A Moto-Detail meg a Shad doboz az ugyan az! Nekem középen a 44-es Shad van, oldalt meg a 42-es Moto, semmi különbség közöttük, minőségre! A 2 litert nem mértem ki. De egy a gyártója, a platni is egyezik.
De ugye platnira már valahogy tán feltudom tenni.... ha nem, akkor meg nem olyan rusnya utazótáska nélkül:-)
vidd be a kútra, azt egyszercsak elmegyek érte
Most már érted mi a picsuért nem vagyok márkapárti manus?
MI A RÁK KERÜL EBBE ENNYIBE? UGYAN AZ A SZAR FRÖCCSÖNTŐ GÉP TOJA KI MAGÁBÓL MINT A KINAIT....
Igen, főleg az odavezető úton!
A fürdőig el sem jutottam, mert tegnap gillezéses sórózés volt délután és este, ma meg egész délelőtt szakadt az eső!
Eső után meg hazajöttünk, de ma már legalább szárazon!
Megjöttem Szlovéniából. Még mindig gyönyörű az az ország. Ki kéne költözni...
Végig videoztam a Vrsic hágóban a sorszámozott kanyarokat, meg csináltam videot a Bohinj-Tolmin közötti útról is lefele. Ha valaki meg akar tanulni kanyarodni, hát menjen ki oda. Nincs 500 méternyi egyenes sehol.
De ugye platnira már valahogy tán feltudom tenni.... ha nem, akkor meg nem olyan rusnya utazótáska nélkül:-)
vidd be a kútra, azt egyszercsak elmegyek érte
szolgáld ki magad videóval:-))))
4x90 perc
A doboz ment a kukába csak a platni van!
Most már érted mi a picsuért nem vagyok márkapárti manus?
MI A RÁK KERÜL EBBE ENNYIBE? UGYAN AZ A SZAR FRÖCCSÖNTŐ GÉP TOJA KI MAGÁBÓL MINT A KINAIT....
lásd: MOTO-DETAIL 42L - SHAD42
képel
Nem iszom alkoholt!
Az én 49l-esem csak 25 volt a kelonál!
Mármint a felső doboz!
A fürdőig el sem jutottam, mert tegnap gillezéses sórózés volt délután és este, ma meg egész délelőtt szakadt az eső!
Eső után meg hazajöttünk, de ma már legalább szárazon!
Végig videoztam a Vrsic hágóban a sorszámozott kanyarokat, meg csináltam videot a Bohinj-Tolmin közötti útról is lefele. Ha valaki meg akar tanulni kanyarodni, hát menjen ki oda. Nincs 500 méternyi egyenes sehol.
Mennyi? Ingyé nem kell.............ingyé volt a riasztó is...... legalább egy pofa serrrrrr
SHAD 50L
már csak pár gyorshajtást kell megúszni és összejön a 80.000ft rá:-)
Fotózzon át a vízfüggönyön!
És hello mindenki!
Töröm magam,hogy végre szerény személyemet,és
nagyszerű motoromat bemutassam.(személyesen)