Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv Mindenki

...közlekedjetek nyitott szemmel és nyitott dobbal... a gyalogátkelőt is úgy kell megközelíteni, hogy ne késztessük a gyalogost lelépésre.. haladjatok magas fordulaton, nyomatékgazdagon..
remélem senki nem indult el (vagy max felhivnak:-) hogy hol vagyok:-)))))

Zsolti lemondta, szóval megyek valahova (az itiner alapján) de mivel edg nem szólt senki, igy nem tartom se az itinert, se az időpontot.....

BÁR...... nagy zuhékat mondanak délutánra......egyedül meg eleve nem nagy kedvem van
Hát ebből most tényleg kihagytunk, bocsi! De 10 perc alatt dőlt el, abszolút nem volt tervezva, ez az igazi HKG!

Mostmár így utólag elárulhatom, hogy Ti is képben voltatok látogatásilag. Blue-t oda akartam felcsalni hozzátok tegnapelőtt, egy dumapartira.
A kedves papának már csak ennyi jut a lányából , ezért ültette maga mögé!
Alvós emberek:-)
Én ma - nem aludhatok, így Elbandittal megyünk egy laza KB ténylegesen csak 1 tankos gurulást......
Akit érdekel az jöjjön hozzám 8:20-ra.....
Vagy a 7-esen a Pusztaszabolcsi/Adonyi lehajtónál álljon meg a kereszteződésnél valahol.......
Elbandi odajön....Én pedig kb 8:45-re érek oda.....

Menet:
Velence - Nadap - Lovasberény(kastély) - Csákvár(Kastély) - Gánt(Bánya) - Majki remetelakások - Vértesszentkereszt(régi dolgok) - Turul madár - Vérteszőlősi előember telep(ingyenes állítólag) - Kocs - Dad - Kisbér - Söréd - Csákberény - Csákvár - Velence

Szóval elméletileg csak 1 tank benzinbe kerül (többre totál nem futtttyyyyya:-(

No léptem haza.....

Szóval ez tényleg HKG:-))) Mert az indulás nekem kevesebb mint 8 óra múlva:-)
Hogyan verjem bele abba a kis fejetekbe, hogy ( ordítva: )SZOMBATON NEM DOLGOZUNK.
Jah, csak nem olvastam figyelmesen vissza...
Én ma jöttem onnan (majdnem).
Cikázunk ám!

No, jóccakát!
Menek is csicsizni, mert minnyá csörög a vekker.
Én mindenképpen tekerek!
2-ig dolgozom, utána irány Berekfürdő! Az sajna más irányba van.
Gyere holnap Hápival...
Ha jön tényleg, akkor tekerünk egyet.
Persze, van erre egy szabály. Az álló kocsisor, és a gyalogátkelő...
Ha volt gyalogátkelő, akkor is figyelhetne a fószer! Vagyis, ő is figyelhetne... nem kell elérni a villamost mindenáron, hiszen 3 perc múlva jön a következő.

No, vazz! Megint kiderül egy dolog, amire nagyon oda kell figyelni... azaz, még jobban.
bakker.. én is amiatt vagyok idekötve egy hónapja.,. kurva gyalogosok
Biztosan még magad sem tudod, hogy HULIGÁN vagy!

A lényeg, hogy csontod nem tört! Ugye, nem tört?
Na, csak kihagytatok!
A jàrdàròl sprintelt a villamosmegàllò jàrdaszigetère, nem semmi tempòban. Nem làttuk egymàst az autòktòl, csak az uccsò pillanatban. Minden rendőr full normàlis volt, csak az az egy volt gyökèr, aki a jegyzőkönyvet vette fel. Folyamatosan az ellenkezőjèt akarta ìrni annak amit mondtam. remèlem elèggè magamnàl voltam ès mindent jòl èrtelmeztem... :s

Ez igen!
Még jó, hogy bármerre indul az AKMT-s mindenhol talál egy másikat!

Bizti jó kis nap volt!

(Oszt, a kedves PAPA nem engedett a vejkó mögé? )
Szijjasztok!

Titoktúra II.
Délben kifundáltuk,hogy meglátogatjuk Eger városát, és ha már ott voltunk, akkor felrecsegtük Dzsoki barátunkat Jó kis gurulás lett belőle, nekünk Gyarmatig közel 300km.
Zsuzsinak és Dzsokinak ezer köszi a vendéglátásért
Örülök, hogy megúsztad Atya!

Mi vóóóóót? Nem láttad, vagy gyors volt a "szupernagyi"?
Én ma kocsival vágtam agyon majdnem egy elektromos nyugdíjast... vazzze, félelmetes, hogy 30-cal kever be elém kis ívben jobbra, és még csak körül sem néz. A KRESZ-t nem hiszem, hogy ismeri...

KÖTELEZŐ BUKÓSISAKOT AKAROK MINDEN ELEKTROMOS KERÉKPÁRRA!
No, szevasztok Népek!

Soha többet nem iszok ennyi meggypálinkát!
2 napig szívtam a szeszeket Békés megyében.

Hápi!
Holnap ugyan kerítést csiszolok, de majdnem a ház előtt jössz el Dávod felé... mikor lesz az akkor. Mennék egyet, legalább odáig!

Blue!
Hétfőn megyek a "törpés" felé... beugrok, megkérdezem, hogy mennyi a madár. Esetleg egy aranyozott "fáraónő" érdekel?
Üdv! Nem kis mennyisègű olvasnivalòt talàltam itt 3 nap kihagyàs utàn... Jelentem elèg komoly pròbànak vetette alà a sors a bukòcsövet ès kitűnőre vizsgàzott. Ha nem lett volna fent a mocin, most felkopna az àllam, mert nem lenne mivel dògoznom. Azt hiszem a minimum mègegy hatalmas köszönet az illetèkeseknek, akik gondolkodàs nèlkül bevettek a "Dzsokiprojektbe"... KÔSZÔNÔM SZÈPEN! :-)
Olvastam, hogy az egyik hölgy 1-es villamost jàtszott a minap... èn a Ròbert K. Krt-n mentem a belső sàvban ès ez is elèg volt hogy összefussak egy gyalogossal... Sacc 30-40 között volt a tempòm ès 3-an sèrültünk. Szerncsère csak könnyebben. Szèles utat- gumifàkat mindenkinek! T.
Várnak a haverok, meg egy kis hétvégi fűrdőzés!
Nemennyé! Minekmész oda?
Én meg Berkfürdőre megyek!
Úgy látom, sajna nem egyirányban van!
nincs mit.
Megérdemelte. Használt volna igazit.