Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Olvasd el a MO túrám!

Szóval 1300km-ben tényleg csak rohanás van!
Ha MAJDNEM körbemész az üti a 2000-ret.....és elég rá 6 nap is......Mi ennyi alatt nyomtuk le........

A többit mindjárt megcsinálom
Drága Kedves Ideseim!

Ezúton szeretnék szólni mindenkinek, hogy az asszonyal már régóta tervezett ország kerlő Város Néző Túra 1 Idén esedékessé válik!

Asszonypajti régóta rágja a fülemet, hogy meg szeretné nézni a nagyobb városainkat. Hát ez a túra erről fog szólni. Szeretettel várok mindekit, aki velünk tartana a csipetcsapatból vagy azon kívülről de azonos gondolkodással.

Július 26 - esküvő ( a barátomé)
Indulás: valamikor Júli 27-én - Na erre leszek én kiváncsi...

Alapfelállás: Az első napot leszámítva, ahova valószínűleg délután érünk, a következő.

Reggel, 5-6-körül sátorbontás, csomagolás és GO!
Reggel-Délelött: Érkezés a következő szálláshelyre, sátorállítás, lecuccolás.
Innentől kezdve, elkezdjük felkutatni a város nevezetességeit, szépségeit, erdekességeit. Persze mindenhova kész tervvel érkezünk, hogy ne menjen el a nap céltalan bolyongással, hiszen másnap reggel, már egy másik városban szennyezzük a levegőt.
Este csicsi.
Reggel 5-6 megint GO!

Itt még csak a városok a tutik (95%). Az útvonal nem. De mivel nem lesz megerőltető a menet, ezért szerintem marad autópálya nélküli.

Tudom elég későn szólok, de így alakult. Bocsi.

A várható Indulás: 2008.07.27 - Vasárnap
A várható Érkezés: 2008.08.04 - Hétfő

Tudom-tudom: az időpont is elég hülye, de ez is így alakult. Viszont nem kötelező elejétől a végéig a részvétel. Lehet becsatlakozni is, meg leszakadni is.

NYÍREGYHÁZA NEM OTTALVÓS! (egyenlőre)
V(áros)N(éző)T(úra) 1

9 nap
8 éjszaka
1300 km

14x5,5x300 = 23100 vagyis 25000 HUF a benya

Szállás: fi*gom sincs, de szerintem
8x3000 = 24000 HUF

Tehát teljes hosszon kb. : 50000 HUF + Kaja

BLUE!

Ha nem okoz gondot, akkor szeretnélek megkérni rá, hogy légyszi vedd fel ezt is a túrák közé és csinálhatnál neki egy topikot is, az AKMT Fórum -on.

ELŐREISKÖSZÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!
erre gondoltam ÉN is......
mikor lesz a megacool II?
Teljesen igazat adok neked! Én már reflexből bekötöm magam, mégha csak rövid távra megyek, akkor is.

Pusz MacKoma!
Sejtem... akkor az egyik ilyet le kölll onnan hozni!
Ilyesmivel már tele a padlás.....!
Én most ígértem meg...
Spec nem rád értettem, mert arra nem is emlékszem, hogy Te is megígérted! Lehet, hogy azt is sör mellett beszéltük meg? Mert ebben az esetben nem sok foganatja lesz az okításnak!
Burkoltan ígértem egy kiképzést én is.
"Az a szegény ember, aki már ígérni sem tud."

Nem fog fájni... a Mega Cool-on egy sör mellett megoldjuk...
Nem téma?! Valamiképpen próbáljátok már meg felfogni, hogy nem mindenki informatikus!
Egyébként egy továbbképzés már fel lett ajánlva - hú, de szép magyaros megfogalmazás! -, csak még nem realizálódott.
KÖSZÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ
ÍÍÍÍÍ!
Jó jó, engem is büntessen meg.

Azért a hülye az tág fogalom.
Ismerek relatív normális embereket, akik nem kötik be magukat városon belül, mert minek.
Biztos nem fejelték még ki a szélvédőt egy 30-50km/h "koccanásnál". Vagy nem találták megukat az első ülésen, pedig hátul ültek. Ja és ki megy 50-nel...szóval jó az 60-70-nek városon belül is.

Sőt, olyat is ismerek, aki balesetet szendvedett (frontális ütközés) öv nélkül, szerencsére támasztott meg minden, mert látta, hogy baj lesz, de még úgy is kifejelte a szélvédőt. Pár hétig/hónapig bekötötte magát, de ma már nem. És tudja, hogy hülye, de mégsem.

Én megkövetelem az utasaimtól is, hogy hátul kössék be magukat. Nem szeretném, hogy megöljenek, amikor a 60-100 kg-jukkal neki vágódnak az ülésemnek, vagy nekem.
Hát már hogy ne kéne. De nekem alapelvem, hogy nem tömörítem a vidit. Megmondom őszintén rengeteget szoptam a tömörítéssel régen. Voltak is jó progik, de amikor 44 ft egy TDK DVD, akkor nem szarakodok vele. Viszont arra jó, hogy egy esetleges videot megmutogassak nektek.
http://data.hu/get/246189/STOI...

avi, mpg konvertálása WMV-be.......gyorsan, egyszerűen
vidi?

A vidit édes tesóm konvertált át WMV-be....és akkor 100mb az 1 óra!

A szombati guriga 21 perc és 37mb

http://akmt3.extra.hu/080503.w...

Mindjárt fel is töltöm a progit ha kell:-)))))
Én is:-))))

Így azért egyszerűbb a képek megosztása.................és főleg egyben leszedhető mindenkié
SZÉPJÓNAPOTMINDENKINEK!

Én is reggeltem, de ez a 100Mb sz*pás. (a vidiknél).
Jóhogy, nehogy filmet tegyél fel.
A Total Commanderrel akkorára darabolsz, amekkorára akarsz... nem téma!

A "harcosokat" meg kiképezzük darabolásból, és összerakásból, hogy varázsló harcosok legyenek!
Mert kötőjellel odaírta ".hu-n"... próbáld ezt.

www.data.hu

A regisztráció egyszerű, mint a pofon... nem aprózódsz el benne.
HOPPPPPPÁ

10gb

de!

MAX 100mb-os részletek!
PC harcos! Ez nagyon jóóóóóóó!
-n t felejtsd el.....PC harcos:-)

www.data.hu

csak igy csimán:-))))
Hehe! A link nem is müxik, legalábbis nekem!
Stipi-stopi az enyémet megcsinálhatod, mert én a nagy tudásomat nem farigcsálom szét ilyen apróságokra!
Én már lecsaptam rá!