Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne félj, szorult is a seggem...
Jogosítvány volt akkor is, csak nem olyan nagy!
Persze-persze... a "szabál, az szabál"... és nincs mentség!
Akkor van nagy baj, ha a bivaly erő bolond ésszel párosul... erre próbáltam reflektálni. Hát, jól meg is buktam...

Nem lett kivágva... örökös marad.
"Az lenne jó, ha annyi jogosítvány is lenne, amennyi izzókészlet."

Ez azért így tőled vicces...

Nézzük csak meg azt a GS tesztvideót... Vagy ki lett szabva?
Ezt a "paraszt" kérdést én is első blikkre lerendezem... no, nem azért mert piszok jó emberismerő vagyok, de az ilyen forma, nem földműves egyénekről csak úgy süt... pláne, ha leveszi a sisakot!
az van nekem is... szép ződ
Nem is értem a felvetést. Hiszen mindenkinek van izzókészlete és csomagja... Más baj szokik lenni, ha megállítódunk.

Az lenne jó, ha annyi jogosítvány is lenne, amennyi izzókészlet.
Hát múlt szombaton felvettem volna akár a gumicsizmát is
és ezt onnan állapítod meg róla, hogy gumicsizma van a lábán? hívjuk már inkább köcsögnek azokat akikre Te gondolsz
Kucsi!

Nem tudom...
Itt felénk ez nem igazán divat...
Vagyis csak akkor ha paraszt a srác és másba nem tudsz belekötni
Nyuszek!
Otthonvagyol?
Szép jó reggelt!
Örülj neki hogyha ezekre szállnak rá
Hiszen ezek még a legromosabb motorhoz is könnyen és olcson megoldhatók
Igaz én csak egészen kicsi bibit tudnék orvosolni.
És ha nincs nálam csavarhúzó ,lámpát se tudok cserélni
SZÉPJÓREGGELTMINDENKINEK!
Ideseim!
Ma szabadságon van a Macitest!
És kezd kikandikálni a napocska... hogy mi lesz ebből!? Erkölcstelen pacigolás...

Oszt, jónapot Népek!
No, jónapot a "Közegnek"!

Az utolsó hapcikat ma nyomom ki az orromból! De nagyon jóóó volt az a szombat!
Nagy kár, hogy hétvégi házat renováltál... mondhatom, nagy "permetezés" volt szombat este. És, azt hiszem, hogy Edu sem mondhatja le a következő közösen ülést!

Danik titkos megbizatást kaptak, miszerint legközelebb este is együtt tréningezünk...
Az esernyődet hozzad!
Szia Pirkó!
Hát igen,a csizma az egy sarkallatos pont. Az enyémben az a jó, hogy a befolyt víz több lyukon is eltud távozni. :))

Ha már itt vagy kérdezhetek? Jó akkor kérdezek.
Valóban igaz,hogy mostanában rászáltak az igazoltatásokon az égő készlet és eü csomag ellenörzésére? Ha igaz, ennek mi az oka?
Szevasztok csipet csapat!

Végre sikerült regisztrálnom ide is
Remélem 12-én mindenki jól érezte magát?
Mondjuk az eső elmaradhatott volna...
Jah, a csizmám kedd reggelre száradt ki rendesen...

Remélem mielőbb találkozunk újra a következő tréningen!
Addig meg szerzek vmi vasat és eccer csak meglátogatlak Titeket

nah..
Széles utat mindenkinek! Vigyázzatok magatokra!
ne is mond...... Nekem lejárt az 5 hét......szabad a hétvégém, de felrobantottam egy sithalmazt, ledöntöttem 1 falat....szóval eddig kb 60db zsákot raktam meg szeméttel, sittel...... holnap jön a konténer.........szóval nagyrevizó kezdet van:-) ..........

Ami nem lenne gond - csak az árak...............szóval ezért nem megyek most 3 napos hepajra sehova........

Ellenben még nem tudok aludni, mert lenyomtam 3 délutános müszakot, motoroztam hazafelé.....és ilyenkor 1-2ig nem lehet lelőni:-)

De megyek Én is..... nézek valami esti mesét.......azt szundi
Na, eltűztem hunyni, korán kelünk , mert én viszem a Maffiát óvodába, mivel a feleségem egész héten Bp-en van továbbképzésen...
Ugy ahogy irod:-)
A gond, hogy már a kisebbik is fertőzőtt személy.....bár Őt még csak a robival hurcibálom.....
De mikor a Szandrámat hozzom-visszem a bandittal (előtte a Gs-sel) akkor mindjáért kérdezi hogy "Apa, mennyi hiányzik még?"

Szóval nem sokat motorozok egyedül immáron:-)

Tervek szerint a Kartel gyülésre uis visszem a lánykám.......bár vagy külön megyünk, vagy lassan -és kikerülve a sok vadbarom főútat.....VALAHOGY.......
Plusz beiktatok neki egy kis extrát..... Elviszem oda ahol gyerekkoromban voltam..... Gyöngyösön a kastélyba......ahol is van egy MAMUT csontváz......
Én 5 évesen elvesztem a dög alatt:-) Ha nekem maradandó emlék, akkor tán neki is az lesz.......
No meg ugye BAJAi nyomvályúzás:-)))) ÉS Sugoviczai hétköznapok - mivel már kifogytam a szabad vagy szabaddá tehető hétvégékből
Hogy is van ez a lábtartós fejezet...?
nálam is igy indult:-)))

Azt jött hogy felállt a robogóra és tépte a gázt.......s mivel nem hülye kérte a gyújtást is hozzá:-)
Az érdekes? Ez a lakásba volt:-)))) A gyerek a gázt tépte, a sárkány meg a haját:-))))))
Utána jött a lábtartós fejezett......és a végén már csak arra eszméltem hogy a gyereknek is megvan majdnem minden ruhája......