Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gabi!

Az ftp egy szerverrel létesíthető kapcsolat.
Wincommanderrel tudod elérni. Ha megvan a program, akkor tudod belőni neki a beállításokat. Ezeket Blue tudja megadni.
Szólj, ha kész van... (mármint, ha éles a Wincommander).
Tölteném én, tölteném, demiaza "ftp"?!

Két eset lehet:
Vagy tényleg influenza szerűség, ez esetben egy cipőben jársz néhányunkkal (Tibkin, Zimacs, stb)
Vagy holmi HEVENY alkoholmérgezés

Vasárnap reggel, Tibivel reggeli közben ÓRIÁSI sajnálattal figyeltünk Téged! , miközben halgattunk holmi mozgó falat, álmában támogató résztvevőről

De azt még mindíg nem tudom, mi járatban nyitottál rám vasárnap reggel 6 körül a budin. Nekem úgy tűnt akkor h ébren vagy! Tévedtem? Lehet h utána rugtál be?

Utólag tudatom mindenkivel (esSO-val is): A legkorábban ébredő személy is FRISSEN főzött kv-t kapott!
A megnézés csak akkor jár, ha te is feltöltötted a sajátjaidat . Hogy hová? és hol tudod megnézni a többiekét? (Nyuszi még mindíg TE lógsz rajta?), Kérdezd Blue-t, sztem privátban. Ez egy ftp, aminek a beállítása már többeknek okozott gondot. Ha nem vagy biztos magadban, hívj egy szgépgurut
Nincs mit
Na, hali!
Hogy tudom megnézni a pécsi képeket?
ja, amúgy mocskosul drága.. ha nem kapom a motorhoz a büdös életbe meg sem fordul a fejemben.. és ez csak a zhoyg a parkolóban bójázgatunk.. meg pár kegyelemkör félkegyelmű tempóban? na azt annyira feleslegesnek éreztem, az első után kiálltam volna.. a pályás oktatásra mennék el szívesen, de az még ennél is sokkal drágább..
De az előzőhöz jön pl a mai okitás is.......
6 óra "tanulás" valami közel 70.000ft-ért? (ennyit hallotam ma - hogy ha kp-ra mennél, akkor ennyit kellene fizetni?)

Megettem 2 szendót (1 csomag), 3 kv, 1 viz........és tegyük fel hogy mentem 5 kört.......ez 70 ropiért?
(a teljes tanfolyam valami 250 ropi és 3x1 nap)

Szerintem tömve lenne minden ha az árakat kicsit levinnék.......
Azt azért nem:-)))) De az tény, hogy relatíve MINEK?

Fizesek ki plusz egy csomó pénzt azért hogy szopathassam magam?

Azért számold ki......
legyen 50 nevező......az 500,000 forint bevétel.....
Ebből kapsz egy kupát? (3000ft)......a többi meg elmegy a szervezők közt akik legyenek 10-en.....
ergo 2 nap alatt kerestél 45.000ft-ot?

Így hogy leirom?:-)))))))

GYerekek 2008 valamikor SZOPA-TÓ túra.......
nevezési díj 10.000ft
Eső: GARATÁLT:-)))))
Fődij: egy esőruha, és egy meleg fürdő:-)
Amúgy szijja mindenkinek !
A mindenségit, csak nem megfáztatok a 7vgn? Há nem ittatok eleget ?

Tessék meggyógyulni mindenkinek hamarjában!

Doooorcsi, mentem volna én, hidd el, de van az, amikor nem jön össze. Viszont felétek tényleg elő fogok fordulni, lehet már szerdán. De azt természetesen jelezni fogom, annál is inkább, mert egyesek kitiltással fenyegetőznek...

Bocs, de ez nagyon jó volt .
Igen..... elméleti rész.....utána fékezgetés.......
DE:-) Csak egyszer satuztam:-)))) A többi szerintem jó volt - főleg ha azt nézzük, hogy nem a saját stilusomat kellett nyomni sem gázba, se fékerőbe.....

Szóval jó volt, de Én ennél jóval óvaosabb vagyok, hogy ilyen fékerőt kelljen képviselnem:-))))
Arra viszont totál jó volt hogy láttam, hogy a Banditosz mit bír.........a GS-em töredéke alatt megálltam.....és ugye a GS-sel kerültem éles helyzetbe párszor:-)
nektek is csak a fékezős balhé volt? de a szendvics nagyon finom..
Én is azzal tettem fel a kromos díszt
Arra a kis kör diszre gondolsz?

FBS...... azt felrakás után még 3-4 percig tudod mozgatni.......
töltődnek fel a fotóim. lassan lehet másnak is garázdálkonia az ftp. ! te soha nem szoktad feltölteni a képeid?
No az esőemberség 2008-ban már nem az enyém?

Idén Én még csak 1x áztam el.......vagyis ért viz, mert ott se áztam 1 percnél tovább.

Ma reggel jött egy emberke Fehérvárról, Ő elázott.....ÉN nem...........és hazaértem, mikor elkezdett csepperegni.............
Szóval Ma sem áztam.................

Jó volt......bár nem tudom mennyire "éget" belém, hiszen szerintem se nem javultam, se nem rontottam az ügyön:-)
Sajnos a pályára ma nem lehetett felmenni, de bármikor mehetek.......és akkor 5 kört lehet gurulni (? Miért pont 5-öt?)
gyilkos......

Mi köürbenyomtuk az országot-..... 1900km...... igaz nemverseny volt, de 5-6 napra elég is volt............igaz, nem 20 fok volt
Valaki ragasztott már fel a blokk oldalára suzuki feliratott?

Mivel tette?

Papír vékony. Ha elcseszem és vissza kell szedni, akkor tuti, hogy sérül.
Lehet, hogy nem is Te kellesz neki, hanem a kutyát kívánta meg?

Nyuszi!
Nehari, ezt nem lehetett kihagyni! Ekkora magaslabda a világon nincs!
Jáááj, akkor menekülj!
Ezentúl csak ezt a megszólítást akarom hallani!

DRÁGÁM!
Nem Drágám. Egy órája értem be, és még nem kapcsoltam a laptopot.