Szijjasztok !
Megjöttem, Pöfi gyógyult és útra kész.
Holnap málhás paci lesz belőle, de szerintem most már jobban fogja viselni .
Annyira jó érzés volt hazafele, hogy nem klattyogott meg rángatott .
És az olaj sem szivárog - remélem így is marad .
No, mi az csajok, buli vót ? Danette meg ájszfrút az ütős ám keverve
Jól látod a helyzetet! viszünk sokmindent, h jó legyen a kedv! Szegény Zs... lehet ez lesz neki a vízválasztó, hogy rájön miért akar bukósisakban, csak a szelet hallgatva utazni!
Nem értem a problémát! Annyira szép idő van, csak kicsit esik
Ha elveszik a kedvét, akkor tessék erőszakot alkalmazni, és bedobálni Izidorba! Nem lesz ott rossz neki, én úgy gondolom. Szegény Zs meg majd vezet, a csajok meg isznak, mint az alkeszek? Szééééép, mondhatom!
Ilyen időben inkább a meleg autóban, italos flaskákkal a kezünkben fogunk nyusszogni a motorozós idő után! Estére kapok választ, hogy hányan megyünk. Kedv van, de lehet, h elveszik tőle. nemtom, érzésem szerint jön. Ééééés iszunk, jégerezés után szabadon!
Ó, itt már vissza van pakolva, most csinálják az utosó simításokat, kábelek tűnnek el. Gépem már működik is.... Szép lesz a jövő hét, bepótolni ezt a hetet. nyufff
nem pakoltam sokat.
Nem értem ezt a jelet a végén! Jóvanna... Jó volt, tényleg!
Tök CUKI szerintem, barna, és fekete a firka rajta. Nekem tetszik. Holnap viszem, és lehet, hogy oda is adom!
Picimancsom nem fog megfagyni, mert találkoztam egy Nyuszekkal, aki adott egy vastag kesztyűt, hogy ezt elkerüljem! Izidorban nem kell hely Adonyban attól persze Te nyugodtan kiszállhatsz, lehet arról szó, hogy átadom a helyem Matkán. Valaki csak levisz Bajára...
Szóval akkor már 100%, hogy a kompetens személy is érkezik? Dejóóóóódejóóóó Ellazítjuk őt majd kellőképpen
Ilyen gyorsak az irodában? Na, akkor lassan lehet visszapakolni De azt ha lehet, ne Te csináld majd!
Látod, ájszfrúúút, meg joghurt... vazze... lehetett ot minden! Jobb nem is belegondolni!
Megjöttem, Pöfi gyógyult és útra kész.
Holnap málhás paci lesz belőle, de szerintem most már jobban fogja viselni
Annyira jó érzés volt hazafele, hogy nem klattyogott meg rángatott
És az olaj sem szivárog - remélem így is marad
No, mi az csajok, buli vót
Nagyon jól tetted, hogy elendgedted!
Tuttam, hogy nem kellett volna elengednem!
Cseles
A szállást megrendeltük, Neked is kell fizetned!
Ha elveszik a kedvét, akkor tessék erőszakot alkalmazni, és bedobálni Izidorba!
Biztos tetszeni fog!
Ilyen időben inkább a meleg autóban, italos flaskákkal a kezünkben fogunk nyusszogni a motorozós idő után!
Ó, itt már vissza van pakolva, most csinálják az utosó simításokat, kábelek tűnnek el. Gépem már működik is....
nem pakoltam sokat.
Csak aki ott (itt) alszik, annak kell fizetni. Így alkudtam mekkkkkk.... tehát, nem lesz több a többieknek.
Tök CUKI szerintem, barna, és fekete a firka rajta. Nekem tetszik. Holnap viszem, és lehet, hogy oda is adom!
Picimancsom nem fog megfagyni, mert találkoztam egy Nyuszekkal, aki adott egy vastag kesztyűt, hogy ezt elkerüljem!
Szóval akkor már 100%, hogy a kompetens személy is érkezik? Dejóóóóódejóóóó
Ilyen gyorsak az irodában? Na, akkor lassan lehet visszapakolni