No látjátok gyerek:-))))
11600ft ból is lehet venni 2db dobozt:-)
ÉS volt ilyen dobozom már (TZR-es időszakban, és a GS-en is az első szett.....) szóval no para....bírja a terhelést (GS-sel ezzel mentem a HKJ2-re....fullra pakolva.....150-el az M3-ason)
Vigyázzá az úton, meg amúgy magadra, meg a teki katonára! Azért, gondolom net lesz a közeledben, úgyhogy majd tessék helyzetjelenteni, hogy mizújság van!
Jelentem csuklóm javul, már nem recseg, sőt (bár ezt gondolom D@n mondta, hogy megcsináltattam a kuplungom is, szóval elméletileg nem lehet már gond. Ha igen ne aggódj zaklatni foglak! )
Penge a buksi, de nem karcos egy kicsit?!?
pusza!
ui: kéne már egyet csocsózni! annyira jó volt a múltkor! az az egész este....
Holnapi nappal endurance próbára teszem a tinindzsát: irány Róma! 1 hónap múlva vagyok (nem egy hónap az út, sebészet gyakorlat)
Addig se felejtsétek, stopmotoros napok lesznek nyáron is, és ősszel nagy durranással készülünk! Remélem sokan eljöttök majd megent. Addigis kanyarogjatok sokat és vigyázzatok magatokra!
Hápi: Nolan sityak megvagyon, gyönyörű tribál mintázattal, arcpárnacserével, és némi fényvisszaverős elcsúfítással... király!
Nyusz és Zs: nem felejtettelek el benneteket, amint nekem visszaszólnak a dokik megbeszéljük a többit, lehetőleg amikor ittvagyok.
Testvírem:-) Nekem bármikor jó........ az a lényeg hogy megvan............
a legközelebbi használata május végén esedékes, de ha nem lenne akkor zsákoznék.......
Én ebből sose csinálram problémát.
Az zavart max hogy a pénzed áll benne.....de ugye írtad hogy majd szólsz......gondoltam ha kell a kessss akkor ugy is szólsz:-))))))
Ezeket most kocsival vinném, a mocira nem nagyon férnek fel, vagyis nem tudom, hogy rögzíteném őket... OK, így is jó, az a lényeg, hogy jó még a mai nap Neked is. Sajnos még mindig nem tudom a pontos időt...
amugy mivel közlekedsz? Ha kocsival.....akkor ugye a legcélszerűbb az lenne (főleg nekem:-)))) Ha lehoznád itt meg odaadnám a benzinpénzt is......persze ha idődbe belefér (Én itthonról amugy 21-kor indulnék csak el szóval addig itthon vagyok).....
Ha mocival akkor viszont tényleg mindegy.....akkor max bemegyek anyámhoz...........
MOst megyek antifestékelni magam, de a teló a kád melett hesszel..........
vót valaki kunmadáron? ha igen, mesélhetne...