Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem értelek drága4

Motort tudsz venni. És a motor benzinnel megy nem jogsival
Amúgy meg az álomgép hidd el cefetül megy
Az igaz, hogy nem csúnya!
De az a fekete a piros felnivel és üléssel...
Nem lottózom! Lehet, hogy úgy hamarabb nyernék?

Lovas nem kell hozzá, csakazenyém lesz! Jogsiig még van 2 évem
Azért ez se csúnya!
No azt a csizmát keresem, motoros kivitelben!
Mindegy a jelzett személy azt állította h nem ázott be. Ez kiindulásnak nem rossz.
A többit a zilletékes elvtárs majd megírja! (de mikor?)
Jogsit is csinálsz hozzá?
Igaz lovast találsz hozzá

Lottoszelvényt vettél?
Szerintem ez a gép akár még hupililában is csodaszép lenne! Hadd nyerjek a lottón, léccilécci!
Mind a kettőben van piros Ugye nem csak azért tetszik
Ez érthető! Az a fekete... Lehet, hogy szebb, mint a piros

Mazohisták?! A rendőröket szadiztuk!
Jól bírták! (köszönet érte)

Gondoltam, hogy az érdekel, mennyit ázott! Ezért mondtam, hogy sokat volt fedett helyen, ergo nem ázott annyit közel sem, mi Te vagy a többi mazochista

Figyu ! van az a pénz amennyiért akár be is ázhat egy csizma
Ez meg az az összeg, szerintem.
Egyfajta csizma birta volna a múlt szombati kiképzést
)

ez lemaradt
Köszi, de egészen más amikor sétálsz fényképezel, vagy a sátor alatt állsz, és egészen más a nyeregben ülve . Igazándiból az érdekel, h mennyit ült motoron, mert ha jól láttam nem annyit, mint én (egoista
Szija!

Erik sokat volt a reptéren bent velünk. 2-3 órát kb. sztem
Köszi eddig! de várok mások is!
Nyuszi: Erik azt mondta a múlt héten szombat este, h nem ázott be. Bár sztem hozzátartozik, h ő nem ázott "végig".
Namost ha a traveller nem ott ázik be, a Lidl-is pedig nem ázik, és 6 ezerrel olcsóbb, akkor...

ERIK!: mennyit voltál nem sátor alatt, szombaton?
Havernak meg eltört a talpa középpen. Hosszába van benne barázda és a lábtartó csücskén szokott vele állni mikor "kegyetlenül döntöget"
Ha azonos aLouisossal akkor biztos hogy bőr (20265043) 50 EUR volt. Nekem tetszik, bár a 42-es kicsit nyomta az ujjamat , a 43-as meg egy kissé lötyi nekem.Kicsit már most is meleg van benne.
a traveller ne aggódj nem a zppzárnál ázik be! Nekem olyan van. Kényelmes, szeretem, de az esőt nem annyira bírja. ellenben tart, és megfizethető.
Nekem is a kedvencem!
Sziasztok!
Ma voltam a Lidl-ben. Még van a múltkori akciós csimmából. Akkor nemtom mennyi volt, most 10e.
Van vkinek esetleg még Eriken kívül tapasztalata róla? Azt írják h bőr, de...
A Kelomotornál most akciós (6e-el drágábbért) bizonyos Traveller, de az meg zippzáros, tehát, talán könnyeben beázik.
Eznemvicces!
nyehehe....
NEm kövérezett le. csak látta azt a kimondhatatlan számot, amennyi helyet megjelöltél, hogy oda mindenképp el akarsz jutni...