Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

dilemma megoldva: női nemi szerv, négy betű: száj.
Jó reggelt

EEEgen göriztem és sikerült bromi nagyot hasalnom. Kissé megviselt lett a bal térdem
Ez 2 hete volt és még mindig nem müködik rendesen.
Dilemma
Aki mégegyszer betegen ír a fórumra szétültetem!
Biztos túl közel hajoltam a monitórhoz mikor Dorcsi szövegét olvastam és elkaptam a nyavajáját! !
Sokan a közterület figyelő kamerák miatt is ki vannak akadva.
Sérti a személyiségi jogaikat.
Az enyémet nem
Azért, nem mert nem csinálok olyat, illetve remélem, hogy nem csinálok olyat
ami miatt félnem kellene tőle.
Ha meg rosszat teszek, sértem mások jogait
Milyen szépen fogalmaztam
Ha Te tudatosan megszeged a szabályokat, ami mindenkire vonatkozik, akkor vállald a következményeit.
Lehet játéknak is felfogni.
Van hogy nyersz, van hogy veszítesz.
Tanulj meg veszíteni, ha játszol
Én legalábbis igy vagyok vele
elmesélem nekem itt mi tetszik nagyon a közlekedésben: a kereszteződésekben nem 1 forgalomirányító lámpád van hanem azon kívül, hogy a fejed fölé raknak egyet itt a kereszteződéssel szemközti oldalon is kiraknak neked egy lámpát és így nem kell kitörnöd a nyakad ha Te vagy az első a sorban... iszonyat jó!
SZÉPJÓREGGELTMINDENKINEK!

El kell hogy keserítselek a negatív is manipulálható csak más technikával.
Nem értelek. Soha az életben még nem használtam tájékozódásra a lámpa mellé tett kötelező haladási irányt jelző táblát. Sőt a felfestésst se. Nagyobb kereszteződés előtt ott a besorolást előjelző tábla. A kisebbeknél ha balra akarok kanyarodni beúzódok középre stb...Legfeljebb a lámpánál koppanok hogy tilos balra kanyarodni akkor meg gyűűű egyenesen.

Helyesbítem magam: azaz nagyon ritkán. Akkor amikor a balra forduló sávok közül a legbelső visszafordít. Bár az előjelzőkön ez is rajta van
A LOUIS témára:

Negyedszer rendelek Németországból. Minden f@sza, megjött minden, és volt, ohgy ami nem volt, azt megírták e-mail-en, és utána még fel is hivtak. Teljesen korrekt banda, és egyetértek a Teddymackóval, hogy a többi banda mind seftes! Össze kell gyüjteni, hogy kinek mi kell, és egy postaköltséggel megvan a cucc, akármennyi is az! (20 euro) Én ennyiért nem járom meg sem Bécset, sem Hamburgot. Amúgy nem is bizti, hogy van minden Bécsben...
Azért nem olyan kárörvendően......

Lehet hogy csak most a 4 nap alatt összejött 10-20db-ra a pénz! Hiszen a legkisebb gebasz is 30.000ft........és csak 1 útra menj ki.......
PL a 6-oson búj el........

100 közlekedőből 99 NEM 60-al megy! (az az egy meg egy robogó aki nem TUDD többel menni)
Ergo 99*30.000 = már meg is vettek belőle 3db-ot!
Ezt a kocsit vetted?
sorry a durva szövegér de annyira idegasítőnek tartom a dolgot

ja és az én személyiségi jogaimat sérti hogy fotózgat nem adtam rá engedélyt!
sziasztok

ehez a trafis támához

elég viccesnek tarom hogy sajnos minden kis hülye mérhet manapság ebbe a buzi országba meg hogy mindenhová trafit raknak fűbe fára:D nem tudom mit képzelnek magukról ezek a buzik ahelyett hogy pl (szerencs utcába levennék az idióta 30-as táblát amit útépítésnél hagytak kinn)(kb 1 éve) ezzel tényelg csak azt érik el hogy a motorosok szigorúan sárvédőivbe beszerelet rendszámokkal fognak járkálni és igazuk lesz

remélem minednki megússza ezt az idióta örületet vigyázzatok nehogy v.mi utcaseprő lefényképezzen hogy gyorsan menetek
Bezony ám, sejtettem, hogy kielemzed a részleteket ...
felsŐ
Hoppá-hoppá-hoppá! ! ! !
Öszpontosítsunk a bukó felsöszéle-közepére!
Énisénis:
Mai napi kép!
Aztatot én is szeressem, amikor tábla nyem van, és találjam ki, h melyik sávból merre, mert ugye a felfestést rég lekaparta az idő meg ilyenek...
Nem kell az a tábla Macc, megyünk amerre látunk oszt kész . Ezért kell bő gázzal, elsőként, a többi járművet jól lehagyva érkezni a kereszteződésekhez, lámpákhoz, hogy legyen időd kisakkozni, merre tovább .
Ha már "rendőrlámpa", akkor elmesélem, hogy mitől vagyok kiakadva, de piszkosul. Nagy divat lett mostanában vidéken is, hogy bizonyos másodperc visszaszámlálót építettek a lámpák alá. Piszok jó, hogy látom, meddig szívok még a pirosnál, DE: hova szerelteti az okos tervező? No, hova? A haladási irányt jelző kis kék, nyilas tábla helyére. Húzzzza meg az ilyen bolond... eddig legalább, ha ismeretlen helyen közlekedtem, már messziről be tudtam lőni a sávom. Most meg lesem a felfestést (ha látom egyáltalán), és balfácánkodok a sávváltásokkal.

Ez itt kérem Hungary! Pedig állítólag itt van a szürkeállomány a topon egységnyi lélekre vonatkztatva.
Na igen, én is ezért nem hiszem el, hisz píz az erre seholsenem van - önkormányzatilag sem - mindenesetre érdekes ötlet... Csak meg ne csinálják előbb utóbb... bár inkább utóbb lesz az .
Szia Mindenki! A kèrdèsre pediglen vàlaszolva(kicsit kèsve, bocs!): A dobozzal, meg a motorral együtt vettem àltal Amargoba'. Bàr lettem volna olyan penge, hogy tsinàlok egyet magamnak....
Ja, ha rendes negatívra rögzit kiköltözhetne minden lámpához 1-1 rendör aki 10 percenként cseréli a filmet! + a filmgyár!
Ha digit az nem jó, mert manipulálható!