No azt a csizmát keresem, motoros kivitelben!
Mindegy a jelzett személy azt állította h nem ázott be. Ez kiindulásnak nem rossz.
A többit a zilletékes elvtárs majd megírja! (de mikor?)
Gondoltam, hogy az érdekel, mennyit ázott! Ezért mondtam, hogy sokat volt fedett helyen, ergo nem ázott annyit közel sem, mi Te vagy a többi mazochista
Köszi, de egészen más amikor sétálsz fényképezel, vagy a sátor alatt állsz, és egészen más a nyeregben ülve . Igazándiból az érdekel, h mennyit ült motoron, mert ha jól láttam nem annyit, mint én (egoista
Köszi eddig! de várok mások is!
Nyuszi: Erik azt mondta a múlt héten szombat este, h nem ázott be. Bár sztem hozzátartozik, h ő nem ázott "végig".
Namost ha a traveller nem ott ázik be, a Lidl-is pedig nem ázik, és 6 ezerrel olcsóbb, akkor...
Ha azonos aLouisossal akkor biztos hogy bőr (20265043) 50 EUR volt. Nekem tetszik, bár a 42-es kicsit nyomta az ujjamat , a 43-as meg egy kissé lötyi nekem.Kicsit már most is meleg van benne.
Sziasztok!
Ma voltam a Lidl-ben. Még van a múltkori akciós csimmából. Akkor nemtom mennyi volt, most 10e.
Van vkinek esetleg még Eriken kívül tapasztalata róla? Azt írják h bőr, de...
A Kelomotornál most akciós (6e-el drágábbért) bizonyos Traveller, de az meg zippzáros, tehát, talán könnyeben beázik.
Motort tudsz venni. És a motor benzinnel megy nem jogsival
Amúgy meg az álomgép hidd el cefetül megy