Jó, majd este megdögönyözöm. úgyis olyan sanyarú sorsa van szegénynek, hisz épphogycsak megtűrjük... (zs azért jött össze velem, h ezáltal Sajót megkaphassa... )
mivanmárittkéremszépen? átalakult a szeretembanda imádombandává? Mer én is egy picit imádom...
Igazából nem csodálom, hogy beteg lettél, nagyon érdekesen cuppogott a cipőcskéd szombaton... Akkor vicces volt, de már annyira nem az! Tessék sokat pihenni és enni a sok gyümölcsöt és hipphopp meggyógyulni!
Végre én is géphez jutottam, csak nemrég értem haza.
Én is köszönöm mindenkinek, aki lehetővé tette ezt a jó kis élményt, én nagyon élveztem, és tényleg sokat tanultam!
A torokfájás nálam is erős, alig állok a lábamon, de majdcsak átvészelem.
És imádlak benneteket!
Ó, és ha valaki szerzett még "motorozás mindenkinek" c. könyvet, akkor 120. oldal, SZög című mese. Kész, hogy milyen stílusa van
valami jó helyre már elmennék én is külföldre.. csak a sportmor gumiját sajnálom a közepén koptatni egyenesben.. pedi gegy erdély be van tervezve nyárra.. cruiserrel még okés is lenne odáig gurulni, de így nekem lehet hogy oda tréler lesz, és ott majd kanyargás, meg kirándulgatás.. arról nem is beszélve hogy így olcsóbb az autópálya, meg a benya is.. mondjuk amikor a harleyt hozzák találkozóra futón az gáz, mert akkor nem hiszem hoyg a pénz gond lenne..
iszonyat szarul néz ki, és olyan dolgok kerültek a vizeletébe, aminek ott semmi keresnivalója. Szóval megint diéta, szurik, és lehet kap még infúziót. szegénynek már mindkét elülső mancsa szőrtelen a vérvételek miatt. holnap lesz eredmény. Azt gondolja a doki, hogy ismét a kullancs miatt, mivel 2 hete kapott a babéziózisra szurit, aminek a hatása most múlt el. de lehet lyme is. nemtom.
már tegnap hazaérkezéskor gyanús volt, h nem vigyorog, meg kornyadt.
Viszont tényleg jó programnak tartom... akár a Párizs-Dakart, akár a Marlboro Man-t, akár a Camel Trophyt... viszont előbbiekkel ellentétben itt az átlag ember is ki tudja próbálni magát. Persze, nem olcsó, de nem is erről volt szó.
Én is átsiklanék a dolog fölött, ha nem lenne ismerős a szervező... mivel ismerem, ezért nekem már megvan az "érzelni kötődés" a kezdeményezéshez. Ezt nem is magyarázom...
És a kulcsszavak, mint jelmondat is kedves: "Mutatványosok arrébb!"
Egy igazi kis Magyarország kerülő túra... némi szabállyal spékelve!
A képek fent vannak-e már?
micsoda egy gyenge bagázs... (jaj, de jó volt! meg döntögetni is... meg egyáltalán!)
:--
Szééééép, de remélem nem baj, ha nem hiszem el ezt a kis történetet zs-ről és a kutty megszerzéséről
Nekem még midíg hányingerem van és szédülök! Ez infulenzia ?
mivanmárittkéremszépen? átalakult a szeretembanda imádombandává? Mer én is egy picit imádom...
Igazából nem csodálom, hogy beteg lettél, nagyon érdekesen cuppogott a cipőcskéd szombaton... Akkor vicces volt, de már annyira nem az! Tessék sokat pihenni és enni a sok gyümölcsöt és hipphopp meggyógyulni!
Lehet, hogy öregecske már, és így könnyebben ledönti a lábáról mindenféle baci...
Törődés kell neki, és akkor jobb lesz neki.
Végre én is géphez jutottam, csak nemrég értem haza.
Én is köszönöm mindenkinek, aki lehetővé tette ezt a jó kis élményt, én nagyon élveztem, és tényleg sokat tanultam!
A torokfájás nálam is erős, alig állok a lábamon, de majdcsak átvészelem.
És imádlak benneteket!
Ó, és ha valaki szerzett még "motorozás mindenkinek" c. könyvet, akkor 120. oldal, SZög című mese. Kész, hogy milyen stílusa van
Jobbulást, akinek szüksége van rá!
már tegnap hazaérkezéskor gyanús volt, h nem vigyorog, meg kornyadt.
Viszont tényleg jó programnak tartom... akár a Párizs-Dakart, akár a Marlboro Man-t, akár a Camel Trophyt... viszont előbbiekkel ellentétben itt az átlag ember is ki tudja próbálni magát. Persze, nem olcsó, de nem is erről volt szó.
Én is átsiklanék a dolog fölött, ha nem lenne ismerős a szervező... mivel ismerem, ezért nekem már megvan az "érzelni kötődés" a kezdeményezéshez. Ezt nem is magyarázom...
És a kulcsszavak, mint jelmondat is kedves: "Mutatványosok arrébb!"
Egy igazi kis Magyarország kerülő túra... némi szabállyal spékelve!
remélem te a kaját nem a hiperben veszed hanem kimész az erdőre lándzsával...mert az férfias....
megy a tököm hóban meg mínuszban..férfias...az...meg a gyógyszer amit utána szedsz fél évig a tüdődre, férfiasan...
Nagyon sok boldog névnapot kívánok nektek!
Tibkin: jobbulást!
ui: mér van az, hogymármegin az állatorvosnál kezdtem a hetet? infúzióval Sajómnak....