Nagy dolog!
Én tavaly, mikor először megnéztem, akkor alulról volt benne1 cm, és mégis működött!
Azóta sűrübben nézem, most 4 éves és tökéletes, épp 13,67 volt van benne!
Persze csepptöltéssel!
Köszi a tanácsokat.Igyekszem betartani.Február óta van meg a Pacim,de nem sokat pihen, két hónap alatt 2200km-et mentünk.Figyelni fogom mikor gurultok és jelzem he tudok menni.
Egy gallyátört doboz platnival:-)
MIért?
Mert a doboz alját levágnám és feleszkábálnám az utazótáska aljára.........és akkor 1 mozdulattal lehetne fel és levenni............
B verzió
kell egy rohadt nagy doboz felülre.....ami viszont tutira nem mostanába lesz
Az A és B hiányába pedig marad a csavarozgatás....
Az hogy kezdő ,vagy sem, azt mindig a túravezetőnek jelezd! ÉS! A LEGESLEGFONTOSABB!
A saját tempódba menj! és te legyél a 2. ember........
HA netán olyan gurigára jössz ahol Én vagyok a felvezető ez mindig így történik......
Ha lemeradsz akkor Én is lemaradok.......a többiek meg mögötted lassítanak.........
A saját túráimról itt vagy a http://akmtmedia.extra.hu oldalon találsz infókat......
De itt tudok ajánlani bárkit - akivel nyugodtan elmehetsz, mert ugyan ezt az elvet vallják......
Csk pár példa: Nyusz, Teddy, Erik, esSO........
Gambesz: a bukócsőhöz Dawnteznek és nekem az egyik gyári csavar (ami legelöl van) még épp jó (határeset, illik cserélni), az alsó pedig kb. 1 centivel rövidebb volt. De ez, ha jól tudom mindenkinél más, úgy tudod megnézni, hogy a felfogatási pontokon mérj rá úgy +1cm-t (kb. 5-5mm a bukócső füle), hogy van-e ennyi plusz a gyári csavaron. Ha van, akkor jó, ha nincs, neked is hosszabb csavar kell.
Teddy: Szerintem ebből nem lesz semmi (így legyen!), ha 50-es úton mentél 57-tel, általában 60 alatt a műszer még nem kattint. A másik, ahogy csal a mocik órája, csal a kocsié is, szóval, ha aszerint volt 57, akkor kb. 50 körül volt a sebességed. Én tavaly húztam el a 4-esen egy trafi előtt vagy 110 körül kocsival, és az eredmény semmi, pedig akkor, ott borítékoltam magamnak a büntit. De az a 110 kb. 100 volt, az meg kb. 10% sebességtúllépés, ami úgy néz ki belefér. 20% tól vannak a nagy büntik.
Félre is tettem annyi ezrest, amennyivel mentem. 55-57 km/h... a fene sem tudhatja azt. A méregtől rá sem néztem az órára, csak amikor egy mutatónyival jártam fölötte. Laza pipa volt ez így Anyák Napjára.
Motorozás előtt és után főleg , közben elég nehezen sikeredett volna, mert tempó az volt rendesen .
Jah, és még hastáncoltam is pénteken (fellépésre készülés van ), ki ne feledjem már a beszámolásból ...
Én tavaly, mikor először megnéztem, akkor alulról volt benne1 cm, és mégis működött!
Azóta sűrübben nézem, most 4 éves és tökéletes, épp 13,67 volt van benne!
Persze csepptöltéssel!