Ezúton szeretnék szólni mindenkinek, hogy az asszonyal már régóta tervezett ország kerlő Város Néző Túra 1 Idén esedékessé válik!
Asszonypajti régóta rágja a fülemet, hogy meg szeretné nézni a nagyobb városainkat. Hát ez a túra erről fog szólni. Szeretettel várok mindekit, aki velünk tartana a csipetcsapatból vagy azon kívülről de azonos gondolkodással.
Július 26 - esküvő ( a barátomé)
Indulás: valamikor Júli 27-én - Na erre leszek én kiváncsi...
Alapfelállás: Az első napot leszámítva, ahova valószínűleg délután érünk, a következő.
Reggel, 5-6-körül sátorbontás, csomagolás és GO!
Reggel-Délelött: Érkezés a következő szálláshelyre, sátorállítás, lecuccolás.
Innentől kezdve, elkezdjük felkutatni a város nevezetességeit, szépségeit, erdekességeit. Persze mindenhova kész tervvel érkezünk, hogy ne menjen el a nap céltalan bolyongással, hiszen másnap reggel, már egy másik városban szennyezzük a levegőt.
Este csicsi.
Reggel 5-6 megint GO!
Itt még csak a városok a tutik (95%). Az útvonal nem. De mivel nem lesz megerőltető a menet, ezért szerintem marad autópálya nélküli.
Tudom elég későn szólok, de így alakult. Bocsi.
A várható Indulás: 2008.07.27 - Vasárnap
A várható Érkezés: 2008.08.04 - Hétfő
Tudom-tudom: az időpont is elég hülye, de ez is így alakult. Viszont nem kötelező elejétől a végéig a részvétel. Lehet becsatlakozni is, meg leszakadni is.
Spec nem rád értettem, mert arra nem is emlékszem, hogy Te is megígérted! Lehet, hogy azt is sör mellett beszéltük meg? Mert ebben az esetben nem sok foganatja lesz az okításnak!
Nem téma?! Valamiképpen próbáljátok már meg felfogni, hogy nem mindenki informatikus!
Egyébként egy továbbképzés már fel lett ajánlva - hú, de szép magyaros megfogalmazás! -, csak még nem realizálódott.
Azért a hülye az tág fogalom.
Ismerek relatív normális embereket, akik nem kötik be magukat városon belül, mert minek.
Biztos nem fejelték még ki a szélvédőt egy 30-50km/h "koccanásnál". Vagy nem találták megukat az első ülésen, pedig hátul ültek. Ja és ki megy 50-nel...szóval jó az 60-70-nek városon belül is.
Sőt, olyat is ismerek, aki balesetet szendvedett (frontális ütközés) öv nélkül, szerencsére támasztott meg minden, mert látta, hogy baj lesz, de még úgy is kifejelte a szélvédőt. Pár hétig/hónapig bekötötte magát, de ma már nem. És tudja, hogy hülye, de mégsem.
Én megkövetelem az utasaimtól is, hogy hátul kössék be magukat. Nem szeretném, hogy megöljenek, amikor a 60-100 kg-jukkal neki vágódnak az ülésemnek, vagy nekem.
Hát már hogy ne kéne. De nekem alapelvem, hogy nem tömörítem a vidit. Megmondom őszintén rengeteget szoptam a tömörítéssel régen. Voltak is jó progik, de amikor 44 ft egy TDK DVD, akkor nem szarakodok vele. Viszont arra jó, hogy egy esetleges videot megmutogassak nektek.
Szóval 1300km-ben tényleg csak rohanás van!
Ha MAJDNEM körbemész az üti a 2000-ret.....és elég rá 6 nap is......Mi ennyi alatt nyomtuk le........
A többit mindjárt megcsinálom