Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mucikáim!
Most voltam a Bázis-nál.
Az üzlet 3/4-e a megrendelt árulkkal volt tele.

A legjobban meg szerintem úgy járunk(jártok, jársz.......stb.), hogy össze kell dugni a buksit, kinek mi kell, oszt usgyi "bécsország".nem 300/ euro, (hanem ki mennyiért szerez , kamionostól vettem 200-ért)
Sziasztok!

nyuszek! Igyekszem, talán már megmaradok, csak nagyon gyengus vagyok, olyan lepkefing-stílusban nyomom Éppen most főzök magamnak egy kis levest. Nehezebb dolgokat nem ennék még
Örülök, hogy végre tudol Zümmögni és nem fáj a csuklód!

Jó ezt olvasni... valahonnan ismerős volt a szöveg...
Én amúgy a Bázisnál rendeltem, de postán, mivel 25e fölött úgyis ingyenes, de olvasva az alábbi sorokat azért remélem, ők nem húzzák el a szállítást... Nekem is az akciós 2*42l MD doboz van ... meg esőruha+esőcsizma.
Ja és imádom ezt a szép időt, olyan jó volt reggel munkába jövet... csak ez a félsz most májustól, nem mertem a buszsávon jönni...
Ma visszahívott. Mondtam neki, hogy épp időben... Csak 7 hónap tlet el a "sötétben".
Ne haragudj Nyusz! Én akartam...
gondoltam, hogy ez a probléma.... akkor vszeg el kell menni a bázisba. nem jár valaki arrafelé mostanában, aki elhozna nekem 1-2 cuccot? nem sok.
No, Népek!

A helyzet a következő a "Louisos Márkakereskedőkkel".
Néhány év alatt az utolsó sarki tüzépen is louisos cuccot árulnak. Tavaly már pedzegettem, hogy a viszonteladói árlista nem ugyan azokat az akciókat tartalamaza, mint az internetes katalógus. Tavaly már az án forrásom bajlódott ezzel. Ugyanis amit én kinézek akcióban, az nála nem az. Ergo bukik rajta.
(Nyuszinak volt egy 10000 Ft értékű rendelése tavaly, ami a mai napig nem érkezet meg. Mert a bolt 17000-ért tudná most beszerezni... Nyuszka, ez az oka, hogy nem jött a motyó. )

Tehát, ha nem akciós cuccot rendeltek, akkor minden rendben. Ha akcióst, akkor jön a pipa, ugyanis addig lebegteti majd a bolt, ameddig a viszonteladói listában is akciós lesz.

Tehát nem klasszikus márkakereskedői hálózatról van szó ebben az esetben... hanem seftelő mutyizás számba menő "megrendelem neked, mert cimbi vagy", kereskedelemnek látszó tevékenység.

És ezt a 300 Ft-os Euroval sem tudják megoldani.

Bali!
A szállító cég meg egy futár vállalat, aki a Louis szerződött partnere... tehát nem a boltodé. Kérd vissza a zsetont, és rendeld meg máshol... vagy közvetlen Ausztriából.

Ennyit a hazai mentalitásról... a helyett, hogy stabil alapokon álló vállalkozást csinálnának, elekezdenek mutyizni, és elb.sszák a renomét. Nem is lassan.
Hali!

Ezektől rendeltem én is. És ezektől nem fogok soha többet, hacsak nem ér rá hónapokig...
Miért nem próbáljátok a Bázisnál Szentendrei út sok. A SÜBA-nál?
Szentendrei út 4

Tavaly rendeltemplexit, semmi gáz, minden ok-s.

idén részemről nem ajánlott kategória.
szemét pf.... jön még kutyára úthenger...
Tündéreim!
Ti honnan rendelitek a LOIS-os cuccokat?
"és egy kuka szót nem szóltak"

Végre hogy emberedre találtál
hát még én, hogy tőletek hallom ezt... már 3 hete rendeltem meg tőlük a plexit a motorra és egy kuka szót nem szóltak még... a jó francba
ja. csak az egyik az enyém.
aham. nagyon pöpec! Teddytől van a konzol. Nagyon szép. teszek majd képet fel.
Szia Nyuszi!

És már fent is vannak? Van konzol, meg minden? Hú de irigyellek.
Nekem arra hivatkozott a csóka, hogy csődbe ment a szállítócég akivel eddig dolgoztak.

Erre meg azt tudom mondani, hogy LESZ*ROM! Oldják meg. Azért fizetek.

KÚ*VAPIPAVAGYOK!
"Ja, 2004 előtt furán néztem volna arra, aki azt mondja, hogy én valaha motorra ülök! :-) Én... motorra... hahaha... most meg... :-D" ezt a mondatot én is mondhattam volna, csak egy évvel korábbi évszámmal. soha nem gondoltam volna, h én motorozni fogok....
Szia!

Nekem nem kellett vinni semmit, csak a forgalmit a műszakira.

Tavaly ősszel akcióssssan rendeltem a Bali-féle dobozt, kettőt is, és pikk-pakk megvolt, a megadott időn belül, és még ők csörögtek, h mehetek értük.

ui: legyen már 23-a...
Ja és persze:

Szép Napot mindenkinek!
Na ez szép... én szombaton rendeltem a Bázismotornál, kíváncsi leszek, mikor jön... összehasonlító tesztnek jó lesz. Persze remélem, gyorsan megkapod (meg én is! ) Nekem az a lényeg, hogy az őrségi túrára már meglegyen!
Más... jövő kedden viszem a paripát műszaki vizsgára. Mondták viszont, hogy ugye kellene a törzskönyv... hahaha, banki hiteles, szóval az a Merkantilnál pihen. Mi ilyenkor a jó megoldás? Kérjek a banktól igazolást, hogy náluk van? Vagy szedjem elő a tavalyi vételnél készített eredetvizsgás papírt? Vagy ilyenkor jön a "bonyolított" műszaki vizsga?
SZÉPJÓREGGELTMINDENKINEK!

Már a rendelést követő 5. -ik hetet tapossuk, és még mindig nincs TÚRADOBOZOM!

1 hónapja használják a pénzem tök ingyen! A JÓ K*RVA ANNYUKAT!
Új tanárnő érkezik az iskolába. Az első nap után kiborulva megy be az igazgatóhoz:
- Igazgató úr, nem bírok az egyik gyerekkel, állandóan azt ismételgeti, hogy "megbaszlak, megbaszlak, megbaszlak..."
- Melyik az, a Móricka? Az a kis vörös, az első padban?
- Igen!
- Az meg is fogja...

Tanárnő a gyerekhez:
- Móricka, van házid?
- Van. Töltsek?
Szép jó reggelt!

Dooorcsi: gyógyujjá megfele! micsodddda dolog ilyen szép időben "rotálni"....

Ma mocival jöttem melózni, nem fáj a csukló, könnyű a kuplung. tökjótökjó!

További szép napot!