Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jaja. Dòzsa 9. Bocs a tempòè', ahogy vàlaszolgatok, de dògozok. olvas-gurul, olvas-ìr-gurul...
A www.v2.hu - n nézd meg ott a legocsobb!
A bluetooth-ot külön kell megvenni hozzá kb..54.000.-
Oksa!
Jóccakát!
Mindenképp. Mégy nyomozok, mert az egyik gyerekkori szomszédot láttam ilyen pacival mostanság. Nem szoros a kapcsolat, így nem tudok elérhetőséget. Majd a TV bemondja helyileg...
Ezt is átadtam, de amit utána írtál az borzadalom!
Nem hiszem hogy sok esélye van a mocisnak az otthonalvásra, mert mivel nem találtad ott,vszeg a mentő vitte el. Ha meg elvitte, akkor is bent tartják megfigyelésre, ha hál istennek semmi baja sem lenne!
Azért ha megtudsz valamit véletlenül róla, akkor tudósíts!
nekem mikor futárkodtam egy geccinagy alátéttel fel volt csavarozva miután első nap elhagytam a dobozt.
ti használtok ftp-t? melyiket ajánljátok?
Èn dobjak kèpet? Bocs, de ez a kis kütyü nem tud mindent, amit egy rendes gèp. nem tudok ràbiggyezteni az "előzmèny"-re.
hállod! a tanktáskám még egy ugyanekkorával nagyobbra nyitható, plusz az oldaltáskák is össze voltak cippzárazva, és tenisztábort mentem tartani, vagy 3 pár cipővel, melegítőkkel, stb... no? autópályán benyomtam a tanktáskába tett mp3-at, és beálltam 140re, oszt irány balaton.
mixer?
Tibi ottan gàlyàzik èpp ebben a pillanatban is. :D Ha itt a motor, akkor ittvagyok. Lehet zaklatni nyugodtan. :)
Má nem azé, de ennyi csomaggal 1 személy mehet el 15 percre túrázni.
Ádámé már jobb, de még mindig nem az igazi.
Jobb oldalra szendvics, bal oldalra üdcsi, a tanktáskába egy marék gumi, aztán hajts. Egy hétig elvagy vele!
plusz a tetejére 193cm, 110kg
én kérek elnézést
és ez azé kisebb..
üdv mindenki

..egy képet reméllem sikerül majd valahogy ideszerkesztenem..

..csak hogy lássátok, a gsxr is van jó túragépnek
vehemes a hóhér:-) Aninak szeretnék egy jó hosszúhétvége zárást:-)))))))

kicsit ördögien:-) HIsz mi vagyok Én? valami szent?

duma............ ha majd ő írja be tán elhiszem:-))))
Még nem, de holnap megyek érte...
Blue! Ne legyé' má' vehemens!
Üdvözlet a Hazatérőnek, és a Hazatérő ex-Menyasszonyának (cuppanós üdvözlet)!

Motorozni indultam ma este 6 körül. Az utcánk végén baleset fogadott. A képlet a szokásos. A kocsma utcájából kihajtott egy autós a védett úton haladó motoros elé. Páfffffff! (Ott, ahol ti is kimentetek a főútra...) A srácnak esélye sem volt fékezni, pedig a hírek szerint normál tempóval érkezett. Amit láttam: vérző autóst (gyanítom odavágott a moci az ajtóval együtt a bal kezének...) és törött mocit. A motorost már nem "találtam ott". A kocsi jól le volt rongyolva, mert a moci egy 90-es évek beli csodazsép CBR 1000 volt valaha... tehát jó nehéz. Féknyom pedig egy szál sem... Remélem már otthon van a mocis pajti.

Vigyázni Ideseim, vigyázni!
héló! a király utcában asszonyék fel, áll egy gs500f.. és éjjel nappal, csak úgy, az autók között a zút szélén. semmi lánc vagy ilyesmi.. ittenié? meg látok pár futárt is... van a dózsán a mixerben asszem, tibi hol melózik?
Sztem, egy óra múlvca ezt is átadom!
akkor lopok