Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!

Igen, az a WIFI, ami a vezeték nélküli hálózatot jelenti. Pl. ha otthonra vennél egy WIFI-routert, azzal meg lehetne oldani, hogy az interneted a kertben használd kábel nélkül.

Ja, és hogy ne maradjak ki a nyuszis dolgokból:
Ébredő nyuszi
Az bizony. Én is ezzel netezek otthon. Nekem Van 4 hálozat amit látok, és le sincs védve. Így használhatom nyugottan...
Tibkin!

Mi a rák az a vezeték néküli hálózat?
Ha bekapcsolom a tegnap emlitett gombot, akkor az jön be hogy VEZETÉK NÉLKÜLI KAPCSOLAT és hogy NINCS KAPCSOLAT...

WIFI?
Tudja valaki a szentendrei út 4 szám alatt lévő bolt elérhetőségét?

Vagy tudja é nékem megmondani azt valaki, hogy mennyibe kerül most a 42, vagy a 44 L-es MotoDetail doboz...

(Azt tudom, hogy a Louisban, hány Euro. Azt szeretném tudni, hogy mennyiért lehet megrendelni. Tavaly ez a bolt szállított a legolcsóbban.)
Mielőtt megkérdezné bárki hogy miért nem személyi kölcsönre vettem: MERT AZ MÁR FUTT PÁR:-)))
Boldog tojás?

Megfogod a kis zacskót, dörzsölgeted.....és a tojás tulajdonosa boldog lesz
Nehogy azt hidd ám hogy kedvezőbb a hitel!

Nézd meg az OTP honlapon......

Én 100 hnapra vettem a banditát....... 27000-re jött ki az előkalkuláció (jelenleg egy 30000-res csekkem van mert elszáltt a frank)

Az OTP 1,6 millát 28000-ra adja............

Szóval akár használt, akár új, olyan mint ha sima személyi kölcsönt vennél fel........

BEZZEG HA AUTÓ VESZEL?
Arra csak 3-4-5% a kamat
Attól függ hova viszed.....

Nekem a Bandita:
(1 óra munka, Olaj, olajszürő, általános átnézés)

Hollós - 27000
Amargo - 24000
Full GAs - 19000

Szerinted hova vittem?

Kérdezz ráhogy viheted e az olajat és ha igen akkor van e kikötésük!
A FULL Gas 3200-ért adja a Castrolt.....a bótokba megveheted 2000-ért....szóal újra nyersz 3-4-5000-ret........
Hawk cimbi!

Bádogos XXXIX szülinapot kívánok neked FEKETE tesókám!
Ennyire dógoz van ezerrel mindenkinek?
És a Peches tojás:
Létezik még nyomozós tojás is:
A boldog tojás, pedig ilyen:
Na. Megfejtettem.

Tehát a húsvéti tojás így készül:
Amargónál 6600,-at fizettem az ezres szervizért(1 óra munkadij+a szűrő) olajat vittem (2700Ft/l lett volna)
A boldog tojás... Hát, ezt én nem tudhatom, de majd biztos akad valaki, aki szívesen elmagyarázza!

A szülinapos Zizónak a tojás mellé a szülinapja is boldog legyen!
Sziasztok!

Pontos technikai részleteket nem tudok, de ez egy kipufogógáz-visszavezetés a tisztább levegőért, pl. az én 2000-s modellemen gyárilag nincs is (csak a helye). Szóval hiányozni tényleg nem fog, elvileg a teljesítménybe nem szól bele, sőt lehet, hogy egy hangyafingnyit még erősebb is nélküle. De azért ezt nyugodtan megmondhatták volna a szervizben!
Valami azt súgja, van egy szülinaposunk ma!

Boldogot, Hawk - Zizó!
Hi Okezsoke! Azt nem tudom pontosan, hogy mi az de a hengerek kipufogó nyílásai alatt van egy-egy nyílás, (a mostani hengeremen csak a helye van) és ide van csavarozva két csavarral egy fém cső és gumi csővel össze van kötve a karbival.
Természetesen nem szóltak hogy nem olyan mocit kapok vissza amilyen volt.
Szerintem a telyesítményhez köze van de ez csak a saját véleményem.
multifunkcionális biciklid lesz!
Mi az hogy kimaradt?
Mondták a szervízben, hogy bocs kihagytuk, de semmi gond?

Szakik, egyáltalán mi ez?
Szijja Mindenki!

Macs! Milyen a boldog tojás? A nyuszt tudom milyen lehet...
Hehe Hát, max sítalpakat szerelek a motorra, meg vitorlát és evezőt, szél és eső esetére!