Mondjuk lehet, hogy már nem éri meg eladni. Lezsírozom és az unokám kva büszke lesz Nagyapa veterán japó gépére, amit még tényleg ott raktak össze, nem Kínában.
Az fasza, nekem tavaly volt. Belementem egy gödörbe a 6-oson (sötét+eső). Rá két napra éjjel arra ébredtem, hogy iszonyatosan fáj a jobb oldalam, mintha kést mártottak volna bele. Még éjjel be a szexuárdi kórházba (3 nap). De legalább kijött. Mint egy kisebb mustármag.
Most, hogy itthon rehabilitálódom és van egy kis időm, rászánnám magam, hogy megismerkedjek a képfeltöltős űrtechnika rejtelmeivel.
Valaki legyen olyan jó és írja le nekem, hogy hol, mit, hogyan tegyek... Igaz, Blue már egyszer elküldte, de az a hivatali postafiókos, itthonról nem érem el.
Dátha? Ugyan... ilyen csúfság nem eshetik egy bakterral....!
Hanem a vesekő, az igen!
Tegnap este, amikor kiengedtek kórházból, beírtam a történteket. Biztosan nem jutottál még addig...
Azé' má' megmaradok...
vegyél jó kis bagster zselés ülést Karu FZ6-osra vett... mondjuk még nem volt azt hiszem hosszú távon tesztelve, de biztos király lehet
lábaknál meg sok lehetőség nincs...
Hétvégén előveszem a gépet szerintem.
Szegény szomszédnéni, már előre látom a savanyú arcát, ahogy bontja le a putrit amit odaépített a tároló ajtajával szemben.
Meg szegény én, miért nem tudom rendesen tárolni a gépet.
Azért ám