Tisztelettel tudatom! veled, meg a majdnem nagyapóval!
Sajna a jövő héten még nem utalja a Szerencsejáték Zrt. azt a pénzt amit meg fogok nyerni (hogy mikor?)
a mocchoz! Aztán csak óvatosan vele!
Igaz, nem a mocc a hibás. De nem is mindig a pilóta. Sok a köcsög, figyelmetlen majom Sokszor már félek nagyobb túrákra elindulni, mert méterenként fellöknének az autósok! Mert a DL egy alig látható, tökpici motor...
ez igaz az elet kiszamithatatlan pl.:nekem tegnap jott meg a motorom es kp meg egy het es mar mehetek is vele.A balesetekrol meg az a velemenyem hogy nem a motor hibajabol tortentek hanem a pilotaja miatt.
Okéj, de csakis akkor, ha a jövőhéten veszed meg!
Egyébként bármikor veszélyeztetem a testi épségemet, ha szeretnél egy utast Csak szólj, hogy elbúcsúzhassak az itthoniaktól
Szia! Igen, az az Álomgép, d még fel kell nőnöm hozzá! Rengeteg jót hallani róla, viszont sajnos tényleg rossz ómenje is van... Tavaly nagyon sok volt a baleset a GSR-esek között.
Kedves Dorina ha jol ertem neked nagyon tetszik a GSR600as ami szerintem jo kis gep amit csak ajanlani tudok neked mert volt szerencsem kiprobalni es olyan erzes volt mint egy sportmotort vezetni.(nem hiaba hisz ez egy K4-K5os GSXR600as toltakeppen csak kicsit kevesebb menes van benne es nincs rajta idom)
Majd szerválok egy 250es valamit, és azzal zümmögök-füstölök-szenvedek utánatok! Valamit majd kitalálok, megígérem. Lehet, hogy tényleg veszek egy lottót, hátha...
Az a szitu, hogy senki nem örül annak, hogy én motorozni vágyom idővel.
Tudom, hogy fokozatosság kell... Majd kialakul. Nem akarnék szervdonor lenni a nagygépen egyből.
Csak semmi bocsi, jól esik ám, hogy aggódsz értem...
Kk. S. Dorina!
Nem gondolod, hogy a hátsó ülés után, két év múlva majd "A"-s jogsival rögtön egy GSR-nek húzod a szarvát?!
Hol itt a fokozatosság? A esSO Papa nem hiszem, hogy belemenne! (Én biztosan nem.)
Inkább tedd le most az Ak-t és kezdj egy kisebb géppel!
Látod, papád helyett apádként beledumálok! Bocsi!
Elhiszem én, hogy cefetül megy! Imádnám, elhiheted, ha alattam menne egyszer cefetül a saját gépem! De a motort tudsz venni-vel nem értek egyet. Sajnos manapság nem adnak motort kb 5Ft-ért! Szóval Dorcsi azért tanul, hogy okos legyen, és ha okos lesz, sok pénzt fog keresni, és Álomgépet fog vásárolni!
Csak szegény Anyukámat sajnálom! Szeretlek, Anyu!
Nem voltam egész nap, mert ugye táppénzről, betegen csak be kell menni a parasztnak a munkahelyére. (Meg holnap is...)
Viszont három kaviccsal kevesebb figyel bennem!
Dawntez!
Az én tavalyi LIDL-es csizmám (zipp-záras, tépőzáras) úgy beázott, (átázott!), ahogy illik. Ki sem tudtam szárítani rendesen, pedig kb. két hétig hajszárítóztam esténként. Berohadt a drága....
Szombaton B-King próbára vki?