Nincsenek idealista elképzeléseim a cigányokról, sőt bizonyos előítélettel(nevezzük óvatosságnak) is rendelkezem, mint mindenki, aki tapasztalt már egy-két dolgot velük kapcsolatban. Sőt, van velük gond, sokkal, kulturálisan, szociálisan, kriminálisan.
A népirtást, amire esSO célzott, mégsem tudom támogatni.
A népírtás valóban nem az, hiszen nem 100%-os a gond velük.......
Az viszont az Ő gondjuk amit az előbb írtam.....és az is hogy nem tudják maguk közt elintézni ezeket.
Én nem vagyok rasszista....de pl a tanárgyilkolás...és társai esetében nekem se épp az merül fel, hogy jaj istenkém............
Én specc rühelem azt, mikor van egy X gond, és rögtön a fél putri ott van.
Miközben nagyban véded őket pobáld ki....
Menj ki a 8 kerbe és köss bele egy cigányba.....kiváncsi vagyok hányan fognak megverni - de biztos hogy nem az az egy akibe belekötöttél........
Valóban úgy kellene élni....akár szociális, akár körülmények tekintetében.............
Mert valahogy addig ez a hozzáállás nem is fog javulni, mig a normál ember meggebbed a munkahelyén, és állam bácsi lenyúlja több mint a felét.......a cigány meg segélyből él....no meg Választható Béren kivüli juttatásból: LOPÁS, BETÖRÉS, RABLÁS
No gyerekek.........a pelkó ma totál bevizsgálva:-)
Dzsoki csak ajánlani tudom, ha a család meggondoná magát az ajándékodon:-)
Nem írok csunya dolgot, csak hogy 6-ba 9500-ig toltam neki és csendben ültem a fotelba:-)))))))) Nem kellett sehova hasalgatni................
Nem hiába: TÉNYLEG MŰVÉSZ VAGYOK:-))))))))
Csajok!
Tegnap kaptam egy levelet hogy FIGYELJEK..........mert
várjatok idézem:
"Nézz körül................. a csapatodban! még akkor is, ha nem láttad akkor is van akinek............szóval csak nézz körül, mert előtted van :-))))"
Ezt egy nő írta - akinek van ugye hozzá szeme (állítólag:-)
Szóval őszintén....KI fenni eme ördögi démonra a fogát?
Bár az nincs odaírva hogy Nő.......nagyon remélem.....mert akire tippelni tudok az esSO vagy Hápi:-)))))) De Ők valahogy nem.....szóval szeretem a szőrős férfitestet, de Ők valahogy nem a zsánereim:-))))))
Privátban is lehet jelentkezni.......oszt max 2 szejelmes pár lesz a bandában:-)))))
Nem is mondok olyat, hogy ki kell írtani mindenkit, aki rosszat gondol a cigányokról.
Ha megkésel 1 db cigány, akkor sem fogom azt mondani, hogy vagonba velük és eresszük rájuk a gázt.
A népírtást valahogy nem tartom jó dolognak és ha Te támogatod, talán ha megismered a másik oldalt, akkor meggondolod miket beszélsz.
Ilyenkor azt szoktam kívánni, hogy egyszer csöngessenek nálad hajnalban (SS, ÁVH, amelyik tetszik) és 1 hét múlva egy táborban találd magad. Szerencsére Európában már ez nem lehetséges.
Nagyon brutál az sv. Beindította mellettem Hawk és majd megállt a szívem, úgy megijedtem a hangjától... na, nem szoktam én az ilyet. hangos motorosok ijesztegetik a jónépet, a jóérzésű lakosokat és nyulakat. fúúj.
Ó, hát nem kell sárga cigány. Vitték őket vagonban a zsidókkal együtt. 41-től volt rá törvény, hogy be kell börtönözni a munkanélküli cigányokat, de igazán csak 44-től kezdték írtani őket a német uralom alatt.
Egyes becslések szerint fél milliót öltek meg, de nem tudni pontosan.
ööö... azért ezt beírom még, bár ég a pofám, hogy az utsó 4 hozzászóllás az enyém...
az SV-nek brutál hangja volt Pécsen az alagútban odafele még mikor ketten mentünk jampeckodtam én is, hogy kis gázfröccs, de visszafele mikor hallottam az SV-t akkor úgy gondoltam, hogy kuss a nevem mert annyira jót szólt a géped
A népirtást, amire esSO célzott, mégsem tudom támogatni.