Simán!
De ,ha nem!Az adócsalács max büntetési tétele szerintem max 5 év, jó magaviseletért harmadolnak.ű
3 év mulva szabadul, kettöt ellebzsel- az ügy elévült. És szorhatja a pízt.
MAGYARÓRSZÁÁÁG
A MÁV-nak a P.SZ.A.F. csak az új biztosítási engedélyét függesztette fel az eddig megkötöttek élnek!
Én pl. egyben kifizettem egész évre.
A csakkeket folyamatossan küldik, csak egy kicsit most lelassult. 1ébbként 30 napig érvényes lejárat után.
De ápropó! Ha valaki tényleg ott van biztosítva, (Apám kocsija) akkor az mi a sz*rt csináljon?!
Nem küldték meg neki a következő csekket. Akkor most? Járjon bringával?
Mert a Yard egy pillanat alatt leveteti a rendszámot.
Szijjjjasztok !
Szerintetek, ha megkérdezek egy meteorológust, hogy szerinte mi az a jelentéktelen csapadék, valamint mit ért azon, hogy ritkán és nyugaton, akkor ugyanaz lesz a véleménye mint nekem, vagy ott helyben agyoncsapom ?
Szétáztam melóba jövet, de csak addig esett, amíg be nem értem .
Blú, ugye nincs ehhez semmi közöd ?
Köszi a tippet, megnézem a Kis utcát, a Baumaxot valahogy nem annyira szeretem.
Ez nem a kipufogóhoz kell, a kasztnin vagy egy kis kezdődő rozsda, azt akarom gyorsan lekezelni. Nehogymár 1 helyen rozsdás legyen, még csak 20 éves!
De most hogy mondod elgondolkozom a kipuffantón is. Csak akna kéne hozzá, meg leszerelni...bonyolult.
Egy csomó ügyfelet összeszedett magának, valami megabrutál-orbitál biztosító kinézte magának, és már meg is szerzete.
De ,ha nem!Az adócsalács max büntetési tétele szerintem max 5 év, jó magaviseletért harmadolnak.ű
3 év mulva szabadul, kettöt ellebzsel- az ügy elévült. És szorhatja a pízt.
MAGYARÓRSZÁÁÁG
De a jó k*rva ...at! Tetves tolvaj banda. És a röhej (ezt jól írtam?) az, hogy meg fogják úszni.
ma du? sajna nem jó! esetleg este rád recsegek....
Én pl. egyben kifizettem egész évre.
A csakkeket folyamatossan küldik, csak egy kicsit most lelassult. 1ébbként 30 napig érvényes lejárat után.
De ápropó! Ha valaki tényleg ott van biztosítva, (Apám kocsija) akkor az mi a sz*rt csináljon?!
Nem küldték meg neki a következő csekket. Akkor most? Járjon bringával?
Mert a Yard egy pillanat alatt leveteti a rendszámot.
Tud erről valaki, valamit?
Jaaaj, ez jó kép
Az esőben való motorozásról nem kell élménybeszámoló, friss élményeim vannak ugyanis...
Mociccah tudja mirőőő van szó!
Nap képe:
-Arrol, hogy mennyire ázott el?
-Nem tudod még, hogy milyen?
kerestelek vmikor msn-en, de azóta nem kapcsoltam be.
Te Blue! Mi a pitsa a neved után az "LT" ?
Elgondolkodtató. Lehet hogy lepaktált az égiekkel. Ha ez így van akkor idén már csak vele motorozhatunk.
Szerintetek, ha megkérdezek egy meteorológust, hogy szerinte mi az a jelentéktelen csapadék, valamint mit ért azon, hogy ritkán és nyugaton, akkor ugyanaz lesz a véleménye mint nekem, vagy ott helyben agyoncsapom
Szétáztam melóba jövet, de csak addig esett, amíg be nem értem
Blú, ugye nincs ehhez semmi közöd
Köszi a tippet, megnézem a Kis utcát, a Baumaxot valahogy nem annyira szeretem.
Ez nem a kipufogóhoz kell, a kasztnin vagy egy kis kezdődő rozsda, azt akarom gyorsan lekezelni. Nehogymár 1 helyen rozsdás legyen, még csak 20 éves!
De most hogy mondod elgondolkozom a kipuffantón is. Csak akna kéne hozzá, meg leszerelni...bonyolult.