Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja mehetnénk egy Dobogókövet aztán össze vissza cserélgetjük a lyányokat, kényelemkutatás céljából
mailben kérd, mert ott válaszban rögtön tudom küldeni
Dejóóóóóóó! Kösziköszi...
Már csak az alkalom kell!
Egyszer ha hétvégén programozni tudjuk, hogy találkozzunk. Egy picit viszlek. Megigérem!
Énisénis
Próbáld ki a GSR-t. Meglepően kényelmes hátul.
Én ültem a gsxR 1000-en és kényelmetlen a yamaha és a gs kényelmes.
EEEgen. Holnap viszem 6000 res servicébe. Készült rólla fotografi.
És végre én is látszom picit rajta
Szijja Álomgépes!

Mizu? gurulgatsz a Gyönyörűséggel?

Igen Macc, lehet meglepő, de kényelmes.

/Eddig csak az SV-n nem bírtam túl sokáig hátul. A Z 750 S is kényelmes ./
Már vittem utast, a legrosszabb hogy nincs a moccon hátul kapaszkodó. Így szerencsétlen csak belém tud kapaszkodni vagyis az ő súlyát is a 2 kacsóm tartja. Szóval csak ne sajnáltassák magukat az utasok! Szóval aki csajozik a mocival az vállalja az utaztatás mellékhatásait is (én vállalom )
Utaztam hátul is nekem pl. nem volt kényelmetlen... Igaz túratempóban. Ez egy sportmoci, fotel nem fér el hátul
szííya
Hát az ajánlom is!
Milyen jól megbeszéled magaddal! Pedig nem is akartam belekötni!

Nem is tudok én semmit...
Sziasztok!
Blue az ftp-hez én is szeretnék kérni egy jelszót előre is köszi.
Ez csak azért van, mert minden moci hátsó ülése nők popsijára van tervezve! Ha nem kényelmes a leánynak, akkor cserélni kell... vagy a mocit, vagy a lányt!

Tehát a csajok tapasztalása a mérvadó.

Eddig tudjuk, hogy a DL 650 kényelmes, a GS 500 kényelmes, a Bandit kényelmes, a TDM kényelmes, a Hayabusa kényelmes, és a GSX 1400 is kényelmes... No, csajok Tessék frissíteni a listát!

Cicek!
A GIXXER kényelmes?
Sziasztok!
Így 1,5 hónap után a gixerről: Városban tötyörögni halál... Ki lehet bírni 30 percet, de utána a csuklód könyörög hogy állj meg... Túratempója 120 na innen már kezd a menetszél tartani, de igazán 160nál tart rendesen. Könnyű, kezes motor egyébként. Dönteni nehezebb mint a GS-t a szélesebb hátsó gumi miatt sztem, meg kell szokni. Felfüggesztése mint a beton a GS után az úthibákat alig észrevenni. Nyomatéka 7e-ig kb mint a GSnek, ebben a tartományban el lehet vele kényelmesen szaladgálni. Sztem egy magasabb tanktáskával 100as túratempóra befogható, bár az még nincs de akarok venni rá. Állandóan gyorsulni akar, ezért már 40nél kap egy 6.kat városban hogy kísértés a minimális legyen, de még innen is tol szépen.
3 hét és meglesz a korlátlan jogsi végre akkor majd megyek veletek túrára is
"Úgy csinálok, mintha nem érteném, okéj? "

oppácska, megint lemaradtam (tunk) vmiről? ej-ej
Jó, azt írtad "értenéd", ebből én tuggyadot csináltam . Csak azé mert csak .
Egy 650 es!
Há ne is tuggyad, má honnéttudhatnád ?
Jó, feltétlen megelőlegezek egy telefonozást, ha valami okból kifolyólag Észak felé kanyarodnék ...
1650?
Hali. Én tegnap ültem 1 650 fejidomos Banditon. Bp-Kecskemét.
Hát a seggem szétnyomta.főleg középek. Összegzés: hátul cujva szar!
Gixer? Hááát hojjan gixxer?

Úgy csinálok, mintha nem érteném, okéj?

Holnap várlak, ha erre jársz valami miatt!