Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv esSO mester!

Jó gyorsan elmentél, még időm se volt kimenni, olyan gyorsan eltüntél
Úgyhogy innen küldöm üdvözletemet

Goliat
Annak idején a seregben, orsóolajjal kellett átkenni az autókat, hogy szépen ragyogjanak.
Ma!
Tegnap!
Most értem haza Tihanyból
Nem igazán motoros idő volt.
Talán ha 7-8 motorossal találkoztam.
Zircen még mindig van hó.
Legközelebb kipróbálom ezt
Bigmen!
Igen, de az orsóölaj már a múlt, ez a pedig a jelen. Ráadásul, ezt a 1/2 litert megúszod alkalmanként 700-1100 Ft-ból, és sokkal kényelmesebb is! Ajánlom neked a Tesco és Auchan polcokról az STP-t!
Blue !

Elfelejtettem mondani (lehet,hogy korábban említettem),hogy ezeket a progikat le tudod tölteni a gyártó oldaláról,(Fujitsu Simens)azt hiszem a linket meg is adtam ,ha gondod van ott tudsz keresgetni.
Mindegy, lényeg az,hogy minden működik rendesen.
Szia Erik !

Ez kényszerhelyzet volt ,mert ez volt itthon és muszálynak láttam az efajta beavatkozást,ugyanis nem tudhattam,hogy az elöző tulaj mit csinált a mocival mit tett bele mivel mosta ki (ha egyáltalán kimosta) a lényeg,hogy tele volt szmötyivel elég rendesen.Egyébként régen lehetett kapni un.Orsóolajat ez kimondottan erre a célra volt kitalálva.A legközelebbi majd szakszarűen lesz megcsinálva de most muszály volt megejteni,hogy a szezont tiszta olajjal és uj szűrővel kezdje ,ennyit megér úgyhiszem.

Jó locsolkodást !
már nem tudom kitől mi jött mert egy könyvtárba nyomtam

Az egyik driver viszont vistás volt.....
Szia Blue !

Örülök,hogy segíthettem .
Amit FTP-ről letöltöttél működött minedegyik progi ?

Kellemes ünnepeket mindenkinek !
Én motortisztító adalékot használok! A régi motorolAJHOZ kell hozzáönteni, és öt perc járatás után kell leengedni.M inden kokszot és egyéb szennyeződést leold a motor belsejéből.
Bigman & Tibkin

Jelentem az XP tökéletesen müködik! MINDEN!
Szóval egy sörre vagy ücsire a vendégeim vagytok

Nyuszit a szeretembandásoknak a nemszeretembanda nevében is

lányoknak meg pár vödör vizet, hogy el ne hervadjanak
Boldog nyuszit!
Hát ez nem semmi!
A lényeg! Egyszer sem ment át a szembe jövő sávba!
Kellemes húsvéti ünnepeket, mindenkinek, aki ide a fórumra látogat !

Egy Goldwing ilyent is tud?
Az olajokról!
Általában a z alapanyag minden olajnál ugyan az az olaj.
De!
Adalék anyagokkal változtatják meg a tulajdonságokat.
Hidraulikus folyadéknál habzáscsökkentő adalék,(nem fékfolyadék) sebesség váltónál nagyobb tapadás,
nyomás állóság, es habzás csökkentő adalékot adnak.
Motorolajoknál, a dízelnél nagyobb nyomás állóság, hőterhelés és a korom elleni ellenálóságot állítanak be.
A siklócsapágy akkor sül be, ha nincs megfelelő kenés.
Felmelegszik, és rákenődik a tengelyre, ugyanis az olaj, vagy zsír filmet képez a két fém között.
Kis fordulatnál, és kis terhelésnél jó a zsír is, de nagy terhelés és nagy fordulatnál már olajat használnak, amit keringtetnek, és hűtenek.
Aha...szóval nem feltétlenül kell levenni hozzá a láncot teljesen? (arra azért lusta vagyok :)) Most már pont be sprayztem, úgyhogy így marad. Majd legközelebb leátisztítom, ha a mostani spray lekopott...
Oldja a zsírt, olajat a gázolaj, de van amelyik "O"gyűrű anyagát, tehát a gumit is megtámadja.
Kinyúlik tőle a gumi.
Nekem a macskám egy vadállat!
Neki megy bárkinek, és bárminek.
Legyen az ember, vagy kutya. Még az anyósomnak is!
Csak a családom meri megsimogatni, de résen kell lenni, mint a WC papir!
Bármikor vissza támad.
Ellenvéleményem van!
Az igaz, hogy a gázolaj oldja a zsírt, de a láncnál a gumigyűrű mögött van ez, az O gyűrű pont azért van, hogy ott tartsa. Tehát nyugodtan lehet óvatosan mosogatni gázolajjal. Szerintem. Én is azzal mosom, mert nincs itthon fehérolaj gyáram.
Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok Szejetembanda!