Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most én is kijavítsak minden egyes nyelvtani hibát, elütést ezen irományodban? Elárulom, mondatonként kb 2 hibát tartalmaz.
Köszi.
akkor neked látnod kellett, hogy szinte kétségbeesetten integettem addigra (na jó akkor mondtam, hogy öltözzünk gyorsan, aztán nyomás)

ja kérem... akkor Pécsen szakadtunk ketté... vagy három fele a fene sem tudja már, de tuti átmentünk az alagúton (Kálvária út).
Vazz szerinted nem futott már át az agyamon?

De tudomásom szerint egyiknél se Én lennék a befutó Pedig......................
Withaut yuo = Without You
Ne legyél puha, főnök! Vedd számba a szóba jöhető delikvenseket, - nincsenek olyan sokan - majd kizárásos alapon szelektálj! A végén csak egy maradhat.
Szép?
Nem tudhatom, Én már megszoktam:-) Ha kell szólj....kölcsönadom:-)
Olyan rút, hogy lefagy a gép tőle? Azt azért inkább ne

Tegye ki? Én is így vagyok vele - de ugye az emberek szeretnek nagyokat mondani háttér nélkül........Én már kezdem megszokni...........
Bár ha ez a FIGYELÉS mondjuk Cicc-re, Macsra irányulna hát istenem.....állok elébük:-))))))
Sajnos Nikiről nem tudok nyilatkozni, mert ugye nem sok szót váltottam vele.......

Szóval ezután tényleg csak reménykedni tudok hogy aki figyel az nőnemű egyed:-)
Én vagy 2 napja botlottam bele. Valahol.
Félreértések elkerülése végett, ez a szám nem a Withaut yuo Mariah Careytől, hanem a Ken líííí! Meg is mondja az elején.
Über brutál:-)))))))))))))))
Sajnos ez is csak egy eszmefuttatás. A Gizit viszont neked kéne eladni. Teddy GS-e pedig jó vétel lenne, hiszen ismerjük, nincs agyonütve. Meg kellőképp ifjú is, talán másfél éves. De sajnos Teddynk nem hallgat az okos szóra, hogy DL-t vegyen.
Mert ez itten kérem, Magyarország! Itt minden pontosan ellentétesen működik, mint egyéb normális helyen.
A vállalkozókrol röviden csak annyit: én személy szerint még soha életemben nem találkoztam úgymond becsületes vállalkozóval! Valamekkora stiklije mindnek van! Tudom, most ezt mind kikérné magának, de akkor is tartom az állításom. Azt szoktam mondani, hogy ha 10 percig mindenki befizetné az adóját, azonnal svájci szinten lehetnénk! És innentől lehetne csökkenteni a terheket. Az meg egy másik történet, hogy ez egy elvi szisztéma, mert ha több adó folyna be, sajna mégsem jutnánk előbbre, mert akkor csak még többet tudnának a vezetőink ellopni! Ez van!
Szabályok elfogadva!(Hol is találhatóak?)
Akkor melyik GS-t tettétek félre nekem?
Ja, és ki veszi meg Gizit?
Ennek köze a jelenlegi tmához?

Semmi

Amugy olyanról nem hallotál hogy TELEFON? Ha zavar téged a kis genyó akkor hivd az APEH-et....NYUGI! UGRANI FOGNA RÁ:-)))))) A "haverod" meg megszívta...........
Szagény Magyar vállalkozók tízből nyolc akkor is csalna, ! Érdekes nyugaton kitudják fizetni a járulékokat, és még normális fizetést is adnak, és a szolgáltatások árai ugyanazok mint itt. Mindenhol működik, csak nálunk nem
Szép napot mindenkinek!
Ehhez annyit, hogy januártól szigorítás van: aki a jövedelemminimum/minimálbér alatti jövedelme után kíván adózni/járulékot fizetni, annak mostantól kiegészítő nyilatkozatot kell kitöltenie. Ez alapján az APEH kiválaszthatja ellenőrzésre, és akkor számon kéri a 3 millás kocsit meg a házat meg még azt is, milyen ruhába jár. Ezzel nekem csak az a bajom, hogy aki sokat szakít, és van egy kis esze, az lazán befizeti a minimum utáni adót, és tojik bele. Aki meg ezt nem tudja megtenni, mert tényleg szarul áll, na azt kezdik el piszkáálgatni. Hát nemtom...
Az adótanácsadó-palánta véleményét hallottátok.

Pusszantás!
Jaj Blue, mondtam már, hogy szép szemed van
Ezzel egyet is értek! Én is pont azt mondom, hogy akkor nem kéne nekem sem minden pénzem adóra illetékre, járulékra költenem. Ha mindenki fizetne, akkor elég lenne kevesebb is / fej.

Vagy ne legyen szja és emeljék ,illetve ellenőrizzék az ÁFÁT! Ha gazdag vagy és sok kenyeret tudsz megvenni, akkor több ÁFÁT is fizetsz...
Ok. Motorszobrász Úr! Ha megvonnák tőlem a zsetont, akkor megrendelem majd Tőled óccóért!

Tegnap írtam még Neked este az AKMT-re, hogy akkor majd körülnézek és szerzek Neked is valami félszemű ittragadt terek szépséget! De, amint el akartam küldeni lefagyott megint az egész.

Te Főnökarcú! Annak a levélnek feladója is van. Nem? Vagy azt úgy kell érteni, hogy a harmadik személy hívta fel rá benne a figyelmedet? Ha meg igen, akkor mondja meg a frankót, ne titokzatoskodjon! Tegye ki a mosogatórongyot nyíltan az asztalra!
A vállakozó fórumozók nem fogják ezt szeretni.

Egyébként én támogatom, csak akkor olyan adóterhek kellenek, amelyek megfizethetőek.
Sajnos a vállalkozások nagy százalékban mennének tönkre csak attól, hogy az alkalmazottat rendesen bejelentik.
Bár egy kis fáziskésésem van. Itt már nem csak csalókról van szó.
Rasszista nem vagyok. A Zsidókkal semmi bajom, a cigányoktól meg tartok. De erről nem én tehetek, hanem ők. Abszolúte maguknak köszönhetik...
Jó napot

Na én Borsodi vagyok, és sokat láttam már, és a cigányokkal van a baj nem a romákkal.

Ugyanis ez két külömbözö ember csoport.
Szép napot!
Az első Bulgár nagyon durva

Remélem javul a kedélyetek?

Ken leeee...
SZÉPJÓNAPOTMINDENKINEK!

Újra itt. Meggebedek annyi a meló. Bluenak igaza van. Én tegnap elött kaptam meg egy ismerőstől, amikor egy szülinapi összejövetelt szerveztünk nálunk. Megkértem hogy a tortát intézzék ők. Erre kijelentette, hogy vazzeg az 1700 Forint (eltudom képzelni, hogy milyen az a torta ). Én meg mondtam neki, hogy szerinted a kaja pija az mennyi (?!), mert az meg 7000 HUF. Erre azt mondta, hogy nem kéne itt filléreskednem. Na ezt nem értem. Akkor most nem ő filléreskedett...

Amúgy a vicc az hogy Ő minimálbérre van bejelentve (ergo nem fizet egy fillér SZJA-t sem, csak járulékot a MINIMÁLBÉR UTÁN. Az összes járulék amit be kell fizetnije az 9000 HUF!), és emellé még megkeres 350.000-400.000 HUF Nettót Havonta. Vagyis a köcsögnek havi 350.000-400.000 HUF-ból megmarad 341.000-391.000 HUF-ja! 3 millás peugeot, és kertesház.

Egy magányvéredény: Én a határrokról felszabadult rengeteg munkaerőt nem a rendőrséghez adnám, hanem az adóhivatalnak. És szinte minden jogot megadnék nekik. Legyen joga bemenni a házba, ha gyanu van rá hogy meglopja a hazát (minket) és számonkérhesse, hogy miból van a ház kocsi plazma... stb... hogy az embereknek meg se forduljon a fejében, hogy adótcsaljon. és akkor lehet, hogy nekem sem kéne a fizetésem mittomén vagy 65%át bedobni a közösbe...
Én se vagyok rasszista! Semmi bajom a svábokkal, sokácokkal, még a tótokkal se! Itt a hazai kisebbségekre gondolok.
De régi közhely, a puding próbája az evés! Nem a Rózsa domb védett utcáin, vagy a libsi gyűlésen kell dumálni, főleg nem olyanoknak, akik cigót csak képen láttak! El kell menni pl Gadnára, vagy Mátraverebélybe lakni. Egy hét múlva beszélgethetünk róla.
Köszi!