Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pálinkásat Mindenkinek!
Ja, olvasgatni azét tudok egy kicsikét!

Ok. Koko64! Felvettelek a megrendelők közé. 10 ruppóért készíti Oszibá. A csavarokra nem tudok Neked okosat mondani. Nekem éppen elég volt a gyári.
Amúgy valszeg nincs semmi gond a gépeddel, tegnap is, ma is láttam ugyanolyan fényezésű gépe(ke)t Egerben.
Amúgy guten morgen mindenkinek!

Az SV-s barátunknak meg annyit, hogy lehet hogy neki is kéne Dzsoki-val egyezkedni, ha már így beindult a biznisz... Csak kéne oda is egy bukóscső
Fi-fííííííígyejééééé' !
Ezt most miért...?!

De azért megnézem még egyszer... fujjj!
Megvan Demjén Rózsi Ídesanyukája!
Jó reggelt!
Dzsoki is olvasgat mostanában... biztos ott is van dolog elég.
Ha máshogy nem éred el, akkor dobj egy emilt neki: dzsokigs@citromail.hu

Az "Oszibácsija" szerintem minden gond nélkül bevállal még egy csövet... lassan szerződhetne is a Suzukival. Tényleg szépet, és főleg jót készít.
Ja,most kéne aludnom!?
Szép álmokat!
Sőt! A motoros rendőr, amikor megtudta, hogy én is motorozom, mindjárt a felére csökkentette a bírságot. (épp autóval volt a család-jogsi meg otthon)
Én is szeretnék bukócsövet. Keresem az "előzmény" előzményének előzményét, de nagyon lemaradtam pár nap alatt! bakke02@gmail.com -ra jöhetne valami infó,oszt fizetek! Megfelelő Csavart árulnak csavarboltokban?
Köszönöm a felmentést! Valóban itthon vagyok 2 hétig a babával. Olvasom a fórumot, de nem sokat tudok motorozni. Konkrétan 25-e óta 130km. A gyógyszertárba már háromféle kerülő úton tudok eljutni Nincs baj, csak ilyen tea,olyan kenőcs stb.
Azt a k............, hülyék mindig is lesznek
Egy igazi díszpéldánnyal köszönök el ma estére:

Tényleg egyre alacsonyabbak a kerítések...

Jóccakát Népek!
minusz egy benned...
Dorcsiiii! gyógyulj! pálaszra überelni a vöröshagymával lehet, meg egy kis méz... ha benned megmarad benned....
irodából

a bevetésirányító szebben hangzik
Akkor most közlekedésirányitó lettél?

állapotok mindenhol vannak és mindenhol csak rosszabbak lesznek

ezért is hagytam ott az utcát és visszavonultam csendes magányomban egy nyugodt, kellemes hőmérsékletű iradába, ahonnan én irányítok másokat
Ez is jól mutatja az állapotokat.

De kérlek, számold össze azon kollégáid, akiket megbüntettek a kollégák civilben: gyorshajtásért, izzókészletért, Stop táblánál nem megállásért, rossz helyen parkolásért, vagy bármilyen szabálysértésért, miután kiderült, hogy kollégáról van szó.
Még a katonákkal is elnézőek a rendőrök, nem hogy a saját embereikkel.
Látod, hova vezet a nagy kapkodás? "Az is sietett, aki a fáról leesett!"
Minek rohangásztok? Siessen a mentő, ha van sérült. Már uccse tudjátok visszacsinálni! Mi múlik azon, ha 2 perccel később értek oda?
(csak poénkodok!)
örülök hogy tetszik.. én is sírva fetrengtem a röhögéstől mikor fél éves fenyítést kaptam járőrvezetőként, mikor balesethez sietve megcsuktuk a szolgálati autót, és még csak nem is én vezettem ez volt akkor az évszázad poénja
"ismétlem,,,azért, mert nem tudtok róla, nem jelenti azt, hogy nincs büntetve.."

...hjajj, ez milyen jó...
méééég

Doktor, ez az év vicce, akkora humorista vagy, hogy...jajj dejó poén.
zacskóssal már próbáltad? tejre gondoltam
Hát szó szerint... de már megmaradok, asszem. Tegnap nem mertem volna még tartós tejet venni, de talán már nem olyan vészes. Legalább lefogyik Gömbi kicsit, és edzek hasizomra. Alig bírok megmozdulni, olyan izomlázam van.

Köszi a jótanácsokat mindenkinek!

Az a helyzet, hogy ha már rettentő pocsékul vagyok (ami hálistennek ritka), akkor "ha nem használ, nem is árt" alapon meg szoktam fogadni ezt a tanácsot .
! A pálesz gyógyhatásáról!