Ha netán jársz észak felé az 51-esen.... 2-3. faluban van egy kerti dekorációs ház..... mindig van kint egy csomó cucc..... Na ha nem felejted el és ráérsz akkor kérdez már rá mennyi egy ilyen kerti gólya....
Ma erre is motoroztunk (Pákozd)...... ez 7000ft
Akit érdekel....a gombaház 18, a teknős 5, a kroki 10.......
Ha más nem? Akkor a seggükben van az összes MEGA shop....... amiért nekem eleve ugy indul a menet hogy 50km oda----majd vissza a másik 50.... ergo amit nyernék, azt elautozom......
ezt soha nem fogom tudni megérteni...... PL ott van Eriknél a "park"........Tescó-Auchan mennyi? 300m légvonalban? és mindegyik tömve van.......
De pl amig ide leér a cucc..... hát megy rá nem kevés haszonkulcs........
Ma vettem Battán (ja...elmentem ma a Szamócával egy körre.....élvezte mint állat:-))))))) szóval vettem tejet 189-ért...... itt a cityben olyan 220 körül mozog.......na és ugye Én tejes vagyok..... Inkább mint sör, vagy más alkesz....... tehát nekem 2-3L tej/nap simán lecsúszna.....főleg ha turmixba megy egy kis gyümölcsel:-))))))
Látszik hogy nem jártál még a főhadiszálláson..... szerinted mi van kint a falon?
Amugy ez azért nem jó megoldás kint, mert ugye nem vízálló, fagyálló.....
Csak hogy ne maradj le........EZ:-))))
Erre már jártam
Hogyan találsz rá mindíg ezekre a ször"nyu"ségekre?
Tessék olyanokat belinkelni, hogy: Itt a tavasz megőrűltek a vadállatok, mert csak a fajfenttartáson jár az eszük!
Nyulak,ciccák,kacsák,macik, ......... mindenki mindenkivel! juppijééé! ! ! !
Kucsiék amugy átvették a szállítmány......