Levideóztam a küzdelmet, ahogy a kakas ellenkezett, és marcangolni próbálta Zst! Az is rajta van, ahogy megijedtem, és elpucoltam a kutyaház mellé, biztonságos helyre. Megmutattuk ezt otthon a családnak, könnyeztünk a nevetéstől! Amúgy csak pár tolla bánta a kakasnak az incidenst. Lakat alá tettük....
Amúgy közel sem olyan vicces, mert tényleg nagyon agresszív!
esSO: szabad préda az itteni bulira a kakas. Zsvel kell lebizniszelni....
Ja. Teca adott egy kupac sört Baján, hogy tegyük be a kocsiba. Löwenbrau és Ottakringer. Szépen haza is hoztuk. Ha kell az illetékesnek, akkor beugorhat érte, de egyébként mi nem isszuk meg,úgyhogy eláll a nálunk levő kerti-szösszenetig is. Csak szólok, h nem leNYÚLni akartuk ám!
Amúgy Kellemes Húsvétot minden Szeretembanda-tagnak!
Ohh...mosóolaj? :D Mik vannak... Bár lehet, hogy az egész vak lárma, és rá kell bízni az olajszűrőre az ügyet (az más ha egy ló évekig a garázsban állt olajcsere nélkül, de akkor egészségesebb lehet széthúzni a blokkot és kipucolni...?) A jóérzés azt súgja, hogy jól működő blokkot nem érdemes mosogatni olajcsere ide vagy oda. Vélemény?
A gázolaj nem nagyon eszi meg a gumi cuccokat, főleg, hogy a szimmering nem is egyszerű üdítőspalackból készül. Én inkább attól tartok, hogy a gázolaj kenőképessége elég-e erre. Mármint a járatásra, mégha csak percekről van is szó. Elvileg van erre spec mosóolaj.
Hehe! :) Jópofa! Ezt még nem hallottam! A szimmeringeket/tömítéseket nem károsítja a gázolaj? Én O gyűrűs lánc esetén is hallottam, hogy érmes gázolajjal lepucolni és úgy be lánc-sprézni, így a szennyeződéseket le lehet szedni. Lehet, hogy a következő olajcserénél megjátszom egy ilyet, ha nem árt a blokknak.
Blue! "melyik transalposabb" ? Térkép, mint egy nagy navigátor, vagy gépéess mint a zászlóshajókon? (A gps-nek télleg vanak egyéb funkciói, pl mp3 hallgatás... meggondolandó!) Nem tudom, de a tanktáska valahogy nekem idegen egy túraenduro-n... Ez az egy a bajom. A kis pegason túradoboz van, és nehezen tudok mást elképzelni, de a térképtartó akkor is irigylős. Na meg az övtáska!
Ja amúgy az évadnyitón ha vittünk volna pmr-t, nem tévedtünk volna el 3 felé, és akkor semmi poén nincs az egészben! Szóval eltévedni jóóóóó!
Mindenkinek kellemes ünnepeket jó locsolkodást kívánok !
Az olajtémához szertnék hozzászólni,ill.kérdezni.-Mosta már ki valaki a blokkot olajcsere alaklmával ?
Én a napokban cseréltem olajat (REPSOL 15W 50)a gyerek XJR400-ába és a leengedés után tiszta gázolaj bele (ugyanannyi mint az olaj) pár perc járatás és leengedés ,ezt kétszer csináltam meg vele mire tiszta olaj folyt ki belőle,ne tudjátok , hogy milyen szutyok jött ki a blokkból.
Tanktáska témája...5 ezeré vettem a Plusban. Szerintem jó. Lehet belőle övtáskát levenni, megnövelni/csökkenteni a méretét, fülhallgató kivezetés, esővédőnylon, és persze térképtartó.
Dzsoki, akkor rosszul emlékeztem. De a kappa is nagyon szép! Szóval erre sajna várnom kell,addig marad a 10e ft-os kínai gagyi...
Esso, szertintem inkább csak praktikus, mint szép a tanktáska...
Hápi nem adod el a quadod? Licitáljunk! adok érte egy fémcsík nélküli ezerforintost! 1000,- Na?
Nem mondod?
De erről nem én tehetek, nem az én nevemet kell áldani!
Esetleg ha arrafelé járok, valamilyen úton-módon, távrecsegek! Nemisértem, hogy kerülnék én oda? Amúgy kösziköszi!
Lődd le a kakast! Nehogymár rettegésben tartson mindenkit! De ugyen nem nagy baj, ha csendben röhögök itthon, magam elé képzelve a szitut...
A húsvéti nyúl itt rekedt a délelőtt folyamán, mert a kakas rettegésben tartja az udvarnépet... kiszabadult a keneljéből, és mivel agresszív dög, ezért egyenlőre én is a házban kuksolok...
Dooorcsi: képzeld mindent megfogott a mosásban a barna melegítő. Zs áldja a neved, mert odalett a kedvenc pólója. Mindegy... Megvettem Neked a pacskert, szóval ha errefelé jársz esetleg, akkor recsegj. Goliattal ugorjatok be valamikor, ha úgy alakul.
Mire van ez a kakas? Házőrzőnek?
Ja, a sör az enyém, mind!
Levideóztam a küzdelmet, ahogy a kakas ellenkezett, és marcangolni próbálta Zst! Az is rajta van, ahogy megijedtem, és elpucoltam a kutyaház mellé, biztonságos helyre.
Amúgy közel sem olyan vicces, mert tényleg nagyon agresszív!
esSO: szabad préda az itteni bulira a kakas. Zsvel kell lebizniszelni....
Ja. Teca adott egy kupac sört Baján, hogy tegyük be a kocsiba. Löwenbrau és Ottakringer. Szépen haza is hoztuk.
Amúgy Kellemes Húsvétot minden Szeretembanda-tagnak!
Nem lesz Húsvéti Tekergés? Pedig kellőképpen szar az idő!
Ja amúgy az évadnyitón ha vittünk volna pmr-t, nem tévedtünk volna el 3 felé, és akkor semmi poén nincs az egészben! Szóval eltévedni jóóóóó!
Mindenkinek kellemes ünnepeket jó locsolkodást kívánok !
Az olajtémához szertnék hozzászólni,ill.kérdezni.-Mosta már ki valaki a blokkot olajcsere alaklmával ?
Én a napokban cseréltem olajat (REPSOL 15W 50)a gyerek XJR400-ába és a leengedés után tiszta gázolaj bele (ugyanannyi mint az olaj) pár perc járatás és leengedés ,ezt kétszer csináltam meg vele mire tiszta olaj folyt ki belőle,ne tudjátok , hogy milyen szutyok jött ki a blokkból.
Benzingőzös Húsvétot !
The Rabbit Matrix
Tavaly nyáron Giffennél vettem 2db térképet 13,95€/db áron! vagyis 28€------vagyis majd 7000ft......
2térkép! Ausztria és Szlovénia.....
Veszel 8 térképet egy GPS árából, ami másra is jó.........
No Én ezért vettem.......térképet meg lehet hozzá "találni"
Tanktáska témája...5 ezeré vettem a Plusban. Szerintem jó. Lehet belőle övtáskát levenni, megnövelni/csökkenteni a méretét, fülhallgató kivezetés, esővédőnylon, és persze térképtartó.
Esso, szertintem inkább csak praktikus, mint szép a tanktáska...
Hápi nem adod el a quadod?
De erről nem én tehetek, nem az én nevemet kell áldani!
Esetleg ha arrafelé járok, valamilyen úton-módon, távrecsegek! Nemisértem, hogy kerülnék én oda?
Lődd le a kakast!
Nagyon Boldog Születésnapot!
A húsvéti nyúl itt rekedt a délelőtt folyamán, mert a kakas rettegésben tartja az udvarnépet...
Dooorcsi: képzeld mindent megfogott a mosásban a barna melegítő.
Jó sokat termeltetek, ez van, ha 1 napot nem dolgozom, olvashatok vissza
Hawk! Boldog szülinapot - így utólag