Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Melyik válaszoljon?
nnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Váááálaszoljámááán!
Hány Dawntezünk van ? HHEEEEE?
Meg kell igyak minnyá egy kis Jagert!
© dawntez 2008. ápr. 14. 18:20 | Válasz | #198

Tisztelt Érintettek!
ELNÉZÉST kell kérjek amiért vasárnap délelőtt nem búcsúztam el mindenkitől! Bocsi!
Aki az adott percekben az emeleten volt, annak a lépcső elejéről kiabáltam fel, de biztosan nem mindenki hallotta . Sorry.

Hápi:! a tagok topicban van a mél címem (najó segítek: dawntez@yahoo.co.uk). Lécci küldj egy 3*6 karakterből álló számsort! Köszi

És mégegyszer: Köszi Nyuszi, Teddy, és mindenki másnak, a szervezésért, a szállásért, a jó buliért, a tartalmas szombat délelőttért, stb.

A sportmotoron elfelejtettem: a sokadik tanulság: Blue nem tud olyan túrát szervezni, h ennél jobban elázzunk! Jó itt egy éjszaka alatt megszáradtak a ruhák, ami ugye egy nyári sátoros bulin, ritkán kivitelezhető. DE, most mindenki érezte a "BŐRIGÁZÁS" művészetét. És legalább kiderültek a különféle csizmák víz elleni tulajdonságai. Szerintem lehet eső, lehet napsütés, lehet Alpok, vagy lehet Lengyelország, DE a nyári túra akkor lesz kerek, ha JÓ TÁRSASÁG lesz! És az sztem GARANTÁLT!
Köszi nektek
-----------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------
-----------

Erről beszélek! ! ! AZZe

Ez minkek kellet?
feladom.
tényleg nem értelek. bocs. ígyse
AKMT .: Pécsi suli. asszem 134-es hozzászólásod!
Szó szerint: "Drága Isten!"
Banyek! Az 2 tank benzin!
Nana!
NÉÉÉGY? NYOLC kerék áll a betonon
A tartóka itt kezdődik a bal, és a jobb könyökömnél!
kici-ócó
Ájjjááááájjjjj!

Itt nincs ki a 4 kerék!
És az 1400 ccm, ami a koponyában kellene, hogy lakozzon!

Nekem most kedves volna egy 50 köbcentis pohárka... tele jóféle pálinkával...
he?
Nemtoom de kb 10-12000.- a tartóka hozzá: :(
OK de miért kellet a 3*6 számsor?
azmár CÉS?, vagy DÉS? nyamnyam
bocs 2*330 ccm
Bocs. Előnnyel indulok: 300000ccm-es kombi hűtő! Nameg a 300 ezer darabos puzzle
Szilikon az van itthon 2*330cm
90cm kerülettel!
Mit nem értesz?
Nektek nincs 1000cm3-es lábasotok?
És nagyobb?
Szilikonod nincs? 3-400 cm3 bár az csak robogóméret!
nem bírod a kuplungolást?
Szóval: Ha az edényeid belső térfogatát hozzáadod a lakás tényleges belső alapterületének, és magasságának szorzatához, akkor kiderülhet, hogy VAGYONOSODÁSI vizsgálat kéne elenned! Világos?
Neem?

Namégegyszer: Az én majd 4 méteres belmagasságom szorozva a fazekakkal, még mindíg kevesebb, mint a te házad, garázsod (akna nélkül) összes "vízbe mártott test-súlya"! Vagyis adózzon GÉZA helyettünk!
Dögöljek meg de nem értem! ! ! !
ááááááááááááááááááááááááááááá