Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy midkettőt?
Vettem én is átbeszélőt.
De!
A feleségemnek nem tetszik, mert kicsi a füle és nem psszol neki a fülhallgató.
Most dilemmában vagyok.
Az asszonyt cseréljem le, vagy a fülhallgatót?
No, ezt mondtam tegnap.

Ez nem is állítás, inkább ellenőrzés. Ugyanis új mociknál, hagyományos vezérlés mellett régebben előfordult, hogy az első 1000 km után "összerázódott" a vas, és iagzítani kellett rajtuk...

Ez amolyan beidegződés a régi világból, mint a "huszas" keverék. (az új kétüteműeket már nem azzal kell bejáratni... de a fejekben megmaradt)
Hali Mindenki!

Ma utánajártam a dolognak
Az a helyzet, hogy van szelep állítás 1000 km-nél.
De!
Nem csinálják mindenhol, mert fölösleges, ugyanis nem változik ennyi idő alatt a hézag.
Eleinte leellenőrizték, de nem kellett utána állítani, és ezt jelezték a Suzuki főisteneknek, akik azt mondták, ha akarják csinálják, de nem fontos, tehát el is hagyhatják.
Ez ám a körmondat!
Tehát, ha nem csinálják nem gond.
Ez semmi más, mint lelkiismeretes munkának álcázott pénz lenyúlás!
Azt kell modani, hogy nem kérem a szelepállítást.
Köszönöm szépen a jókivánságokat,! Öszintén mondom , nagyon jól esik
Én is szeretnék boldog születésnapot kívánni Hawknak!
Az Isten éltessen!
Boldog Szülinapot Hawk Mester!
Halihó! :-)

Lidl akcióhoz... Nekem van ilyen gerincprotim, még régen vettem, nem olyan rossz amúgy, és leér derék alá, elég stabilan rögzíthető. Egyszer anno meglátta és megnézte egy motoros, amikor levettem és elismerően nyilatkozott, főleg, mikor megmondtam az árát... Persze azért tényleg nem egy UFO vagy hasonló... Viszont ajánlom a sisakbeszélő szettet! Töredéke, mint máshol és működik, nekem is van 2 éve, párszor már használtam. Csizmám szintén innen van, ja és esSO, a ponyvát látod?
nem is rossz... ha engedek a kísértésnek,és 15-16 ezerre tolom a határt,egész nagy a választék
Én a télen vettem shoxot 12ről volt ákciózva 6ezerre, egész jó sztem.
gerincproti
Itt (is) nézzetek körül:

Universalmotor

Igaz ezek már 3-4x annyiba kerülnek, de nem egy "deszka" van a hátadra kötve...

Figyelni kell az akciókat ezerrel... és csak kényelmest venni!
erre gondoltam én is.ennél 1 fokkal magasabb árkategoriában gondolkodom(10-12 ropi),csak megkérdeztem,hátha ez is van olyan.
kár h már nincs olyan sok akcio,mint télen
Több, mint a semmi!
Egy baja lehet, hogy a gumipántok elvesztik a rugalmasságukat, de ezt házilag meg lehet oldani. Azt viszont nézd meg jól, hogy csal a hétat védi... a derekat alig.
Én abból másikat választanék. Nem sokkal többért van jó. Olyan, ami rugalmasan követi a gerincet és leér a farokcsigolyákig.
Ez inkább egy "parabolaantenna", vagy egy pajzs a hátadon. Ártani nem árt, ha megveszed... de én néznék "UFO"-t.
nekem is kell gerincproti.. látta már ezt valaki élőben?
az itt találhato gerincprotihoz mit szóltok?egy ilyen még hiányzik a ruhagyűjteményemből
20.700,-Ft
Szevasztok Népek!

Ma kimetszettem magam a hobbykertben... holnapra is hagytam még egy -két gyümölcsfát! De jó volt a levegőn egész nap!

Ajánlom figyelmetekbe:

LIDL mociscuccok

Ott van az a bizonyos vesevédő, amit többen kérdeztetek már tőlem és Eriktől. Mondhatom nagyon jó! És 1300-ért veszek is belőle még egyet!
Hali!

Nos, nem vagyok nagy szaki a kérdésben. Azt hiszem, hogy ezek bizonyos vákuumcsövek, amik vezérlik a karbikat. Ha jól tudom, akkor korábbi GS-eken ez nem volt rajta még. Abban sem vagyok bitztos, hogy mikortól van ez. Ha minden igaz, akkor K4-től váktoztattak a karburátoron a Suzukinál. Szerintem akkortól lehetnek ezek a csövek is fent. Akinek régebbi pacija van, az majd ránéz és megaszondja a tutit.

A nagylényeg: Így nem szabad átvenni a mocit. Azonnal reklamálni kell a szervizben! Ez nem az az állapot, ahogyen te bevitted. Sőt! Így rájuk lehet fogni, hogy lenyúltak. Ugyanis a gyári hengeren tuti rajta vannak a csatlakozási helyek ehhez a cájghoz. Akkor miért nem tették rá. agy nem gyári a henger... ?! Nos, kérdések százai jönnek elő ilyen esetben. Ám, egy biztos! Vissza a feladónak, és levél a Suzuki Magyaroroszágmnak!

Ennyit tudtam segíteni. Nem sok, de talán valamicske.
balassagyarmaton asszem thaiboxosokat ismerek csak.
Oppá! Bocsi!
gyarmat utca, zugló.
Tu libudibu dácsúúúúúú!

Nem ő, hanem én(is, meg még vagy 18ezren)
Az, mert beszéltem a sogival................
Tenda.... remek választás... még az életben nem hallottam róla (ez persze nem jelent semmit)

blue1(39)
Üdv! - 2008/03/21 16:43:57
Ez alkalmas arra hogy egy asztali pc (ethernet hálókártya) és egy wifis laptopot egyszere netezhessen?

remélhetőleg alkalmas