Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincsenek idealista elképzeléseim a cigányokról, sőt bizonyos előítélettel(nevezzük óvatosságnak) is rendelkezem, mint mindenki, aki tapasztalt már egy-két dolgot velük kapcsolatban. Sőt, van velük gond, sokkal, kulturálisan, szociálisan, kriminálisan.

A népirtást, amire esSO célzott, mégsem tudom támogatni.
elment

Bírnád? Akkor baby lebuktál:-))))
No majd megejtjük a PC esten a formációkat:-))))

Vazz....könnyezek a röhögéstől:-))))))))))))))))))))))))))))))
A népírtás valóban nem az, hiszen nem 100%-os a gond velük.......
Az viszont az Ő gondjuk amit az előbb írtam.....és az is hogy nem tudják maguk közt elintézni ezeket.

Én nem vagyok rasszista....de pl a tanárgyilkolás...és társai esetében nekem se épp az merül fel, hogy jaj istenkém............
Én specc rühelem azt, mikor van egy X gond, és rögtön a fél putri ott van.
Miközben nagyban véded őket pobáld ki....
Menj ki a 8 kerbe és köss bele egy cigányba.....kiváncsi vagyok hányan fognak megverni - de biztos hogy nem az az egy akibe belekötöttél........
Blue!
Nem küldted a jelszót a helpcsaphoz! Hama-hama tedd meg!
Fel kell tennem egy kérdést! Buzi-e vagy?
Bírnám, ha nem engem szemelnél ki az erotikus játékaidhoz!
Ebben támogatlak!

Valóban úgy kellene élni....akár szociális, akár körülmények tekintetében.............
Mert valahogy addig ez a hozzáállás nem is fog javulni, mig a normál ember meggebbed a munkahelyén, és állam bácsi lenyúlja több mint a felét.......a cigány meg segélyből él....no meg Választható Béren kivüli juttatásból: LOPÁS, BETÖRÉS, RABLÁS
Átgondoltam, aki szerint a népírtás jó dolog, remélem megkóstolja a másik oldalról és már nem tartja olyan jó ötletnek. Ennyi.
Vazz...merre tévedtettek el? Én a saját itinerem követtem de egy alagúton nem mentem át:-)))))
Ezt gondold át még egyszer , már mint az első mondatodat! Egyébként osztom esSO véleményét
Haligali:-))))

No gyerekek.........a pelkó ma totál bevizsgálva:-)
Dzsoki csak ajánlani tudom, ha a család meggondoná magát az ajándékodon:-)

Nem írok csunya dolgot, csak hogy 6-ba 9500-ig toltam neki és csendben ültem a fotelba:-)))))))) Nem kellett sehova hasalgatni................
Nem hiába: TÉNYLEG MŰVÉSZ VAGYOK:-))))))))

Csajok!
Tegnap kaptam egy levelet hogy FIGYELJEK..........mert
várjatok idézem:
"Nézz körül................. a csapatodban! még akkor is, ha nem láttad akkor is van akinek............szóval csak nézz körül, mert előtted van :-))))"
Ezt egy nő írta - akinek van ugye hozzá szeme (állítólag:-)

Szóval őszintén....KI fenni eme ördögi démonra a fogát?
Bár az nincs odaírva hogy Nő.......nagyon remélem.....mert akire tippelni tudok az esSO vagy Hápi:-)))))) De Ők valahogy nem.....szóval szeretem a szőrős férfitestet, de Ők valahogy nem a zsánereim:-))))))

Privátban is lehet jelentkezni.......oszt max 2 szejelmes pár lesz a bandában:-)))))
Nem is mondok olyat, hogy ki kell írtani mindenkit, aki rosszat gondol a cigányokról.
Ha megkésel 1 db cigány, akkor sem fogom azt mondani, hogy vagonba velük és eresszük rájuk a gázt.

A népírtást valahogy nem tartom jó dolognak és ha Te támogatod, talán ha megismered a másik oldalt, akkor meggondolod miket beszélsz.
Mielőtt túlzottan belemélyednénk, egy mondattal le is zárnám: talán úgy kéne élni, hogy ne mondjanak ilyet az emberek. Ennyire egyszerű ez!

Én viszont NEM kívánom Neked, hogy a 93 éves nagymamádat egy 20 éves varnyú erőszakolja meg, nyomja ki a szemét, vágja le baltával a lábát!
Ilyenkor azt szoktam kívánni, hogy egyszer csöngessenek nálad hajnalban (SS, ÁVH, amelyik tetszik) és 1 hét múlva egy táborban találd magad. Szerencsére Európában már ez nem lehetséges.
Csak? Kevés volt! Elég lett volna egyet, az utolsót!
Nagyon brutál az sv. Beindította mellettem Hawk és majd megállt a szívem, úgy megijedtem a hangjától... na, nem szoktam én az ilyet. hangos motorosok ijesztegetik a jónépet, a jóérzésű lakosokat és nyulakat. fúúj.

De megy is ám!
Mi voltunk esSO-val az utolsó előttiek. Nem kötözködésképpen mondom...
Jó reggelt!

Ó, hát nem kell sárga cigány. Vitték őket vagonban a zsidókkal együtt. 41-től volt rá törvény, hogy be kell börtönözni a munkanélküli cigányokat, de igazán csak 44-től kezdték írtani őket a német uralom alatt.
Egyes becslések szerint fél milliót öltek meg, de nem tudni pontosan.
Jóóóó reggelt Cejetembanda!
Egyébként szép jó reggelt Kedveseim!

A 10es kulcs Bajára is lekísért, ugye? Jóóóól emlékszem?
Én kérek elnézést!
ööö... azért ezt beírom még, bár ég a pofám, hogy az utsó 4 hozzászóllás az enyém...
az SV-nek brutál hangja volt Pécsen az alagútban odafele még mikor ketten mentünk jampeckodtam én is, hogy kis gázfröccs, de visszafele mikor hallottam az SV-t akkor úgy gondoltam, hogy kuss a nevem mert annyira jót szólt a géped