1., Szerintem regiosztráljon mindenki egy nevet a www.data.hu-n.....
2., mikor vannak képek.....zippelje be őket és töltse fel ide......
3., a kapot linket betudja ide másolni......
és akkor bárki, bármikor letöltheti....nem kell várakozni!
Inkább Téged büntessen, ha már lehet válogatni!
És kimondtad az örök érvényű alapigazságot: aki hülye, haljon meg! Csak itt nem az a baj, ha meghal, mert az a "jobbik" eset. A család eltemeti, és ennyi. A gond ott van, ha nyomi lesz 40 évre, és ezért állambácsinak kéne eltartani. Sztem ezt akarják ők megspórolni, erre pedig tökéletes a "téged védünk" álca. Még vitatkozni sem lehet vele!
Az miért is nem jó, ha a túl sok hülye hamarabb kihal?
Nézd át az adatlapokat. Jól elszórakozhacc vele vagy 2 hétig.
A folyamatosan fórumozók között nem nagy egyébként. Volt remény bővülésre, csak valahogy elfogyott a lendület az új tulajoknál. Ez alól Kokó felmentve, hisz babázik.
esSO!
Ő is csak ember... És civilben nem büntet.
Olyan ez, mint a Sado-Mazo. Ha nincs lakk, bőr, és "ustor", akkor nincs bizarr élvezet sem. (állítólag)
A te barátod is "Szolgál és véd"?
Lassan többen lesznek itt, mint GS tulaj. De nem bánom, hiszen ők is "polgárok".
Na, akkor mondom a büntetési tételeket: nyitott kipu - rendszám le, irány a műszaki vizsga! ; nem állt meg a stop táblánál - 10 ezer!
Milyen erkölcsi alapon fog ő engem megbüntizni gyorshajtásért, vagy az öv miatt?
Figyu má!
Van neked olyan kolléganőd, aki egy fekete szpídgéppel nyomja fekete bőrben? Nagy hanggal? Mert ma voltunk ott hivatalos ügyben, és a hátsó kapun jött ki. Aztán megállt a rendes főkapunál, valamit beorifonozott az ügyeletesnek (gondolom), majd eltűzött.
Gyerekek ezt be kell vettni!
1., Szerintem regiosztráljon mindenki egy nevet a www.data.hu-n.....
2., mikor vannak képek.....zippelje be őket és töltse fel ide......
3., a kapot linket betudja ide másolni......
és akkor bárki, bármikor letöltheti....nem kell várakozni!