Igen, az a WIFI, ami a vezeték nélküli hálózatot jelenti. Pl. ha otthonra vennél egy WIFI-routert, azzal meg lehetne oldani, hogy az interneted a kertben használd kábel nélkül.
Ja, és hogy ne maradjak ki a nyuszis dolgokból: Ébredő nyuszi
Mi a rák az a vezeték néküli hálózat?
Ha bekapcsolom a tegnap emlitett gombot, akkor az jön be hogy VEZETÉK NÉLKÜLI KAPCSOLAT és hogy NINCS KAPCSOLAT...
Nekem a Bandita:
(1 óra munka, Olaj, olajszürő, általános átnézés)
Hollós - 27000
Amargo - 24000
Full GAs - 19000
Szerinted hova vittem?
Kérdezz ráhogy viheted e az olajat és ha igen akkor van e kikötésük!
A FULL Gas 3200-ért adja a Castrolt.....a bótokba megveheted 2000-ért....szóal újra nyersz 3-4-5000-ret........
Pontos technikai részleteket nem tudok, de ez egy kipufogógáz-visszavezetés a tisztább levegőért, pl. az én 2000-s modellemen gyárilag nincs is (csak a helye). Szóval hiányozni tényleg nem fog, elvileg a teljesítménybe nem szól bele, sőt lehet, hogy egy hangyafingnyit még erősebb is nélküle. De azért ezt nyugodtan megmondhatták volna a szervizben!
Hi Okezsoke! Azt nem tudom pontosan, hogy mi az de a hengerek kipufogó nyílásai alatt van egy-egy nyílás, (a mostani hengeremen csak a helye van) és ide van csavarozva két csavarral egy fém cső és gumi csővel össze van kötve a karbival.
Természetesen nem szóltak hogy nem olyan mocit kapok vissza amilyen volt.
Szerintem a telyesítményhez köze van de ez csak a saját véleményem.
Igen, az a WIFI, ami a vezeték nélküli hálózatot jelenti. Pl. ha otthonra vennél egy WIFI-routert, azzal meg lehetne oldani, hogy az interneted a kertben használd kábel nélkül.
Ja, és hogy ne maradjak ki a nyuszis dolgokból:
Ébredő nyuszi