Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Blúú!

Kérek egy jelszótot az FTPhez! Újra megcsinálom, mert nagyon nem akar beengedni...
Köszike!
Ja! Semmire.....
izé... Mi mindenre gondolsz?
Nem sokat babráltam, elpilledtem. Vettem ma új gyertyát, hazamegyek leengedem a benyát, töltök újjat oszt megpróbálom beröffenteni!
Delegalább láttod Te is és más is, hogy egy kollektiv nagy orális szexnek milyen pozitiv hatásai vannak.......
Elsőre szar bőrig ázni, de utána évekig benne van az emberbe............

Nekem a V1 túra ilyen...... 4 éve volt, de még mindig elröhögöm magam ha arra a túrára gondolok:-)))
Véééggre Köszike, igyexem
Mindent azért nem kéne kitálalni!
Dorcsi

mehetsz:-)) Tiéd a pálya
Én is:-) De sajnos csak plátói, mert visszonzásra nem talála lelkem gyötrő mivolta........

Kacsa....és a mocika beröffent? csesztél szólni Én meg hajnalig vártam a telefont:-))))
én még mindig a hétvége kábulata alatt vagyok...

szegény zs, folyamatosan traktálom, hogy ez volt+az volt...
Nem ér más nyomorán wehehehegni
Hát mit csináljak, ha szerelmes vagyok az összes csajba, a társaságból! ( sőt 1-2 -be tulságossan is )
Kva nagy a szíííívem !
wehehehe
A meg le van írva az oldalon....... "hogyan rakjunk be 160-as gumát" c. eposzban:-))))
Visszaszámolok!
Most Én vagyok fent bebebebebebebeeeeee

Nyuszi jól feladta a leckét a majd 500mb-os anyaggal:-)
Ezt egy modemes soha nem tölti le:-)))) nekem meg 20 perc:-)))))

Szóval nyugalom Dorcselllllla - 10-20 perc és a tiéd a rendszer:-)
Külön fejezetet érdemelne erről a hétvégéről a vasárnap hajnal fél3....
De Drááága vagy!
De valaki akkoris már megelőzött. Hihhhhetetlen ez az FTP... Mindenki akkor megy fel, amikor én akarok!
Egy képet töltöttem, csak kiprobáltam! És le is gyüttem! Miattad
Oks köszi!

Akarunk csinálni egy szerkesztett változatot erre majd még visszatértünk!

Akkor minden miattad van! Leszállni róla!
Üdv!

Háát tanulni is lehet belőle valamennyit, néhol lehet hallani az instrukciókat a hang az elég sz*r lett, mondjuk azeső kopogás nagyon jól hallatszik
Letölteni is tudok!