Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Háááát! Jó nagy!

De hékás, most kapcsolok! Lekövéreztél?
Te jóóóóó ég! Mekkora akváriumod van neked?!

SZÉPJÓÉCCAKÁTMINDENKINEK!
Szigorúan akváriumban! Aztán ha pancsolni támad kedvem, csak belemászok és kész!
Én nem vágom sok helyre, tényleg! Így kapásból olyan 295834 helyet tudnék felsorolni, amit mindenképp meg kell néznem!
....... ördög is voltam és gyönyörű angyal
Ahogy jól esett éppen
Földre rogytam szálltam az égen
Voltam hű és hűtlen
Hol gazdag voltam hol nagyon szegény
Bátor bár néha féltem
De soha senki ne mondja rám, nem az álmaimnak éltem.......
ördög is voltam és gyönyörű angyal .... "

Vazze ez nagyon kir.
Musz volt kirakni! !
Azazaz, pontosan, csak alattam egy 125-ös robzi volt . De azokban a kanyarokban nem is kellett más, úgysem lehetett 40-60-nál gyorsabban menni... Kis hegyi falvak, a tenger a hegyekből , meg a szuper kis méhkaptárak ...
Melyik? A moci, vagy a paci?
De!
Kréta-motorral! Naggyon király volt.
Yamaha DT125- oszt iszkiri! ! ! ! ! Hegynek föl- hegynek le! Uttalan utakon, kis hegyi szerpentineken, a turizmustól elzárt kis hegyi falvakban! URISTEN DE JÓ VOLT ( vagy ilyesmi ) Akarom megint
BRUTALE! Találó!
Hűűű, akko nem fértem volna bele a képbe amúgy sem a 4 kerékkel .
Mikor? Hmm... Sztem csak a jövő héten legkorábban. És Pöfivel, mert nem bírtam magammal Szendehelynél, kitérdeltem volna már az autóból is .
Görögország akváriumban ? Én Krétát szeretném végigjárni mégeccer . Meg még a fél világot, de az mellékes .
Sziasztok!

Nem ígérem a dobozokat, mert még eü. szobafogságon vagyok, de ha vasárnap vagy jövő hét elején lesz, akkor szívesen!
Köszi a tippet a karbival kapcsolatban az AKMT fórumon, igazából még nem hajtottam meg ennyire soha, mint vasárnap, bár az feltűnt korábban is, hogy hiába tekerem 7000 fölé... De úgyis kell majd vinnem szervizbe, mert a lentebb említett lapka-dolog a 40000km miatt úgyis aktuális, majd megnézetem ezt is. Addig meg a standard városi használatnál így is jól megy.
Jajjj, dehogyisnem! A tiedé is cépséges! Minden GSR szépséges! Hisz ezért Álomgép!
Pedig motoros találkozó volt nálunk tegnap! Egyes egyének már fél3kor, mikor nekem csörögtél, tűkön ültek. De lehet, hogy inkább sünökön?
Emelkedőkből erre pedig jól állunk. De pöfigölve ez majd fel sem fog tűnni! Csak aztán majd óvatosan! Mikor jössz legközelebb?
Naaaaaa! És az enyimé nem cép?
MV AGUSTA 910R BRUTALE

Igy csupa nagybetűvel!
Nemis igaz! Még messze van az egy év! Eddig valahogy nem volt rá időm De ma bepótoltam, egész délelőtt homokoztam

Én már legalább látom azt a napot, amikor indulok! Csak győőőzem kivárni...

Nemadom a kagylócskáimat! Szeggyéé magadnak! majd hozok Neked egy zsákkal június elején, megígérem!
Hát na nemá....! Én szóltam, hogy arrafele leszek, de így is fél 5re értem oda, és egyes egyének már tűkön ültek . A másik meg: kicsit megviselt az odaautókázás, tekintettel arra, hogy a kis corsa nem megy . Ott pislogtam, hogy emelkedőn ippeghogy kijön belőle a 80, egyes helyeken a 60-70 .
Úgyhogy legközelebb már Pöfigölök és kész, annak az lesz a következménye, hogy sokkal hamarabb leérek .
Kösz az Infót Gabi!

Akkor ahol lehet kapni, ott venne nekem valaki.....PLEASE
Ha persze nincs akkor semmi problem.......
Gyönyörű! Oszt mi ez tulajdonképp?
Jó soká pakoltad el a homokot, meg a vizet... MAjd egy éve voltál kint...

A kagylókat teleportálhatod hozzám, ha már meguntad őket!

Én is visszamennék kefalóniára...
A Földkerekség legszebb motorja akkor is ez! Ezért megérné gyorsabban öregedni! (de csak 2évet ) És persze bankot robbantani...

Szijjasztok!

Cicc! Azt üzenik Neked, hogy nem tárgyalnak Veled többet! Az okot gondolom kitalálod majd! Világosítsd fel nyuszekot, mert nem nagyon érti sztem a történéseket! szegééééény, mikből marad ki!

nyuszkány! Képzeld, hol jártam ma! Görögországban Még tavaly hoztunk egy rakat homokot meg víztet és egy vagonnyi kagylót, ma pedig átrendezgetem őket és bepakoltam a homokot a vízzel egy gömbakváriumba. Tök jó volt, szétmarta a sós víz a kezem, belenyúltam a homokos kezemmel a szemembe-számba... És ráadásul felerősödött a mehetnékem is... Mikóóóleszmááámááájus30?

amikor elkezdtem motort keresni megakadt a szemem egy típuson: yamaha zeal. teljesen beleszerettem, de ritka típus itthon, és amúgyis japcsi belpiac, szóval horror lett volna az alkatrész hozzá. Tegnap hazafelé menet láttam egyet az MO-son tekerni! Tényleg dönörűűű darab! lehet, hogy 2 éve pont ezt a darabot néztem ki magamnak!
eladják más biztosítónak a szerződéseket azt hiszem...
"Tudom miről beszél"...
Jelentem a kecskeméti Praktikerben
nincs akciós túradoboz! Lehet h. a
többiben se?...