Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is nagyon féltem hogy mi lesz mikor kiprobálhattam: meglepetésemre 4-5 ezren ugyan olyan szelid volt mint a GS, aztán meg már csak ovatosan szokni kell.
egyszer ültem idomos nagybandin hátul (ajaj). Rettenetesen kényelmetlen az én testalkatomhoz (HÁTUL). De elvileg nagyon jó lehet a szél védelme. És h nagyon megy az biztos (majdnem "lemaradtam" párszor 2-4 ezres fordulat környékén). Sztem könnyű utassal ez az igazi sport-túra. Bár egy német GS-re is kíváncsi lennék
Nem, bár kapacitáltak rá, azzal MÉG ( ) nem próbálkoztam... Szóval vittek, azért tudott cseppet vizes lenni a hátsó felem .
Szííyasztok 500 as ok
ja és azon még egy sisakháló is alig fér el! Vihettem én a kettőnk sátrát
Talán ki kéne bőviteni a kategorizálást:
tura (kényelmes testtartás, nem túl gyors sebesség, a menetszél miatt)
tura-sport (aránylag kényelmes, szélvédelem, sportos teljesitmény és türhető testpozició)
speed/gyorsasági (jó szélvédelem és nagyon gyors, nem igazán sportos mert nehéz)
sport (nagy sebesség, könnyü, sportos, jó szélvédelem)

A Thunderacem egy nagy kompromisszum: kissé sportos, nagyon jó szélvédelem, aránylag könnyü,de sporthoz nagyon nehéz, kényelmes utfekvés (mint a GS), Csutkakormány ellenére nem hasalós (de pocakosoknak nem ajánlanám ) kényelmes ülés és a hátsón se csuszkál az utas(mert aránylag fenn és elől van a lábtartó) kapaszkódó egyáltalán nincs- marad a tank és az ülésszij, ami nem túrás
vazze! és tényleg!
gyorsan sokat!
Én majd holnap hajnalban MINDET leveszem, másodpercek alatt
eszement-ségről szó sem volt!
Én mint tudatlan hallgattam.
Általam ismeretlen témában minden véleményt ellenállás fogadok el. Aztán ha úgy adódik utána nézek. Kisebb CBR-RR-es haver is nemtetszését fejezte ki tavaly mikor mögöttem, jött. Neki pont 130 környékén rezonál, és ott még nem tartja a szél. Mondta ő. Lehet h van benne vmi ?
Egyedül?! A kormány felöli végén?!
Mostantól a ZENYIM az ftp!
Úgy, hogy nem a Gs vót az, hanem egy gixer, és én kerültem rá.
Nos, ez az "eszement" én voltam. Ugyanis piszkosul kényelmes a moci. Elöl, hátul. Nem tapasztalás, csak eddig hallottan egyöntetű vélemény.
A csutkakormány pedig nem ellenség egyáltalán. Csak 80 km/h alatt... utána feltámaszt a menetszél, és nem magad tartod.
Feldobozolva egyszer láttam élőben. Kulturált volt a cucc, nem úgy mint egy CBR 1000 RR... no, az felettébb muris volt 3 dobozzal.

Nos, én túramotornak illetném. Hiszen milyen sportmoci az, ami szárazon 220 kg, és 141 Nm-es nyomatéka van 7000-es fordulaton...
Persze, menni azért tud!

Kicsit megkevertem a dolgokat, mielőtt még valamit kihoznak belőle.
Hogy került a GS-edre XR
Tegnap este bepótoltam, ne aggódj . A gixer az összes vizet a hátsómra zúdította, ami az aszfalton volt . + föntről is esett a eső .
Sokan sajnáljuk! Ráadásul megúsztad szárazon!
Látod, ha bejössz, kis pihi, és nem mászott volnale
a kavics! Orvosi javallatra sört, gyorsan, sokat!
Jobbulást!
Aztamindenit, mire én ezt végigolvastam, amit termeltetek...
És ismét csak sajnálhatom, hogy kimaradtam a 7vgből. Grr.
Tibkin, Isten éltessen !
Gnóm! Szerintem.
Jó estét Kedveskéim!

Igaz, kicsit megkésve, de Allah növessze nagyra a szakállukat a Tiboroknak névnapilag, Tibkinnek pedig boldog születésnapot is!

Mentségem van a késésemre... most engedtek haza az egészségügy gázos bugyraiból.
Vasárnap este, ahogy hazaértem, olyan vesegörcs tört rám, hogy világomat sem tudtam. ( A Farmos-Jászberény közötti ócska, rázós úton már éreztem, hogy valami nincs rendben.) Aztán éjszaka sürgősségi, ahonnan egy kis csillapítás után hazaküldtek. Reggel már K.O., estére halál. Éjszaka mentő, sürgősségi. Ma reggelre már életre keltem. Gáz az egészségügy, Egerben mostanság különösen, de az orvosok előtt le a kalappal.... Meg azt is mondták, hogy sok sört kell inni...!
Tanulság: ha vesekő-gyanúd van, ne vágd le az utat Farmos felé. Nem ér annyit az a 15 km.
Olvasom, hogy többen is dögrováson vagytok megfázásilag. Azért is írtam meg, hogy felvidítsalak Benneteket!
Nah, már majdnem válaszoltam Nyusznak, de látom beelőztél .

Nyusz, majd mesélek .
Köszi!

Gyors keresés eredménye...
Krauser szett Hayabusa-ra

Na persze ettől még tényleg nem túragép... bár van, aki nem ismer lehetetlent:
Túrásított Haya

Találtál filctollat ? Szép munka !
Szijjasztok !