Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A kávé úton van. De GPS-el megyek, szóval benne van, hogy eltévedek.
ATI RADEON Xpress 1200 driver minjárt letöltve
Vágom.... amint itt a kávém:-) és...összegyürtem egy lepedőt a nőmmel:-)))))
Tibkin!

Most pofátlan leszek:-)
Ha megteszed a vendégem vagy egy halászlére:-)))))

Fujitsu-Siemens
Amilo Pa 2510

Ennyit sikerül kivennem a számlákból.........a többit meg beirtam kicsit lejebb.............

Ami nekem fontos, de gondom volt vele Vista alatt
1., nem volt DVD írom - bár ugye a wines írót nem is kerestem, mivel nem szoktam használni
2., tűzfal (zonealarmot használok XP alatt) ez leakadt, majd ment...........

XP alatt?
1., nem volt képernyőm (csak valami gagyi szar)
2., nem volt net
3., nem volt hang

Ha megvannak a Helpcsapos részre is töltheted............van hely bőven:-)
Én már rég ota így csinálom:
Hirens boot cd -- Particionálás
XP Blade telepítése ( ez egy tuningolt XP változat)
Plussz szükséges szoftver telepíteés (képnézegető dvd író tűzfal víruskereső stb..)
Hirens boot cd -- lemezkép készítés (ez olyan 1,5-2G)
Innentől kezdve max 10 perc a rendszer visszaállítás.
Meg kell, hogy találd őket! Nekünk is sikerült!

Nem magamtól vagyok ilyen okos ám! Azért vagyok benne biztos, hogy meglesz, mert Te alapból vágod ezt a témát.
Blue !

Kezd el telepiteni az Xp-t lépésről lépésre és figyelj oda főleg az elején minden lehetőség adott.És tudnám javasolni az XP-SP 2-est ( talán ez van neked is ) ez áűltalában fel fog ismrni mindent ami a gépben van.
Na, mire bepötyögtem, le is írtad...
Sziasztok!

Blue, ha visszarakod a Vista-t és lesz neted, a gép gyártójától szedd le az XP-s drivereket, írd ki CD-re, és mehet fel az XP nyugodtan. Bár, ha belegondolok, akkor töltögetni ott az asztali is, nem? Ha meg nem leled, írd meg a gép pontos típusát, összeszedem a progikat és föltolom az ftp-re. Jó lesz ez a Vista is, 2-3 év múlva elég erősek lesznek hozzá a gépek és stabilabb is lesz. Most olyan, mint az XP, amikor megjelent, ugyanígy húzta mindenki a száját... joggal. Amúgy én is pont most rakom föl az exbarátnő notebookjára az XP-t, kicsi a világ. Most volt itt, végignéztem vele is a hétvégi vidit, nagyon profi! Tényleg, a dombóvári indulásnál mi a zene, mert nagyon tetszik!
Ja, amúgy kezdek nagyon gondolkodni, nemsoká jön a moci vizsgája, aztán karácsonyfa lesz belőle, pár LED és fényvisszaverő meg egyéb finomság lesz majd itt-ott.
ha rákeresel sztem megtalálsz minden drivert. ja meg sp2-es xp-t használj.
Blue !

Te is abba estél bele amibe én is .. Hu de jó Hú de szép meg minden és aztán szopás egy hétig mert nem is olyan jó .De hát ilyen kiváncsi az ember és így jár.

Küzdj mint a vad oroszlán.
Na ez van

http://www.fujitsu-siemens.hu/...

És ez van benne:
ATI RADEON Xpress 1200
Realtek High Definition Audio
Motorola SM56 Data Fax Modem
Realtek RTL8101 Family PCI-E Fast Ethernet NIC (NDIS 6.0)
Atheros AR5007EG Wireless Network Adapter
Bizony, lehet partícionálni is. Kicsit macerás, de mindent be lehet lőni klasszul. Még a kék képernyőnél kell kiválogatni valahol...
És jobb lesz, mint a Partition Magic-kel.
Természetesen az 1G is elég csak a feldolgozási idők hosszúak. Legalább is nekem(pl: 40Mb tiff fájl photoshop)
Én ezt használom:ashampoo burning studio 7. Telepítő 22mb. A gond hogy itthonról elég lassan menne fel.
Torrent?
Én külső vinyót használok meg két példányba írom dvd-re
Igen lehet még pedig egész az elején amikor rákérdez arra,hogy melyik meghajtóra akarod telepiteni és itt teszi fel a kérdést a formázásra is NTSF ( ezt utálom ) vagy FAT 32 re akarod formázni válazd az utóbbit (fat32).
Én is így csináltam meg.
lehet partícionálni is
És mivel?

Régen volt egy Dosos rendszer, de ugye hol van az már..................

Tudtommal pedig a win XP telepitésnél nem lehet csak formázni............vagy lehet particionálbni is?
Qurva rég csináltam ilyet
Akkor ezt buktam...

Visszafordulok még egy kis cukorért! Sietek!
3 cukor és tejszín

puszantlak.............
Blue !

Tedd be az XP-s cd -t és indíts arról ezzel visszatudod állitani fat 32-re a partíciot onntól kezdve lehet darabolni.
Figy!

Írd be a Google-ba a géped fajtáját és számát, és ott elvileg az sszes XP-s drájverét kiadja! Az enyémet így oldottuk meg!
Hy !

Ismered a GHOST-ot hasznos ez ám ilyenkor.Nem kell ennyit germózni max 20 perc és minden a régi.
Én nem javasolnám a Wistát én is emiatt szoptam mindenem elveszett még a tartalék mentéseim is másik két winyoról.Többet nem teszem fel.Én is abba estem bele,hogy nem működtek bizonyos dolgok nem ismert fel dirvereket pl. modem hálókártya stb.Ha ezt akarod használni számits arra,hogy uj egységekre kell beuháznod ha azt akarod,hogy minden ok legyen.
Nekem is egy hetembe került mire minden helyre ált a szar wista miatt.
Én nem tenném a helyedben bár te tudod .

Sok sikert
2 cukor és kicsi tej?

Viszem, Baby!
Tesó!

Én felteném azt is ha adsz hozzá drivereket:-))))) De ez a qurva gép csak vistás driverekkel megy..........szerinted mivel játszok az elmúlt 7,5. órában?
Ha játékok oldalárol közelíted meg akkor igen. Ha úgy nézzük akkor normál felhasználásra még a win98 is elég