Jóvanna, csak szerettelek volna Titeket megnyugtatni, hogy már van új gumi, de nem sikerült.
De egyet megígérek.. Mostantól nem ülök addig én sem moccra, amíg nem lesz új hátsó gumi. Amúgy pedig nem a pénz kérdése miatt csúszott a dolog, hanem mert a tuti beszerzési forrásom "kacsának" bizonyult (nem Hápi:) ) De mostmár nyuszi is rajta van az ügyön, így elvileg már tuti lesz valami. Amúgy pedig időm egy perc se.. Valami(ki) mindig lefoglal
a gond, hogy ez a régi gumi................BT45 Bridgestone.......az életbe nem felejtem el ezt a mintázatot:-))) mert nekem NAGYON nem jött be ez a gumi......
AZ érdekes hogy a banditán is Brogo van - és mégis ÉG és föld................
amugy tényleg le fogom szedni, és tényéleg rajta lesz a 2008/1-es DVD-n......
vagyis akinek kell, az vagy lejön érte, vagy a kartel gyülésen megkapja - ha időben szól!
Öcsém! Tényleg cseréld le a gumát, mert ez már nem vicces............ február óta hallgatom hogy MAJD......
Ha veled történik baj, akkor max megrugdallak, de ha a legédesebb sátortársnőmmel is, akkor duplán halsz meg
vazz vegyél Heidenaut ha most többre nem futja, de CSERE! Szerinted Én miért jártam Heidenauval? Mert sosincs elég pénzem, hogy márkákat vegyek:-)
Ha a kapcsolódásnál azt irja hogy ki 530.....sorry maximum 1 host...bla-bla-bla akkor forditsátok le:-)
Szóval egyszerre csak EGY ember lehet fent! ÉN 4-re hazaértem azóta nem férek be.......mert valaki mindig van fent! Szóval nyugalom - és csigavér.......................
"Ez a wc-s project nem igazán beilleszthető az emlékeim kötelékébe! Biztos, hogy én voltam- szerintem be voltál rugva és nem tudod ki nyitott rád, csak rám akarod kenni! Szemét! :)) Mondtam én, hogy áldozat vagyok"
Akkor a megoldás az vala, hogy Blue kiírja neked CD-re, vagy DVD-re a fotókat, amikor mindenki feltöltött. És a legközelebbi alkalomkor a kezed közé adjuk.
Jut is eszembe... ezt meg tudom csinálni én is, ha mindenkié fent van, és leszedtem. Szóval, néhány nap és lesznek fotóid...
Kikérem magamnak a rágalmakat! :)
Nem voltam berugva, csak szédültem, mert mozogtak a falak és valami szemét törpe beköltözött a fejembe! JÓVAN! ! !
Ez a wc-s project nem igazán beilleszthető az emlékeim kötelékébe! Biztos, hogy én voltam- szerintem be voltál rugva és nem tudod ki nyitott rád, csak rám akarod kenni! Szemét! :)) Mondtam én, hogy áldozat vagyok.........
A fiam is AKMT.-s lett! Elmentünk motorozni, és mi történt? Rongyá áztunk! Ez a kis hülye olyan lelkessen húzta tovább a gázt, hogy azt hittem meg sem áll!
De megállt:( a motorja ( szegííny )
- Szakadó égbolt, elöl tolja a gyerek motort az út szélén én mögötte! De nem fázunk meg, mert kemények vagyunk! :)
Sziasztok. Kébzeljétek megoldodott a hangos kipufogó gondom.Egy srác akinek új /1000Km /-es Gs-e volt elcserélte velem, a komplett rendszer át lett cserélve. Na most klassz, finom kis hangja van a kicsikének, ha minden igaz holnapra meglesz a rendszámom is végre, aztán lehet gurulgatni.....
Akkor én ennél a kérdésnél kiszállok...
Itthon csak EDGE van, (mobilnet) a letöltés is qva lassú,
a feltöltéssel nem is próbálkozom! Azért holnap visszatérünk
ha lehet, a benti sz.géppel. és köszi a segítőkészséget!
De egyet megígérek.. Mostantól nem ülök addig én sem moccra, amíg nem lesz új hátsó gumi. Amúgy pedig nem a pénz kérdése miatt csúszott a dolog, hanem mert a tuti beszerzési forrásom "kacsának" bizonyult (nem Hápi:) ) De mostmár nyuszi is rajta van az ügyön, így elvileg már tuti lesz valami. Amúgy pedig időm egy perc se.. Valami(ki) mindig lefoglal