Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Világít, mint a kacsasegge!
Azért ám
A karbantartott is!

Mondjuk lehet, hogy már nem éri meg eladni. Lezsírozom és az unokám kva büszke lesz Nagyapa veterán japó gépére, amit még tényleg ott raktak össze, nem Kínában.

Asszonnyal? Nem tudom, hagyjuk ezt a témát.
Roppantúúl örülök, hogy ennyire jól szorakoztok!
Köszi!

"Szépfenekű" Hápesz kiokosított!
Na, szééép! De az valóban áll, hogy ALIG HASZNÁLT!

Asszonnyal költöztök?
Jááááj! Megvakultam!
Drágám....
Semmi csak a Te édes kis seggedet ne nézze már mindenki..... féltékeny vagyok
Szia Macsiiiii!
Nyehehehee Akár!
Csak neked, Te kis kiváncsi
Az fasza, nekem tavaly volt. Belementem egy gödörbe a 6-oson (sötét+eső). Rá két napra éjjel arra ébredtem, hogy iszonyatosan fáj a jobb oldalam, mintha kést mártottak volna bele. Még éjjel be a szexuárdi kórházba (3 nap). De legalább kijött. Mint egy kisebb mustármag.
Kicsi a rencs.
Meg azér a motrot az némileg rejteni ajánlott. Nem mindenki olyan mákos, mint Tibkin, hogy még mindig megvan a lakótelepen a moci.

Ősszel amúgy lehet, hogy eladom( ), mert lakásvásárlási projekt lesz. Szóval akinek kell egy alig használt, karbantartott GS az fenheti a fogát.
Dzsokibácsi!
Próbállak hívni, de nem igazán tudlak! Az AKMT-s taglistában jó a számod?
Ha nem akkóó lökd a numbert ecshém!
Vagy egy puccos szomszédnéni, garázzsal.
Most, hogy itthon rehabilitálódom és van egy kis időm, rászánnám magam, hogy megismerkedjek a képfeltöltős űrtechnika rejtelmeivel.
Valaki legyen olyan jó és írja le nekem, hogy hol, mit, hogyan tegyek... Igaz, Blue már egyszer elküldte, de az a hivatali postafiókos, itthonról nem érem el.

Ide: dzsokigs@citromail.hu

Köszönöm!
Jó reggelt !

Dátha? Ugyan... ilyen csúfság nem eshetik egy bakterral....!
Hanem a vesekő, az igen!
Tegnap este, amikor kiengedtek kórházból, beírtam a történteket. Biztosan nem jutottál még addig...
Azé' má' megmaradok...

Helló Nyuszek!
Juj, én is hasonló bajokkal küszködök! Nekem is kellene egy szomszéd néni puccos garázzsal...
vegyél jó kis bagster zselés ülést Karu FZ6-osra vett... mondjuk még nem volt azt hiszem hosszú távon tesztelve, de biztos király lehet
lábaknál meg sok lehetőség nincs...
Nincs hely?
Hétvégén előveszem a gépet szerintem.
Szegény szomszédnéni, már előre látom a savanyú arcát, ahogy bontja le a putrit amit odaépített a tároló ajtajával szemben.
Meg szegény én, miért nem tudom rendesen tárolni a gépet.
ja, hogy emlegettek... Amúgy mizu? eltűntél nagyon...
Megidéztek bűvös szavakkal. "darázsszerkó"
hát téged mi szél hozott erre, hol még a madár se jár?