Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkormeg nemmegyünk
Pacsizós Smile!
Mozaik utca MOL kút 7.30-8.00 índulás 8.00-kor
Na!
Kikre számíthatok a Mozaik MOL-on?
Hi-HI Pesti rakpart a rendezvények miatt lezárva
Dorcsi csendben megsúgja a tutit!
Nem közösködünk veletek! Azt mondta Matka-vezető, hogy lemegyünk a rakpartra és a Lágymányosin általtépünk. Ezt tudom mondani az itinerrel kapcsolatban. Ha ti véletlenül arra terveztek valami talit, akkor hajrá
Kösike választ.

Akkor nem téged ládtalak a vidin,... az csak, hasonmás. . .
Megnézem élőben is az alkotásod Te "motorszobrász zseni" !
Nem tudom még..... Amikor problémáid adódtak a projecttel, elkezdtem fűzni a családot a gyárira .... már kezdenek hajlani!
'esét!
Fejnövesztö elnapolva! Haver (akit vasárnap költöztetünk), ma délután szétdarabolta a kezét. A kedvese telefonált h utána tudom-e vinni a kórházba, és aztán haza, Így kocsikázás, kórházi sorban ülés után most értem haza. Ebből ma már nem lesz rakás.
Az a szerencséje hogy van rajta néhány fölös kiló (mint rajtam), így az üveg nem ment az izomig. De helyette is cipekedni kell vasárnap (ebből megint izomláz lesz )

Köszi a "helyes" választ Teddy!

esSO akkor nemnépfürdő ucca?
Azt jó napot!
De nekem nadirágom is van!
BLUEEEEE!
Nem indul a risztós kííp!
JAAAAAAAAAAAAAA

És holnap mikor megfagytok, akkor mi Hápival csak bedugjuk a konektort:-))))))))
Nyusz!

Ti is jöttök hozám?

Drága karteles tesókám..... ....DZSOKI
Na ez neked tetszik?
Nekem igen:-)))) És 160-nál nincs szél (csak oldalról)
Telejes kötlsége 4000ft (ebből 3000 a plekó)
Hogy van? KEZD MEGJÖNNI AZ ESZED - úgy van:-)))))))))
Pusz Cicek!

Még dógoz... most végzett. Gyorsan elmegy körülnézni, hogy legyen vendéglő holnap estére tutira.
A héten sikerült a 40 órás munkahetemből megint 60-ast csinálni... hát ezért nem élvezzük majd a nyugdíjat úgy, mint a "nyugati" tezsvíííírek!

No, menek...

Pusz Ciccah!
Okéj !
Szasz Macc! Dógoz még? Ugye már nem?
Ok, köszi, lefújom. Sztem úgyis egy adag van már csak a flakonban, majd veszek újat.
Vesemelegítő az lesz rajtam így is...
De ha lesz ágynemű tutira, akko marad a hálózsák és tényleg inkább magam mögé rakom a tatyit.
Lesz biza... mindenféle ágynemű ott vár minket.
Indulok a cuccosodért.
Minek a hálózsák, kis-nagy párna? Ott lesz minden ilyesmi, UGYE TEDDY?
Indulandusz előtt nyugodtan fújd le.
A hátizsákot meg kösd magad mögé, úgyértem az ülésre, és vegyél fel vesemelegítőt.
Minek? Hogy összegányoljuk vele a szállásunkat?

Hozzatok holnapra is
Kössz ! Meg Dawnteznek is köszi a drukkot meg a szakértés felajánlását !

Hát azé lesz málhás, mert viszek egy kis ájszfrútot meg danettet ...

Viccet félretéve sztem télleg lesz tanktatyi + hátizsák + fölhálózva a hálózsák-kispárna.Nem túl nagy a tanktatyim ugyanis a hátizsák meg melegít .

Egy kérdés: indulandusz előtt lefújjam a zsír új, gyárilag megkent láncot? Eztetet nem tudom...
Akkor is megyünk, ha hó lesz!