Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dorcsi!

és neked mi van fent?

Illetve bárkitől kérdezem....

A VISTA ennyire szar, vagy Én vagyok XP-s?
Nagyon sok progim nem indul el, fagyaszt, illetve NEm KOMPATIBILIS

Most pl a Néróval szórakozok.....
Afffffffene, visszapattant a laszti!

Akár buzis, akár nem... k.va jól néz ki!

A fékolaj tartálya meg jó kis MZ design... vissza a gyökerekhez!
Nőies! De mondhatom magyarul is: buzis!
Az SV kilőve! Nézd már meg azt a fékolaj tartályt a kormányon! Brrr.... Okádnom kell tőle. Annyira utálom, hogy teljesen elrontja azt a szép mocit.
Az a fehér SV nagyon ott van! Annyira jól néz ki...

Maci!
Az álmodozás az élet megrontója:

Ebben a sorrendben!
Gratu!
Már én is telepakolgattam videókkal és képekkel a Bandáról! Ezek nélkül nem is lenne Dorcsis

Ugyan nem én figyellek, de azért imádlak!
Én kérek elnézést!
Csűröm-csavarom a szót!
Értékelem, hogy jót akartál... de ilyenkor maga vagy az ördög! Hiszen piszkosul szeretném, és az alvó vágyaim szaggatod!
Most mi van? Kóstolgatsz, mert jót akartam neked motorilag? Politikusnak már tökéletesen megfelelnél csúsztatós-kiforgatós dumailag, már csak lopnod kell megtanulni!
Sziasztok!

Tudom kicsit elvesztem! Remélem mindenki megvan és mindenki örül már hogy közeledik a jó idő!

Csajok figyelelmét szeretném felhívni...
http://forum.sg.hu/forum.php3?...

Illetve mindenkinek ajánlom a következő weblapot! A csajok csatlakozzanak ha van kedvük a pasik meg csak nyugodtan nézelődjenek! Ennyi jár.....
www.motoros-szivek.hu
Rendben, akkor keresek másikat.
Te idefigyejjjééé!
Még a végén gyanús leszel, ha csak a szavakat rakom össze (ez mostanság divatos) :

"számbavétel"

"bírnám"

És
mindez Blue erotikus játékaira asszociálva!
Hali!

9400 van most benne. De még nem eladó. esSO szeretné, ha DL-em lenne (és én is, ha SV, vagy DL), de az idén lakás projekt van...
Szóval, ez az ábra.
Dorcsi:-)))

Nekem is megvan a lapos pc-m:-))))
épp most pakolok rá mindent ami motor.....
Nehezen, de fokozható... ha még pár hétig ezt játszom amit mostanában, hogy nincs hétvégém akkor már eljutok a fokozhatatlan fázisba.
Attól félek nem lesz alkalmam bemutatni a dolgot... márc. 30-án megyek Finnekhez 2 hónapra és hát a fene tudja aztán mikor tudok majd motorozni...
Ezek szerint lehet még fokozni ?
Legközelebb tarthatnál bemutatót, mert a hét végén nem nagyon vettük észre eme személyiségjegyedet
Most hány kilométer van a mocidban? A videódon 8500 körül volt,csak nem láttam,hogy mikori felvétel.
Amúgy szépjónapot!

Teljesen mindegy Raidonak, hogy hanyas a csavar meg a kulcs, ő ért hozzá és kész . Amúgy igen, Pécsett szakadtunk ketté - először, akkor jött az alagutas történet .

A roma-cigány témához csak annyit, hogy sztem ha egy vérbeli cigányzenészt leromáznak, akkor az falnak megy tőle... . Legalábbis valahogy így nyilatkozott egy elismert képviselője a területnek. És ők, a zenészek azok, akikkel az égegyadta világon semmi baj nincs. Tisztességes emberek vannak a cigányok közt is, ahogy akad gazember "fehér" is bőven. Akik mehetnének a sárga után, azok az ingyenélő vagy inkább élősködő fajta, amelyik a 93 éves öregasszonnyal azt teszi, amit tett, a tanárgyilkos, a Blahán késelős, bandában járós, segélyért szaporodós stb...
Grr. Mérges lettem.
Az tizenkettes volt .
Ezt most kaptam...
Én már csak ijen butús vaggyók. Ezel nem tuddok mít csinnální.
Jó napot mindenkinek
Megyek motort mosni Viszhall