Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

te laksz a gyarmatban ugye?
Te Blue!
Ezt elbaxsztad, mert ez Pannonos!
Na mivel kibaszott kényelmes vagyok - igy vatera:-)

http://www.vatera.hu/uj_tenda_...

ezt vettem
No igen, ezért lesz előbb-utóbb kicsi a GS.
Hálózsákot nem is visztek? Tavaly a szlovén túrán mi a 35l-es oldalsókkal, a 42l-es hátsóval, meg a 2 emeletes tanktáskával simán elfértünk, pedig rengeteg kaját vittünk. Viszont a sátrat nem raktuk dobozba, hanem a tetejére volt erősítve.
SZÉPJÓHÉTVÉGÉTMINDENKINEK!

És persze:

Sok locsolót, sok tojást,
Pálinkát és miegymást! ! !
Vagy egy kis ólmot az elejébe
2 oldalra, 1 kozépre.

Jobb oldali az asszonyé, Baloldali, az enyimé, kozépso a sátoré, meg a matracé, a tanktáska meg az uzsijé.

Már csak szerezni kéne még pár pacit a GS be...
Aranyból lesz, vazze!
Beadna, ha egy gödörnél leesne! Vagy legfeljebb egy százasszöggel még megerősíted.
Most ezt középre akarod?
16,000 a légszűrőm.. vaze.
depo is jó megnézni... egyik ismerős vett most onnan routert...
amire van írva, hogy Router + 4 port switch + wifi az kiszolgálja az igényeid elméletileg
nekem netgear motyók vannak... megy rendesen van pár apróbb fogyatékossága, de ha beállítod akkor jó...
Ebben igazad van. Nem kicsi, viszont nekem feltünt a kappás listán, hogy a top case-nél írják a talpat, Az oldasóknál nem. Itt lehet a bibi. Az gondolom még 10-10 ropi. Valszeg marad a MD. Főleg ha így dicséred!

Na mindegy. Ha egy godornél leesik, majd téged szedlek elő... , Hogy rábeszélted a szegény tapasztalatlan csókát.
Blue!
Wifi router 6100 -ért van, és szerintem könnyebb is beállítani, mint az acces point-ot, vezetéken 4 gép köthető rá eccerre, plusz vezeték nélkülin amennyit akarsz.
Mindenkinek boldog nyulat!
Ezzel az a baj, hogy mint csóró állami alkalmazott, én a Kappát nem ismerem. Valszeg komolyabb, mint ez, de nekem semmi problémám nincs vele. Nem vékony, kellően nagy is. Most a DL-en oldalt lesznek. A Kappát nem tom, milyen 27-ért, de eleve kicsi lehet, meg nehogy minden alkatrészt külön kelljen megvenni hozzá. Mert ez is egy jó trükk. A Moto-s meg komplett.
Neked egy már volt hátul. Mi a véleményed róla? Nem olyan mint egy tejfölös doboz? Masszív? Csak azért mert nagyon szeretnék egy K9-es Banditot. És akkor adoptálnám rá a koffert is. Viszont ha +6000 -ért kappát kapok az már elgondolkodtató.
Azt hittem h úgy működik mint az autónál.
Még az idén is 17500 volt. Sztem én hoztam el az utolsó 2 db-ot ezen az áron. Nekem vmi 21ezer rémlik új árként. Minden Louis terméket forgalmazó cégnél van, nézz szét, mert 1-2 ezr Ft-os eltérés lehetséges. Bázismotor.hu, Adamoto.unas.hu, stb
Nekem úgy rémlik, hogy tavaly 18.000 volt. Ősszel levitték 14.000-re (a k*rva annyukat). Most meg valamiért az rémlik, hogy 27.000-t láttam valahol.

Na ennyi pénzért már dobozt is lehet vanni!

kappa
Nem áll szándékomban:-)
A lényeg hogy nekem ugye olyan kellene ami tudja a vezetéket is......mert mint írom akkor az asztaliba nem kell plusz kütyü..............
Na majd mindjárt rávadászok a depoban
Biztos én vagyok a béna, de itt nem találtam meg a MD dobozt. Sőt egyátalán nem találtam dobozt csak textil tatyókat, meg zsákokat.
wifi router nem vészes árban... 7k-10k mondjuk egy határeset.... ezt inkább ne állj neki építeni
Ahoz, hogy a saját neted használd igen. Vagy egy access point. De az meg majdnem annyi mint egy WIFIs Router.

De sok helyen tudod használni. Éttermek, szállodák, hülye szomszédok... stb...
Héjjamotor.hu
Király...akkor jól gondoltam:-)))))))

És szerinted van olyan router ami wifis is, meg kábeles is?
Mert ugye ha veszek routert (tervben van épp azért hogy a nagy gépen is mehesen a net, miközben a lapost is használom)......akkor tudtommal a nagyba kell vennem egy Wifis kártyát......
Ha viszont létezik olyan ami tudja mind a kettőt akkor nem kellene plusz dolgokra költeni
Annyit találtam hogy valami Wireless Network Adaptert használ.......
OK... vezeték nélküli net elérhető.....de hogy?

Ehez kellene egy wifis router?