Dorcsi csendben megsúgja a tutit!
Nem közösködünk veletek! Azt mondta Matka-vezető, hogy lemegyünk a rakpartra és a Lágymányosin általtépünk. Ezt tudom mondani az itinerrel kapcsolatban. Ha ti véletlenül arra terveztek valami talit, akkor hajrá
Megnézem élőben is az alkotásod Te "motorszobrász zseni" !
Nem tudom még..... Amikor problémáid adódtak a projecttel, elkezdtem fűzni a családot a gyárira .... már kezdenek hajlani!
'esét!
Fejnövesztö elnapolva! Haver (akit vasárnap költöztetünk), ma délután szétdarabolta a kezét. A kedvese telefonált h utána tudom-e vinni a kórházba, és aztán haza, Így kocsikázás, kórházi sorban ülés után most értem haza. Ebből ma már nem lesz rakás.
Az a szerencséje hogy van rajta néhány fölös kiló (mint rajtam), így az üveg nem ment az izomig. De helyette is cipekedni kell vasárnap (ebből megint izomláz lesz )
Drága karteles tesókám..... ....DZSOKI
Na ez neked tetszik?
Nekem igen:-)))) És 160-nál nincs szél (csak oldalról)
Telejes kötlsége 4000ft (ebből 3000 a plekó)
Még dógoz... most végzett. Gyorsan elmegy körülnézni, hogy legyen vendéglő holnap estére tutira.
A héten sikerült a 40 órás munkahetemből megint 60-ast csinálni... hát ezért nem élvezzük majd a nyugdíjat úgy, mint a "nyugati" tezsvíííírek!
Ok, köszi, lefújom. Sztem úgyis egy adag van már csak a flakonban, majd veszek újat.
Vesemelegítő az lesz rajtam így is...
De ha lesz ágynemű tutira, akko marad a hálózsák és tényleg inkább magam mögé rakom a tatyit.
Minek a hálózsák, kis-nagy párna? Ott lesz minden ilyesmi, UGYE TEDDY?
Indulandusz előtt nyugodtan fújd le.
A hátizsákot meg kösd magad mögé, úgyértem az ülésre, és vegyél fel vesemelegítőt.
Kikre számíthatok a Mozaik MOL-on?
Nem közösködünk veletek! Azt mondta Matka-vezető, hogy lemegyünk a rakpartra és a Lágymányosin általtépünk. Ezt tudom mondani az itinerrel kapcsolatban. Ha ti véletlenül arra terveztek valami talit, akkor hajrá
Akkor nem téged ládtalak a vidin,... az csak, hasonmás. . .
Nem tudom még..... Amikor problémáid adódtak a projecttel, elkezdtem fűzni a családot a gyárira .... már kezdenek hajlani!
Fejnövesztö elnapolva! Haver (akit vasárnap költöztetünk), ma délután szétdarabolta a kezét. A kedvese telefonált h utána tudom-e vinni a kórházba, és aztán haza, Így kocsikázás, kórházi sorban ülés után most értem haza. Ebből ma már nem lesz rakás.
Az a szerencséje hogy van rajta néhány fölös kiló (mint rajtam), így az üveg nem ment az izomig. De helyette is cipekedni kell vasárnap (ebből megint izomláz lesz )
Köszi a "helyes" választ Teddy!
esSO akkor nemnépfürdő ucca?
BLUEEEEE!
Nem indul a risztós kííp!
És holnap mikor megfagytok, akkor mi Hápival csak bedugjuk a konektort:-))))))))
Ti is jöttök hozám?
Drága karteles tesókám..... ....DZSOKI
Na ez neked tetszik?
Nekem igen:-)))) És 160-nál nincs szél (csak oldalról)
Telejes kötlsége 4000ft (ebből 3000 a plekó)
Még dógoz... most végzett. Gyorsan elmegy körülnézni, hogy legyen vendéglő holnap estére tutira.
A héten sikerült a 40 órás munkahetemből megint 60-ast csinálni... hát ezért nem élvezzük majd a nyugdíjat úgy, mint a "nyugati" tezsvíííírek!
No, menek...
Pusz Ciccah!
http://akmt3.extra.hu/riaszto....
KÉS
Z!
Szasz Macc! Dógoz még? Ugye már nem?
Vesemelegítő az lesz rajtam így is...
De ha lesz ágynemű tutira, akko marad a hálózsák és tényleg inkább magam mögé rakom a tatyit.
Indulandusz előtt nyugodtan fújd le.
A hátizsákot meg kösd magad mögé, úgyértem az ülésre, és vegyél fel vesemelegítőt.
Hozzatok holnapra is
Hát azé lesz málhás, mert viszek egy kis ájszfrútot meg danettet ...
Viccet félretéve sztem télleg lesz tanktatyi + hátizsák + fölhálózva a hálózsák-kispárna.Nem túl nagy a tanktatyim ugyanis a hátizsák meg melegít .
Egy kérdés: indulandusz előtt lefújjam a zsír új, gyárilag megkent láncot? Eztetet nem tudom...