Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jóregggeltszeretembanda!

! elkapott a dátha?

mindenkinek!
Lehet, csak le kő fújni. :)

Tibkin bácsi,
hol találok fém alapozó és alvázvédő spray-t a kerületben?
Megelőző kezelés kell a svéd vasnak.
Mi a bajod a fenekemmel? Te szemét!
Köszi, lassan de biztosan javulok.
Én majd pénteken rehabilitálódok, ugyanis sztrájkol megint a BKV. Majdnem biztos, de még történhet csoda.

A kényelemről: ültem GS-en hátul, de számomra rettenet kényelmetlen! Inkább elől maradok...
ESSO mögött viszont aludni is tudtam volna!
Jó reggelt!
Darázs vezér jelentkezik
Jó reggelt Mindenkinek!

Köszi Zituska! Jobbulást Neked is!
Azért valami jó is van benne már! Pár napot itthon maradhatok rehabilitációs okokból.
Azért, ha tudtunk volna a "kiscsávókról" biztosan maradtunk volna még pár falatot!
SZÉPJÓREGGELTMINDENKINEK!

Minden motor kényelmes, csak az nem mindegy, hogy meddig. A párom, pl. térdfájós. Már amikor Bajára mentünk tavaly akkor is minden "baja" volt. Amikor mesélem a túrákat, meg a túraterveiteket, hogy 1 nap 4-5-6-700 km, hát csak kedvesen mosolyog és azt mondja persze szívem... . A tavalyi bajaproject 350 km volt, de alig bírt leszálni szegény, bár az én seggem is elkékült. Hiába egyenlőre puhák vagyunk. Most idén edző project van. Meg ha minden jól megy megszűnik a hátizsákos mocizás, és az már egy nagy előny.
Helló Banda!

DZSOKI! Jobbulást! Ehhez képest ez a kis megfázás tényleg nudli.

Jelentem még mindig nem láttam a képeket, mindig valaki lóg rajta De már megöl a kíváncsiság!

Sztori: kicsiny falumban nagy szenzáció volt a vasárnapi bevonulás! Mesélték, hogy a helyi kiscsávók összeszaladtak, még a szomszéd faluból a Pistike is átbicajozott, de mire felértek, már elrobogtunk.
Jó reggelt Népek!

Azért, hogy van az, hogy Hápit felismeri mindenki a "hápicsáról"!
Erik azt a feltételt szabta, hogy ha látszik a zacsi, akkor cenzúrázott kép lesz... no, az nem látszik... így publikussá vált az ülőgumó!

(Mire a lyányokat kaptuk volna le, Low Battery lett... nekünk is és a gépeknek is... )

No, mentem Ideseim... ma a vezérigazgató tesz látogatást nálunk, és biztosan lesz egy jó kérdése, amire nem tudok majd válaszolni ( ). Van némi "para".

Oszt, jónapot!
Mutimááááá!
Erik!

ez szükséges volt?
Most miattad napokig nem fogok tudni aludni........étvágytalan leszek..........
De tényleg!
Szükséges volt lekapni Hápi alvás közben?

Te jó ég............ Inkább Nyuszit, Nikit vagy Dorcsit, de épp Hápit?

JAAAAA

ezzenel lemondok az esőemberi szerepről...............
MA sem áztam el - csak melósruhában, melóban..............de odafelé, se hazafelé nem áztam el.........
Még annyira sem, hogy a kerék felverte volna a vízet...........

Lassan ki is száradok:-))))))))
igen kiderül.......

ha megvan az alvázszám, akkor felhivod a szervízt (pl tudom ajánlani a HOLLÓST ezügyben).....ott motorszám alapján megmondják hogy hányas, és hogy nyitott vagy fojtott
www.bazismotor.hu

itt az egyik legoccobb hely........ LOUISos......vagyis a www.louis.de oldalon keresd ki a cikkszámot - és az eurót szorozd meg ugy kb 300-al.....(ne árfolyamon).......
Köbö annyiért lesz meg

ha emlékeim nem csalnak akkor valami 10 euró egy kar
De miért ilyen tarkabarka? Felmerül a töröttség! Ha ezt akarod megvenni, nagyon nézd meg egyéb helyeken. De jobb lenne szervízben. Vagy utánajárni az előéletének.
Én hozzá fényezném az első sárvédőt kék-feketére, és mondja azt valaki hogy nem direkt ilyen és nem gyári....!
Köszi! Mostmár nyugodtabban megyek aludni!
Biztosan igazad van. Akkor marad annyi, hogy a tank és az idom színe nem jön össze.
Szia, hát az én mocim 2002-es /06.28 / az biztos, de minha pont ilyen lenne a hátsó idom fényezése nem? Kukk.

Miért mundjuk mi lehet, max cserélték nem? Nincs ezzel gond! ha 2004-van a forgalmijában akkor nem hiszem hogy húztak az évjáraton max. 1-évet,
Szerintem a tankod legkésőbb 2003-as fényezésű, míg a hátsó idom legkorábbi 2004-es színű. Láttam már ilyet is, olyat is, de így együtt a kettőt még nem.
Szépjóestét.

Srácok, hol lehet kulung-kart rendelni? /gs500/
Szia, azért érdekes hogy a tank fekete a hátsó idom meg kék...?
Lehet! Úgy, hogy a gép 2003-as, csak beragadt a kereskedésben, és 2004-ben lett forgalomba helyezve. Eriké is így van.
Segítsetek,légyszi!
Létezhet 2004-es GS ezüst vázzal?
Alvázszámból kiderül az évjárat?
Fel akartam tölteni két képet,de előnézetben nem látom.
Szabad a ZEFTÉPÉ!