ha szépen megkérlek adsz majd accot az ftp-dhez ahova a StopMotoros csapat tölti a képeket.
A video hatalmas mérete miatt amit DrD is említett már, mondjuk igényelhető lesz valahol ha minden igaz Nyusznak adok a héten egy példányt a vágatlan verzióból, ha ez érdekel még valakit az jelezzen és megbeszéljük a részleteket!
wehehe...
jelentem szabad az ftp... engem kell szidni, h éjszaka nem tudtatok felmenni rá. szorri
szééép napot mindenkinek
ui: kutyus jobban van sokkal. Biztos a sok dögönytől... De azért ma még kap egy adag infúziót szegényem. ja, megint az a kullancsbetegség, amivel 2 hete kezelték. doki szerint sok kutty többször is visszaesik egymás után.
Dawntez: elképzelhetőnek tartom, h még mindig (!) tölti a gép az ftpre a cuccot. valamiért nagyon lassan ment fel. Igaz ált 1.5 megásak a képek, ebből van kb 250 db...
Így párnappal a II. stopmotoros nap után a következőket lehet levonni:
1. eső után bezzeg mindig süt a nap (előbb utóbb)
2. a video alapján durvább volt a helyzet mint azt emlékeimben látom, tehát az idő tényleg mindent megszépít (videot 1,1 GB terjedelmével igyekszünk minnél többötökhöz eljuttatni)
3. minden elismerésem az ottlévőknek az ember feletti monthatni extrém teljesítményért (nekem még fáj itt ott izület) Stopmotoros tevékenység már hivatalosan is extrém sport!
4. Nyusziék már megint és még mindig finomakat főőznek/sütnek
5. folytatás jön-jön-jön... már hajtjuk a rendőröket... talán többször is találkozom velül mostanában mint kéne
Szal részletek később, de ennél már csak jobb idő lehet. gyertek legközelebb is jáccani 1 napot a legkedvesebb játékszerrel.
II. Stopmotoros top beszolása: "na ettől rosszabb motoros biztos nem leszek"
és ahogy azt a pohár alját megnéző bringásoknak is tanácsolom:
széles utat!
Azért az nem lenne baj, ha figyelembe vennétek, hogy van még ott egy iskola, amit eredményesen el kell végezni! Nem ártana, ha a nagy lovetől ezt még látnátok!
Különben szét lesztek ültetve!
Inkább gyere MSNre, ha már tegnap este nem beszélgettél velem...