...közlekedjetek nyitott szemmel és nyitott dobbal... a gyalogátkelőt is úgy kell megközelíteni, hogy ne késztessük a gyalogost lelépésre.. haladjatok magas fordulaton, nyomatékgazdagon..
Alvós emberek:-)
Én ma - nem aludhatok, így Elbandittal megyünk egy laza KB ténylegesen csak 1 tankos gurulást......
Akit érdekel az jöjjön hozzám 8:20-ra.....
Vagy a 7-esen a Pusztaszabolcsi/Adonyi lehajtónál álljon meg a kereszteződésnél valahol.......
Elbandi odajön....Én pedig kb 8:45-re érek oda.....
Persze, van erre egy szabály. Az álló kocsisor, és a gyalogátkelő...
Ha volt gyalogátkelő, akkor is figyelhetne a fószer! Vagyis, ő is figyelhetne... nem kell elérni a villamost mindenáron, hiszen 3 perc múlva jön a következő.
No, vazz! Megint kiderül egy dolog, amire nagyon oda kell figyelni... azaz, még jobban.
A jàrdàròl sprintelt a villamosmegàllò jàrdaszigetère, nem semmi tempòban. Nem làttuk egymàst az autòktòl, csak az uccsò pillanatban. Minden rendőr full normàlis volt, csak az az egy volt gyökèr, aki a jegyzőkönyvet vette fel. Folyamatosan az ellenkezőjèt akarta ìrni annak amit mondtam. remèlem elèggè magamnàl voltam ès mindent jòl èrtelmeztem... :s
Titoktúra II.
Délben kifundáltuk,hogy meglátogatjuk Eger városát, és ha már ott voltunk, akkor felrecsegtük Dzsoki barátunkat Jó kis gurulás lett belőle, nekünk Gyarmatig közel 300km.
Zsuzsinak és Dzsokinak ezer köszi a vendéglátásért
Mi vóóóóót? Nem láttad, vagy gyors volt a "szupernagyi"?
Én ma kocsival vágtam agyon majdnem egy elektromos nyugdíjast... vazzze, félelmetes, hogy 30-cal kever be elém kis ívben jobbra, és még csak körül sem néz. A KRESZ-t nem hiszem, hogy ismeri...
KÖTELEZŐ BUKÓSISAKOT AKAROK MINDEN ELEKTROMOS KERÉKPÁRRA!
Üdv! Nem kis mennyisègű olvasnivalòt talàltam itt 3 nap kihagyàs utàn... Jelentem elèg komoly pròbànak vetette alà a sors a bukòcsövet ès kitűnőre vizsgàzott. Ha nem lett volna fent a mocin, most felkopna az àllam, mert nem lenne mivel dògoznom. Azt hiszem a minimum mègegy hatalmas köszönet az illetèkeseknek, akik gondolkodàs nèlkül bevettek a "Dzsokiprojektbe"... KÔSZÔNÔM SZÈPEN! :-)
Olvastam, hogy az egyik hölgy 1-es villamost jàtszott a minap... èn a Ròbert K. Krt-n mentem a belső sàvban ès ez is elèg volt hogy összefussak egy gyalogossal... Sacc 30-40 között volt a tempòm ès 3-an sèrültünk. Szerncsère csak könnyebben. Szèles utat- gumifàkat mindenkinek! T.
...közlekedjetek nyitott szemmel és nyitott dobbal... a gyalogátkelőt is úgy kell megközelíteni, hogy ne késztessük a gyalogost lelépésre.. haladjatok magas fordulaton, nyomatékgazdagon..