Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagy dolog!
Én tavaly, mikor először megnéztem, akkor alulról volt benne1 cm, és mégis működött!
Azóta sűrübben nézem, most 4 éves és tökéletes, épp 13,67 volt van benne!
Persze csepptöltéssel!
Ùgy is kell! Èn is ìgy oldottam meg a METRO-s meg a Givi doboz cserèlhetősègèt. :D Annak idejèn asszem, dobtam is fel kèpet ròla.
Mert jó tanítómesterünk volt!
Az már nem olyan rossz méret. Főleg nem ennyi pénzért.
No, majd látjuk... minden esetre szkeptikus vagyok. Sokat már nem tudok variálni az ügyön.
Az Isten Hozott!

Itt is figyelj és az AKMT-n is. Néha csak ott értekezünk a túrákról. De általában itt is, ott is.

Leld sok örömöd a mociban!
Köszi a tanácsokat.Igyekszem betartani.Február óta van meg a Pacim,de nem sokat pihen, két hónap alatt 2200km-et mentünk.Figyelni fogom mikor gurultok és jelzem he tudok menni.
Vazzze!
Amikor eldobtam a mocit letört a dobozomról a zárszerkezet, ment a doboz a kukába!
Innen a fölös platni
nekem tudod mi kellene?

Egy gallyátört doboz platnival:-)
MIért?
Mert a doboz alját levágnám és feleszkábálnám az utazótáska aljára.........és akkor 1 mozdulattal lehetne fel és levenni............

B verzió
kell egy rohadt nagy doboz felülre.....ami viszont tutira nem mostanába lesz

Az A és B hiányába pedig marad a csavarozgatás....
Főni!
Ha kell egy GIVI platni van egy fölösbe!
Üdv

Jó helyen jársz:-)

Az hogy kezdő ,vagy sem, azt mindig a túravezetőnek jelezd! ÉS! A LEGESLEGFONTOSABB!
A saját tempódba menj! és te legyél a 2. ember........
HA netán olyan gurigára jössz ahol Én vagyok a felvezető ez mindig így történik......
Ha lemeradsz akkor Én is lemaradok.......a többiek meg mögötted lassítanak.........

A saját túráimról itt vagy a http://akmtmedia.extra.hu oldalon találsz infókat......
De itt tudok ajánlani bárkit - akivel nyugodtan elmehetsz, mert ugyan ezt az elvet vallják......
Csk pár példa: Nyusz, Teddy, Erik, esSO........
Pacikó!
Ha megyünk gyere. És bevállaltunk.
Sziasztok!
Új vagyok ezen a fórumon és a motorozásban is kezdő.
Ha valaki bevállal/motorozásból/ kezdőt túrázáshoz szívesen csatlakoznék.
nagyobb mint a louisos...... olyan 38L lehet

de nem is olyan drága:-) nekem meg most nagy szempont minden fillér
Ok. Hudi!
Akkor két bukócső rendel.
A csókot hagyjuk! Ha találkozunk visszalépsz....

Esetleg még valaki bukócsövileg? (gezahuk kíméljenek! )
Gambesz: a bukócsőhöz Dawnteznek és nekem az egyik gyári csavar (ami legelöl van) még épp jó (határeset, illik cserélni), az alsó pedig kb. 1 centivel rövidebb volt. De ez, ha jól tudom mindenkinél más, úgy tudod megnézni, hogy a felfogatási pontokon mérj rá úgy +1cm-t (kb. 5-5mm a bukócső füle), hogy van-e ennyi plusz a gyári csavaron. Ha van, akkor jó, ha nincs, neked is hosszabb csavar kell.
Sziasztok!

Teddy: Szerintem ebből nem lesz semmi (így legyen!), ha 50-es úton mentél 57-tel, általában 60 alatt a műszer még nem kattint. A másik, ahogy csal a mocik órája, csal a kocsié is, szóval, ha aszerint volt 57, akkor kb. 50 körül volt a sebességed. Én tavaly húztam el a 4-esen egy trafi előtt vagy 110 körül kocsival, és az eredmény semmi, pedig akkor, ott borítékoltam magamnak a büntit. De az a 110 kb. 100 volt, az meg kb. 10% sebességtúllépés, ami úgy néz ki belefér. 20% tól vannak a nagy büntik.

Blue: szépek a dobozaid...
Félre is tettem annyi ezrest, amennyivel mentem. 55-57 km/h... a fene sem tudhatja azt. A méregtől rá sem néztem az órára, csak amikor egy mutatónyival jártam fölötte. Laza pipa volt ez így Anyák Napjára.

Most már mindegy.
Sziasztok!
Dzsoki
Ha be lehet lépni a bukócső projektbe,én is
szívesen csatlakoznék! ( )

Nnnnaná . Erre már nem tudtál mit írni, hehh ?
Jajj, de nem akarod érteni!
Motorozás előtt és után főleg , közben elég nehezen sikeredett volna, mert tempó az volt rendesen .
Jah, és még hastáncoltam is pénteken (fellépésre készülés van ), ki ne feledjem már a beszámolásból ...
Bocsi, Teddy, nem kárörvendésként röhögök, csak a szitu érdekes. 1. díj - 50ezer bünti, 2. díj - 40ezer, stb.....
Előtte? Utána? KÖZBE?
Ezért írtam, h ne is legyen fotó, meg díj senem, de azért valljuk be, Sandokan pözsóban, az aztán nem semmi ...