Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aham...egyre okosabb leszek...
Nem vallom, mert nem.
De tényvalóság, hogy annál hosszabb utam nem volt.

Az okokat ne firtassuk.

De az tényleg jó volt, annyira összejött minden.
mi ez a fej:
Légszürő csere lesz?

Szólj ha menjek segiteni ki vadászni a vasat.
a korábbiak nincsnek feltöltve. kérj bluetól dvd-t.
valld be, hogy csak annyit motoroztál egész tavaly... jó kis guriga volt az is...
Pécsről csak néhány gyenege, nem hiszem hogy nagy érdeklődésre tartana számot.
Korábbiak vannak még beragadva, illetve szeretném én is látni mindet, a korábbiabbakat is!
azt a fórumról töltötte le...
Nem. melóban vagyok. pénteken (amennyiben lesz sztrájk) leszek otthon. Gyere nyugodtan, ceretettel várlak!
Volt kérlek szépen szelephézagállításon, meg teljes átnézésen és olajat is cseréltem benne.

Az Esztergomi kis kiruccanás is tavaly volt.

Azt nem tudom, unokáink honnan vesznek majd benzint. Biztos lesznek illegális bioüzemeanyag telepek.
Hazudol! Ott van az adatlapodon!
wehehe vannak képeid?
Te jó ég!

Itt semmi se szent...
Nyúú!
Otthon vagyol? Me akkor átmennék %)
mermér? ártatlan vagyok! (pillarezegtetés...)
Nem igaz! Nekem se nincsen! Én se jutottam fel még.
Köszi! Legközelebb majd odafigyelek a megelőzésre! Való igaz, az elkötelezett alkeszeknek kutya bajuk!

Keddig biztosan, bár holnap mindenképp be kell mennem. ("Mert itt érzem, hogy fontos vagyok...." )
persze-persze, karbantartott! láttad te a éped tavaly nyáron egyáltalán?

Múzeumi darab lesz az már az unokának. tartsd csak meg. olyan sokat úgysem kapnál érte....
Szemtelen volt a nyú és most kikapik!
ről!
Basszus! Mindenkinek van már pécsi képe feltöltve ide-oda, csak hápikának nincs :(
Tessék eltakarodni FTP-röl!
ezmiezmá?
Basszus! NEm tudom, hogy maradt ki ez...

Jobbulást. Látod-látod többet kellett volna bandzánod, és innod a hétvégén, lehet, hogy nem lett volna semmi problémád vesekőileg...

MEddig pihizel otthon?

Aki még rá is kattint, az megérdemli. Nekem valahogy sikerült megállnom, de a lányoknál, ki tudja...