Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De, belefért, sokat aludtam például .
Ja, díjazzák! Vagy 30 ezerrel!
Nyehehehe, lehet akkor még díjazni is fogják ...
No de viccet félretéve, inkább ne legyen fotó .
Én megmontam! Ha kényelmesen akarsz motorozni, nem akarod szétülni a segged 80 km után, és az se baj, ha a csuklód megmarad, akkor csakis DL!
Mivel télen vettem, mostanában kezdünk összeszokni, de egyre jobban tetszik! Pénteken, mikor Dzsokiékkal Mátráztunk, szépen ledörzsöltem róla a majrécsíkot nullára. Tehát még döntögetni is lehet.
Mekkora ez a doboz? A kép alapján nem tűnik túl nagynak.
A 4 napba "csak" a 750-ezés, meg a pöfigölés fért bele? Semmi "egyéb" kellemetes szórakozás?
Szándokááááános sztárfotó!
Afffene a bőrüket...
Macc!
Hát vót egy kisebb guriga, egész napos motorzás május első napján . Naggyon nem volt rossz . Meg persze Pöfigöltem is, nem hanyagolom el a kis drágámat .
Olvasom, hogy lehet készült rólad sztárfotó ? Én is próbálom visszafogni magam, de általában elég nehezen m1 ...

Talán kirándulás vóóóóót a 750-essel?
Helyesssss!
Szijja mindenki !
Ej, jól eltűntem, 4 napig nem jutottam nethez, de most dógozás van, pótlás következik .
Szépjónapot Mindenkinek!

Gambesz! Bár azzal a csókkal nagyon ellágyítottad a szívemet, buktacsövet nem tudok azonnal produkálni Neked. Hétfőn felhívom "Oszibát", hogy mikorra tudja elkészíteni. Legutóbb 10 e péz volt az ára. Hogy milyen csavarok kellenek hozzá, azt pontosan nem tudom, mert annak idején az én 2003-as gs-emnél elegendőek voltak a gyárik. Dawntez, Tibkin vagy valaki, aki az utóbbi időben felszerelte, biztosan meg tudja Neked mondani.
Ha kész lesz, majd megdumáljuk az átadást. Szoktam arrafelé járni időnként, de el is jöhetsz érte. Majd meglátjuk, mi lesz a legegyszerűbb, leggyorsabb.
Addig is küldj egy telszámot ide, vagy a dzsokigs@citromail.hu címemre.
Kocsiztam.
Gyanítom, hogy innentől kezdve nem állítanak meg. Sajnos. Hiszen, gondolj bele. Egy kocsi az út szélén lehet akár miért ott. Ha a megállítás miatt vannak ott vagy hárman, az már feltűnik általában. Mostantól elég, ha a rendszám alapján megállapítják a gazdát, vagy az üzemben tartót. Továbbá nem kell papirozgatni az út szélén. És nem utolsó sorban a megállított autók nem zavarják a kilátást a többi delikvens megfogása közben. Sőt, egy kocsival ott is meg tudnak állni, ahol eddig nem, hiszen nem kell helyet biztosítani a neveletlen sofőröknek.

Cumi ez így is, úgy is.

(És a mocin sem vagy biztonságban. Egy dolog hogy nincs elöl rendszám... elég, ha elmész mellette és már írja is fel a számot. Ha megállsz, hát odajön hozzád. Ha megfordulsz, máris látja a táblát... nehéz ez már így is... )
Űdv! No feltàmadtam. Dògòzok ezerrel. ugyanùgy lett volna pìzem F-re mint a nakedre. Azaz 0 kreditből vettem. Mivel akkor loptàk el az előző vasam.. + nyàr vège... A lènyeg: az F idomànak alsò rèsze sacc 3 napig bìrta volna a helyèn, merthogy padka fel-padka le... Tèlleg a törès miatt jött az 5let. Nomeg Blue elèggèbeletalàlt mèg abba a barkàcsolòs motìvumba.... Asszem jò sok ideg mèg marad a projekt elmèleti sìkon. Nem fogom elkapkodni. Igyekszem majd egyedi ès ìzlèses vègeredmènyre törekedni.
Ahol lehet most is megállítanak majd, szerintem. Amúgy, ha motorral voltál akkor mindegy, ha nem állít meg...:-) Bár először nekem se esett le, de motornál ha szemből mér és nem állít meg akkor nem nyerő az obj. fel....
Ez a torkos borz esete tesókám:-(((((

Én az egészben azt röhögöm, mikor a 6-oson elől megy a YARD:-) Mögötte meg 3km kocsisor:-)
Ennyit a 60-as tábláról:-) Mert biza senki nem meri őket megelőzni.....hiszen ugye a kresz szerint 20km/ó plusz kellene.....vagyis máris 80-al kell hogy haladj:-)

Adonyra már sírok a röhögéstől:-)))))) És a kocsisor 7km:-)
Ennyit a "folyamatos" haladásról.......mert az megvan, csak CSIGA tempóban.

Arra viszont Én is kiváncsi leszek, mikor jön az első csekk......mert mint senki - Én se tartok be mindig, mindent.......
No, az előbb sikeresen leteszteltem az objektív felelősségvállalás intézményét.
Kocogok Nagyiért, és az egyik társasház parkolójában egy civil, ismeretlen kocsiban kuksol egy "közeg". Egyedül, vasárnap. Tehát, már nem fognak megállítani ezután, csak küldik a bírságot. Szerintem beszedtem az első drága fotóm az idén. Ötvenvalamennyi... nem néztem az órát.

Mi az ideológia: "A gyorshajtás miatt sok a közúti baleset." Egyet értek. De b.ssza meg, azt nem teszi hozzá, hogy országúton! És bizony a traffipaxok nagy része lakott területen leledzik, hiszen ott lehet szedni a zsetont... k..vaélet!

Felbaktam magam, mert ez aljas magatartás! Túráztatni a népet vasárnap, egyenes úton, ahol még esélyem sem volt, hogy jöjjön szembe valaki.

Visszafelé megmentettem 2 mocist. Ök úgy 60 körül jöhettek... micsoda bűnözők vagyunk vazzz!
Te puszit küldél Dzsokinak?!

Minek olvasol el mindent!
Sziasztok!

Dzsoki! Kellene buktacső.. Mikor menjek érte? Vagy szoktál pesten járni? Milyen csavarokat vegyek hozzá?

Köszi
Köszi Maci!
Nézni akartam a du. ismétlést!
Jóóóó reggelt Népek!

Talma 3. lett!

Gondolom Tibinek a baleset okán jött az ötlet az átalakításra. Azt pedig csak sejtem, hogy nem volt elég pénz egy F-es GS-re, amikor vette. Hiszen ő azon kevesek közé tartozik köztünk, aki a kenyerét keresi a pacival.
Én nem alakítok semmit. Csak nézelődtem korábban, hogy szélesítsem a látóköröm!

Vazzz esSO! Egyre inkább hajlok a DL (vagy valami túraenduró) felé, ha egyzser csere lesz. Megint keresztül mentem az országon, és ezeken az utakon egy kemény futóművel elrepülök az ülésből...
Lassan ott tartunk, hogy hobbyterepjáró és krosszmotor kell, hogy közlekedni tudjunk.
Körösladány és Gyomaendrőd között azon a 20 kilométeren két helyen tűnt el az aszfalt. Szó szerint a zúzott köves útalapon mentem vagy 1 kilométert.

No, lesz még idő agyalni. Nem holnap cserélek!
Azé apa, mert akkor oda a barkácsolás, gányolás, öröme.........:-)
És nem mindig, de otthon - ha van píííz rája, akkor sokszor szebb dolgokat lehet alkotni:-)

Lásd az Én ex GS-em...... Ha van egy kis extra pííízem, és kerül bele egy frankó lámpa, meg csudaszép fényezés, akkor azért nem rossz eset:-)
Mindenne megvolt ami kell....... Széles kormány, széles tükrök, szélvédelem.............kényelmes ülés.......

A Bandittal kicsit könyebb a dolgom:-)
Igen....ott azt vettem amit akartam:-)
És igy dobozokkal szerintem iszonyat jó lett........már csak felülre kellene valami
Gyerekek!
Félreértés ne essék, mindenki azt csinál a motorjával, amit akar, de a sok átalakítás drágább, mint egy "olyan" stílusú moci. Arról meg nem is beszélve, ha idomos mocc tetszik, miért nem olyat vesztek!?
No, jóccakát Népek!
A drága cumónak ennyi a felfogató készlete: