Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mit jópofizol itt nekem! TOLVAJ! Add vissza, amit elvettél tőlem, mert nincs belőle több!
Bluebácsi!
27-én Nagyfaluba megyek korán reggel, de ha nem tudok a LiDL-be előtte elkocogni, akkor egy cimborám megejti a vásárlást. Nekem a sisakbeszélő kellene. Nem valami nagy cucc, de ha nem jön be, nem nagy bukta, legfeljebb kivágom....
Ha gondolod veszek, vagy vetetek vele Neked gerincprotit, és vagy aznap elviszem Bp.-re valahova, vagy később eljuttatom hozzád.
Boldog Hawkot!
tu libudiboo dácsóóóó, hallom már egészen jól megy... Azért gondolom, most még csiszolsz a hangszálaidon, hogy tökéletesítsd

Már én is gyakorlok.....
mármint biztosra... főleg, hogy zűrös hét lesz mert audit van a cégnél délután ha visszaérek akkor megnézem, de addig is toborozz még lidl közeli embereket.
sajna délelőttös vagyok jövő héten... szóval reggel 6-ra megyek melózni és du. 2-ig ott leledzem... biztosan nem tudok ígérni semmit.
ocsóság
de ha már megrendelted amott akkor már ne viszakozz
Jó éjt mindenkinek!
Pl
1:
2: Smc
Húú blue, én nemtom hogy vennék-e tandem routert.....
Nekem smc van, meg a családi üzletben is.
Nem egy fullos, de nem is 4rugós.
Nem akarlak rábeszélni vm drága cuccra, de ilyen márkát még nem láttam, és 6 éve nyomom az IT-t hivatalosan!
Legtöbb esetben Smc,Linksys,D-link routerekkel dolgozok.
Ezek hibátlanok.
Pl linksys-el csináltam már átlövést is, router letesz, aztán ahol majdnem "halott" a jel, letettünk egy jelerőstőt. és faszán továbblőtte.....
Vannak Belkin termékek, arról jókat hallottam, és árba is jók....
Szerintem.....
Dobd be a linkjét...... Én nem találom
Akkor BITTE

Ha megvan szólsz és megyek érte..........de 27-én melóban vagyok - ráadásul nyitáskor szerintem 2 verzió lesz
1., nincs is ilyen
2., már nincs ilyen (tényleg nincs ismerősőd ott?, mert akkor félre is rakhatná:-))))
3., elkapkodják...........
Mac!

Én tartom a FEKETE álláspontom...............
És mindent feketében látok.............tudod a pokolban nincs sok fény:-)
Akkor mostmár elég lenne, ha a szomszédba költöznék, és tudnék netni a rendszereden, ingyé?
Látom a ponyvát, csak nem tudom, miért kell néznem! Nekem van garázsom! Ge ha arra gondolsz, hogy valaki fikázta, az nem én voltam.
több mint 50 méter nekem... elméletileg Fehérváron leszek
skacok.........egy ilyen LIDL gerincvédő kőne........kinek van lidl a közelbe 27.-én?
ez még nem a tapsztalat volt azért 16-nál talán több wifi klienset is kezel feltehetőleg

neten megtaláltam a honlapjukat... meglepően igényes (bár éppen most nem megy)... majd ha már ténylegesen beizzítottad mesélhetsz tapasztalataidról.

az ára nem rossz... márkásabb routerek akár pár ezerrel drágábbak is lehetnek ami persze ebben a kategóriában akár +30% ár
"Hello! Igen, van rajta ethernet port is (4db) és wifi-t is kezel (16 db-ot egyszerre ha jól tudom). Kellene egy? Üdv."

http://www.vatera.hu/uj_tenda_...
Persze, hogy nem bíróság! Még szép!

Csak a párhuzamot próbáltam megmutisztani... hogy némely szerviz valóban a semmiért kér 7000-rel többet. Itt meg azért van szolgáltatás is... hiszen megcsinálja. Ha kéred. Én is ezért jártam utána, és úgy döntöttem, hogy nem szükséges. Egy kukkantásért ne kapják szét a szelepfedelet...
Tehát a döntés jogát megtartják nálad. Lehúzás akkor lenne, ha utóbb jelentenék be, hogy megcsinálták. Nekem mondta a srác anno, hogy benne van a könyben, de még hiba nem volt ezzel, tehát kérhetem, és nem kérhetem. Fel voltam világosítva...

Ezért írtam: "megvédve".

Csak, hogy ne legyen minden fekete és fehér!

Mert magunk közt szólva ezt most nagyon feketén láttad!
király akkor majd légyszives oszd meg a tapasztalataid érdekel, hogy ki mit tud...
Maci!

Nem vagyunk bíróságon:-) Én nem tudom melyik szervízről vagy szerelőről van szó - de ez nálam egyet jelent az átveréssel! Azt pedig nagyon nem tűröm!
Ha megcsinálja MINDEN MOTORNÁL akkor NE KÉRDEZZE........hanem csinálja meg! Ha meg nem csinálja minden motoron? Akkor meg ugye minek kérdezi?
Bár emlékeimben sincs olyan mondat, hogy VALAKI is az ismeretségi körömben 1000km-nél megnézette volna, vagy megnézték volna neki......
Ott van az oldalaomon a szelephézagos videó...... a csóka suffnituningba cseréli le a lapkákat 1 óra 40 perc alatt........ szóval 2 óra plusz munkadíj...............

A pénz az pénz.......ez tény, de ne abból éljen meg hogy lenyúl báki-bárkit, hanem hogy szolgáltatást add, szolgáltatást kér............

AZ TÉNY!
A szervízkönyvben ott van az VIZSGÁLAT jelőlve már 1000km-nél is!

Visszatérve a PLUSZ munkadijra: AZ már mindenkinek a saját buxindexe hogy bevállalja e a lusz 10-12.000-ret........vagy nem.............

Én mint írtam hajnalban 40.000-nél nézettem meg elsőre - és CSAK 2 lapkát cseréltek!
Szóval Én amondó vagyok hogy 24.000-ig NEM KELL.....fölötte már azért érdemes.....majd 20.000-renként ismét
Megvédve ezt a szervizt. Bár, csak gondolom, hogy a veszprémi Suzukiról van szó...

Szóval, országos hírű a srác, aki szerel ott. Nagyon érti a dolgát! És maximalista. Persze, a buxa, az buxa, és a sajátunk az pláne fáj. De tudok számokat, mivel majdnem oda vittem a mocit 1000-es szervizre. (mivel nem volt jogsi, így Szekszárdot választottam...)
Szóval, Szekszárdon caináltattam majdnem 13.000-ért az első átvizsgálást. Veszprémben pedig 20.000 lett volna a szelephézag ellenőrzéssel együtt. Ezzel szemben a fővárosban egy sima olajcserét akarnak megcsinálni némely helyen ennyiért...

Szóval, aki patent szerelőt akar, az menjen Veszprémbe. És nem fog kimaradni alkatrész, mint ahogyan azok a bizonyos vákkumcsövek...

Jah, és nem azt mondják, hogy kötelező, henem ajánlott. Eldöntheted.
Természtesen.......

A szelephézag állítás IDŐ......vagyis az 1 órás munkadijból lesz 5-6-7 órás....kifizetsz plusz 30.000-ret és közlik - MINDEN RENDBEN....

NO Ide Én biztos nem vinném soha többé a pénzem..........
Szerintem keress egy megbizhatóbb szervízt - ugyan is HÜLYÉRE AKARTAK VENNI - Én meg azt nagyon nem tollerálom (saját eseteimben legalábbis)