Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

prohardver fórumon szerintem jobban ülne ez a téma... eszközök kompatibilitásában még azért a windows a nyerőbb maradjunk annyiban
1 giga mem. xp-nek normál esetben már bőven elég.
Sziasztok 500-asok!
Kinéztem egy vasat magamnak.
Szemrevételeznétek, hátha megláttok rajta valami nem odaillőt, vagy ilyesmi...
előre is köszi

http://www.hasznaltauto.hu/1927142_suzuki_gs_2004
Nemkem is kap.hiba van! (530) Akkor én is béna vagyok ?
Takarodjon mondenki onnan!
Dorcsi te maredhatsz!
Kéretik a linux-ot nem lehúzni. Biztonságban sebességben stabilitásban a vinfos sehol sincs hozzá.
Játékokon kívül általános otthoni használatra (internet, cd dvd írás, office alkalmazások) nem marad el a windowstól. Sőt néhol veri.
Blu
Amint látom 1G memóriád van. A Vista ennyivel csak szenved. Igazándiból az XP is a 2G memóriával virgonc. A Vista meg 4-el. A Néró számomra is felejtős. Az Asampo Burning stúdiót hsználd. Ráadásul sokkal kisebb helyet is foglal.
Miért akarod a 160gigás lemezedet több partícióra osztani?
én simán a windózzal írok lemezt azt szevasz. próbáltad már?
Blúú!
Ha kapcsolódási hiba van FTPn, akkor valaki ott tartózkodik, vagy én voltam béna és ügyes?
A tartály a gáz, nem a mocc!
Így legyen 5öm a lottón! Tudtam, hogy erre megjelensz!

Majd kapunk mi a fejünkre, hogy holmi jelszó lettem!

Amiért ilyen ari vagy - Te lettél a jelszó:-)
Igen csak az a gond, hogy az újhoz NEM tudsz venni semmit, mivel nem gyártottak még hozzá.............
MEEE, mi a gondod?
A nagy gépemben van egy 80-as meg egy 40-.es............az nyenya............mégis mindent megcsinálok vele

Amugy?
1,8-as dualmagos
1GB memó
2 rétegű DVD író
15,4-es nézőke
5in 1 kártyaolvasó, 2 USB, LAN, Modem
160-as vigyó..... meg a rák se tudja még mi...................annyira nem értek hozzá...............
Eccerű üzlet! Azért kell az új, mert ahhoz nincs még kalóz cucc, mindent venni kell.
Bár Én azt nem tudom megérteni (akár itt, akár a más dolgokban) hogy egy müködő, jó dolgot mi a francért újítgatnak szarra..............

Ott volt a 95.....Istenkirály..... majd jött a 98....Szintén.....

Millenium - SZAR
2000 - hálozathoz nagyon jó, de ennyi......
NT - Szintén

Jött az Xp.... abból is vagy 3 verziót probáltam ki mire jött végül (THX NANOKA) egy olyan verzió amivel TOTÁLISAN semmi gondom!

Erre itt van megint egy rakás hulladék...............

A sok marha meg vetteti az emberrel, mert ugye új.....
Már meg is történt.....jeleneleg 97%-nál tart az XP másolása.................

VISTA- BEKAPHATOD
jobban jársz ha letörlöd a picsába.
Nekem tökkínai volt az Báááár ez azért annyira nem nagy szám... Sokmindenhez segghülye vagyok!
csak 160?
a linux is jó csak ahoz külön érteni kell hozzá....és ugye aki winfoson nőtt fel annak nem egyszerű.......
Én is xp!
akkor ne is szenvedjek vele? Feltettem a Néró 5-öt (én szeretem).... nem jó
Feltettem a Néró 7-et....azt se kezeli.....

egy csomó mást se kezel..... szóval azt hiszem ebből format c: lesz....

ráadásul a particion magicet se tudom használni és ugye nekem minimum 2 partició kell ha már van 160GB vinyó
Nekem Linux vagymi volt eredetileg, de az egy nagy kalap ... konrétan! Maradtam az XP-nél, mert a Vistaról sem jókat hallottam.
Az a Vista egy nagy rakás sz@r....semmi nem indul, mindig baszakszik valamivel, pfuuujjj.