Mindenképp. Mégy nyomozok, mert az egyik gyerekkori szomszédot láttam ilyen pacival mostanság. Nem szoros a kapcsolat, így nem tudok elérhetőséget. Majd a TV bemondja helyileg...
Ezt is átadtam, de amit utána írtál az borzadalom!
Nem hiszem hogy sok esélye van a mocisnak az otthonalvásra, mert mivel nem találtad ott,vszeg a mentő vitte el. Ha meg elvitte, akkor is bent tartják megfigyelésre, ha hál istennek semmi baja sem lenne!
Azért ha megtudsz valamit véletlenül róla, akkor tudósíts!
hállod! a tanktáskám még egy ugyanekkorával nagyobbra nyitható, plusz az oldaltáskák is össze voltak cippzárazva, és tenisztábort mentem tartani, vagy 3 pár cipővel, melegítőkkel, stb... no? autópályán benyomtam a tanktáskába tett mp3-at, és beálltam 140re, oszt irány balaton.
Üdvözlet a Hazatérőnek, és a Hazatérő ex-Menyasszonyának (cuppanós üdvözlet)!
Motorozni indultam ma este 6 körül. Az utcánk végén baleset fogadott. A képlet a szokásos. A kocsma utcájából kihajtott egy autós a védett úton haladó motoros elé. Páfffffff! (Ott, ahol ti is kimentetek a főútra...) A srácnak esélye sem volt fékezni, pedig a hírek szerint normál tempóval érkezett. Amit láttam: vérző autóst (gyanítom odavágott a moci az ajtóval együtt a bal kezének...) és törött mocit. A motorost már nem "találtam ott". A kocsi jól le volt rongyolva, mert a moci egy 90-es évek beli csodazsép CBR 1000 volt valaha... tehát jó nehéz. Féknyom pedig egy szál sem... Remélem már otthon van a mocis pajti.
héló! a király utcában asszonyék fel, áll egy gs500f.. és éjjel nappal, csak úgy, az autók között a zút szélén. semmi lánc vagy ilyesmi.. ittenié? meg látok pár futárt is... van a dózsán a mixerben asszem, tibi hol melózik?
A bluetooth-ot külön kell megvenni hozzá kb..54.000.-
Jóccakát!
Nem hiszem hogy sok esélye van a mocisnak az otthonalvásra, mert mivel nem találtad ott,vszeg a mentő vitte el. Ha meg elvitte, akkor is bent tartják megfigyelésre, ha hál istennek semmi baja sem lenne!
Azért ha megtudsz valamit véletlenül róla, akkor tudósíts!
Ádámé már jobb, de még mindig nem az igazi.
..egy képet reméllem sikerül majd valahogy ideszerkesztenem..
..csak hogy lássátok, a gsxr is van jó túragépnek
kicsit ördögien:-) HIsz mi vagyok Én? valami szent?
duma............ ha majd ő írja be tán elhiszem:-))))
Motorozni indultam ma este 6 körül. Az utcánk végén baleset fogadott.
Vigyázni Ideseim, vigyázni!