Én is betoltam egy kis "kábítószert"... C.vitamin és Nocitran... elkél a segítség, mert tényleg lelkes voltam, és jókorákat hapcizok este óta!
Szerintem mindenki...
Kis "tökfej" elázós banda... most fújkálja az orrát!
(Bár, a lehetőség megvolt a szombati nap elején, hogy ne csináljuk... de senki nem választota... )
Nekem ez nagyon megérte megint... vizenjáró lettem a GS-sel!
Nem ittam én sokat... de rengeteget annál többet!
Azért kreativitásból ismét levizsgáztunk... nem estünk abba a csapdába, hogy elhigyjük "minden elfogyott az asztalról"... mekkora emlék volt, hogy a hűtőben még volt bontott üveg!
A rézeges banda nagyon erős! Igazi kis kultúrkör volt tegnap, és máxxximum szalonspicc!
Csak most kerültem gép elé, mert hazaérkezés után családi progi volt még.
Csodás hétvége volt, a pacallá ázás ellenére is. Sőt, még ezt a megfázást is megérte, amit sikerült valamilyen rejtélyes körülmény miatt (eső?) összeszedni, mire hazaértem, 38.1-nél jártam. Persze így értem, miért fáztam az út vége felé... Na de mindegy, bármikor bevállalok pár fok pluszt egy ilyen csapatért! Ja, és azért veszek már egy jó esőrucit!
Én is imádlak titeket! Mikor megyünk már valahová újra együtt?
Ja, és tényleg a csökkentett tananyag is hasznos, máris kezdek rászokni a stabil gáz-hátsófékes lassú kanyarokra!
Annyira jóóóó kis hétvége volt ez!
Hihetetlen, hogy miket csináltak a fiaink és egyetlen lányunk, Ziza! Szakadó esőben meg pláne...
Mindenkinek nagyon köszi a lehetőséget!
Imádlak Titeket! Mindenkit egytől egyig... Még az alkeszokat is! Ugye, Drága Hápi?
Cicc! Sajnálom,hogy nem jöttél, hiányoltunk ám nagyon! Remélem már jobban vagy, és örülök a fejleményeknek, hogy sokaaaat leszel felénk!
Ja, és akinek a tiszaalpári pálinkás forrást találgattam, láthatja honnan vagyok ilyen tájékozott, én is egy fehér Peugeot-val "szaggatom az aszfaltot"...
A gépállat egyébként igen derekasan húzta a futót, kb. 5,3-5,4 l/100 km fogyasztással teljesítette az utat , bár nem is lett kitaposva a szeme (féltem, hogy a kölcsönzős utánfutó megadja magát...
Sziasztok!
Ma, mivel az idő is jónak igérkezett, hazahoztam az új mocit. Debrecenből reggel még szakadó esőben indultam, de Hatvan után már száraz úton haladtam a "pótos szerelvénnyel". A kereskedésben segítettek feltenni a gépet az utánfutóra, illetve frankón kispaniferezni, meg se moccant útközben. Délután 3-ra már itthon is voltam, csak 270 km volt oda és ugyanennyi vissza. Ahogy a szemfüles helyiek egyből meg is ismerhetik a kép alapján, a mocit Esztergomban vettem...
Este már kerültem is vele egyet, így "komoly" 26 km-rel az órában megy aludni a masina a garázsban...
Üdv:
CsA
Mindig elfelejtek valamit... Hápi: "Kacsára nyulat?" Kacsára nyulat! köszi, hogy elvittél, nagyon élveztem végig az utat, nagyon kényelmes volt az ülés, és a dinamizmus is!
Ez nemcsak az én érdemem. De azért köszönöm. Volt pörgés, mindenki beletette a legjobbat! (vasárnap kora hajnal 2.30, idézem totyogóst: "hú, de berúgtam!"... )
Szerintem mindenki...
Kis "tökfej" elázós banda... most fújkálja az orrát!
(Bár, a lehetőség megvolt a szombati nap elején, hogy ne csináljuk... de senki nem választota...
Nekem ez nagyon megérte megint... vizenjáró lettem a GS-sel!