs túra eső nélkül Ezt megtanultam, hála Bluenak!

Aztán jobban vagy már? Mert olvastam valamit, hogy sikerült magad összetörni?
Sok-sok munka.

Meg 2 hete vacakol a netem. Alig tudok fellépni, de kb. 2 perc és le is dob

Meg motoroztam is kicsit. Vasárnap mentem 1 Balaton körbe-karikába túrát
A vége volt a legjobb mikor carrá áztam

Röviden ennyi,,,,,azt hiszem
Bali!

Éppen ezért mondtam, hogy jönnek a kifogások, mert nem tudja annyiért hozni... így megvárja, ameddig majd tudja, neked meg mesél!
Sajnos nálunk még az adott szó nem vérszerződés. Sőt néha a szerződés is olyan, mintha nem is lenne... nehéz ezzel együtt élni, de így van.

Szurkolok, hogy legyen dobozod minél hamarabb!
Szióóóó!
Merre voltál eltűnve?

Szííyasztok 500 as ok..

Tutom....tudom már hiányoltatok.

Naaaagy pusza drága
Előfordul . De azért van más témánk is .
Ilyenekről beszélgettek kettesben is?
Franciául esetleg .
Évica drága

n i n j á k helyesen kiejtve szép magyarságval annak megfelelően n i n c s z s ák
Akad, de azé túlzásokba nem esek
hát még én! de az első komolyabb utam sajna csak az Őrség lesz. Az meg naon messze van még.
Szijja Cicc!
Utálom a páleszt Aszagától is rosszul vagyok, abból meg elég volt most egy darabig!
Szijja mindenki !
Nyusz, örülök, h sikeredik mociznod végre !
Dooorcsi, küggyé le egy páleszt a leves mellé .
Ápolgatnak ám rendesen De örülök,hogy legalább nem eszem annyit, és már a 2 nap alatt fogytam 4kilót Lassan elfogy Gömbi

Sajna nem hiszem, hogy megyek, nagyon durva vizsgám lesz utána hétfőn

Szia Macska! sok a meló?
Mi ez a lassú gyógyulás? Tessék rászólni a Zuradra, hogy kúráljon rendesen!

Tuti nem tudsz jönni Őrségbe?

Mackó!

Szerintem azért ez nem egészen így van. Én felmászok egy panelház tetejére, és onna sz*rom le, hogy mi-milyen listába akciós. K*rvára nem érdekel.
Bementem a boltba és megkérdeztem, hogy mennyiért tudnak hozni 42l MD dobozt. Azt mondja, hogy 15500 HUF, és két hét. Mondom OK. Akkor most miről beszélünk?! Az 5-ik hetet tapossuk és még mindig csak kint vagyok 20 lepedővel. Dobozom meg nincs.

Elfogadom, hogy bukik rajta. OK. DE NEM ÉRDEKEL! Ha vállalja, akkor teljesítse is! Még kiváncs vagyok arra, hogy akarnak e kárpótolni, vagy sz*rnak a fejemre. Szeretnék, még 1 fekete hengertatyót...
semmi gond, eddig nem annyira használtam, volna a kütyüket. Amúgy most hívott Hápi a bázismotorból, és vett nekem pár hasznos cuccot.