Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A memória attól fögg ki-mire használja a gépet.....

Képszerkeszteni, nmetezni, videózni nekem bőven elég az asztali gép is 5 éve......ami csak 1,3-as, 256mb ram-al.............
Szóval a lapos pc-s is jó lesz nekem arra hogy beszámolót irjak, vagy épp folytassam a könyvet.....

Asampo Burning Studó?
Az meg mi? Mivel még nem hallotam............... Kicsi? Mennyire? Mailben elfér? Már jöhet is:-)

Partició?
Mert tegyük fel hogy sérül, elszáll a rendszer.......nem tudsz belépni.............akkor jön az újratelepités - aminél nekem már törölte az egész vinyót.....és a 60gb-nyi FONTOS adatomat.............

Igy Én mszétszedem mindig, hogy ha ilyen gond van akkor a C szálljon el nyugodtan.....a D, E, F, G-n meg "biztonságban" vannak a cuccok
Még nem....de ez következik majd, amint újra feláll a Vista Énb meg már nem aludtam megint tegnap reggel óta

Dorcsi hozz egy kávét légyszíves:-)))))
Na ezt jól megszoptam..........................

Vista alatt mint már emlitettem nincs pár dolog - de legalább van net..............
Xp alatt viszont nincsenek driverek............

Szóval most szépen pakolhatok vissza mindent Vistára............azt majd szerzek hozzá valami DVD írót......(az a legfontosabb) hiszen ki kellene írni a túrákat
Remélem összejön a vas.
Türelémesen várok.
Most lépek, pihenni.
Üdv mindenkinek, és köszi a válaszokat.
Hápi!
Most szidhatsz!
Megoszlanak a vélemények. Profi tolvaj mindenféleképp visz, ha akarja. Az egyszerű tolvajt talán elriaztja. Pénztárcafüggő a dolog.
ha el akarják vinni úgyis elviszik..

egy jó garázs kell.
Bukó,kesztyű megvan.
Csizma, kabi majd ha megvan a moci.
Nem bukócsőre gondoltam.
Tárcsazár, meg ilyesmi, amivel le tudom zárni a mocit.
Van ezeknek valami értelme?
hát ha a saját biztonságodra gondolsz akkor ne szórakozz és öltözz fel: csizma, kesztyű, sityak, kabát, gatya meg gerincprotektor
ha a motorra... a srácok itt már sorozatban gyártják a bukócsöveket mondhatni... azt elméletileg megéri fölrakni a gépre, már ha felmegy az idomos verzióra...
Mire gondolsz? Bukócső nem megy rá az idom miatt. Igazából nem is nagyon van lehetőség semmire. Esetleg bukógomba 30 ropiért.
még 2-3 hetet várnom kell, megvárom a fizuemelést....
Aztán belecsapunk a lecsóba...
Lassan kész a helye itthon.
Lenne még 1 kérdés.
Milyen biztonsági dolgot éri meg venni, ami tényleg ér valamit...
Ezt kb látatlanba is el lehetne hozni.
Hát ja, de nem akarom túlfeszíteni a húrt....
Csak messze van a moci, nem tok akármikor elmenni....
160km
De ha sikerül megvenni, akkor legalább jó lesz a hazaút.....
:D
Tulajdonképp ebben az árban is jó vétel, csak az ember mindig mégtöbbet akar.
68 ezer km.......
ez igen.....
nincs több kérdés.....
100ezerig minden különösebb gond nélkül elmegy. Egy-egy olajcsere, légszűrőcsere, meg benzin, és megy
Arra még nem tértem ki....
De úgy gondoltam, az átírás még ingyé van, és okésak vagyunk....
Sajna úgyis hitelre megy.... :(
Gyári gumi, szép állapot, teljessen megéri!
Hogy tartós-e? Kérdezd meg a "kék dögöt"
Az jó, mert van vagy 20 ropi. Az árból sikerült faragni?
Remélem jó választás a vas.
Tartós kis moci ez?
6000km-enként
szép motor, jó árban...
ja.
és sikerült egy friss műszakit is kiharcolni+szervizt.
hány km-enként van szerviz?
12-NÉL van ugye?
Akkor mindenki béna!
De édes vagy De én már kellőképp ideges vagyok, már csak holnap nézem meg! Úgyhogy nyugodtan nézelődj!
Szerintem nagyon szép állapotban van, a km is kevés. Az ára is kifejezetten barátságos.