Most mi van? Kóstolgatsz, mert jót akartam neked motorilag? Politikusnak már tökéletesen megfelelnél csúsztatós-kiforgatós dumailag, már csak lopnod kell megtanulni!
Illetve mindenkinek ajánlom a következő weblapot! A csajok csatlakozzanak ha van kedvük a pasik meg csak nyugodtan nézelődjenek! Ennyi jár..... www.motoros-szivek.hu
Nehezen, de fokozható... ha még pár hétig ezt játszom amit mostanában, hogy nincs hétvégém akkor már eljutok a fokozhatatlan fázisba.
Attól félek nem lesz alkalmam bemutatni a dolgot... márc. 30-án megyek Finnekhez 2 hónapra és hát a fene tudja aztán mikor tudok majd motorozni...
Teljesen mindegy Raidonak, hogy hanyas a csavar meg a kulcs, ő ért hozzá és kész . Amúgy igen, Pécsett szakadtunk ketté - először, akkor jött az alagutas történet .
A roma-cigány témához csak annyit, hogy sztem ha egy vérbeli cigányzenészt leromáznak, akkor az falnak megy tőle... . Legalábbis valahogy így nyilatkozott egy elismert képviselője a területnek. És ők, a zenészek azok, akikkel az égegyadta világon semmi baj nincs. Tisztességes emberek vannak a cigányok közt is, ahogy akad gazember "fehér" is bőven. Akik mehetnének a sárga után, azok az ingyenélő vagy inkább élősködő fajta, amelyik a 93 éves öregasszonnyal azt teszi, amit tett, a tanárgyilkos, a Blahán késelős, bandában járós, segélyért szaporodós stb...
Grr. Mérges lettem.
és neked mi van fent?
Illetve bárkitől kérdezem....
A VISTA ennyire szar, vagy Én vagyok XP-s?
Nagyon sok progim nem indul el, fagyaszt, illetve NEm KOMPATIBILIS
Most pl a Néróval szórakozok.....