Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A ház megmaradt?
Danone nem jutott a belünkbe, mert inkább szétkentük a padlón
Úgy néz ki, hogy sajnos nem vicc, hanem véresen komoly. Vagy stílszerűen: vizesen
Nem vagy vicces
Uristen, jézus! Milyet lehet attól csandrázni?! A citruslé kicsapja a gyomorsavval karöltve a danont, pfúúúúj......
Na, akkor megvan, örülök! Mitől lesz málhásszamár? Hiszen mindent fel kell majd venni, olyan hideg lesz holnap reggel. Nálunk fagyott.
Háááááttttt, ISTENTELENKEDTEK!
Látod, ájszfrúúút, meg joghurt... vazze... lehetett ot minden! Jobb nem is belegondolni!
Szijjasztok !
Megjöttem, Pöfi gyógyult és útra kész.
Holnap málhás paci lesz belőle, de szerintem most már jobban fogja viselni .
Annyira jó érzés volt hazafele, hogy nem klattyogott meg rángatott .
És az olaj sem szivárog - remélem így is marad .

No, mi az csajok, buli vót ? Danette meg ájszfrút az ütős ám keverve
Te meg mit izgulsz? Uccse megyünk, mer szar idő lesz!
Ajjajjjajjjajjjjajjjj! Már fogom a fejem! Inkább nem is vagyok kíváncsi rá! Struccilag homokbadugós a fejem.
Danette hogy került a földre? Nemisértem...
Jelentem kedves báránypásztor úr, hogy semmi sem folyt éjszaka! Csak az ájszfrút, meg a danette a földön!

Nagyon jól tetted, hogy elendgedted!

Azanyátokistenit! Mi folyt ott az éccaka?
Tuttam, hogy nem kellett volna elengednem!
Éééértem már! Te direkt erre utazol! Hogy MAGÁTÓL rájöjjön, ő motorozni akar... mindenáron!

Cseles
Te már megint rakott fejnövesztőt eszel?

A szállást megrendeltük, Neked is kell fizetned!
Jól látod a helyzetet! viszünk sokmindent, h jó legyen a kedv! Szegény Zs... lehet ez lesz neki a vízválasztó, hogy rájön miért akar bukósisakban, csak a szelet hallgatva utazni!
Nem értem a problémát! Annyira szép idő van, csak kicsit esik
Ha elveszik a kedvét, akkor tessék erőszakot alkalmazni, és bedobálni Izidorba! Nem lesz ott rossz neki, én úgy gondolom. Szegény Zs meg majd vezet, a csajok meg isznak, mint az alkeszek? Szééééép, mondhatom!
Wehehe!

Biztos tetszeni fog! (dörzsi)

Ilyen időben inkább a meleg autóban, italos flaskákkal a kezünkben fogunk nyusszogni a motorozós idő után! Estére kapok választ, hogy hányan megyünk. Kedv van, de lehet, h elveszik tőle. nemtom, érzésem szerint jön. Ééééés iszunk, jégerezés után szabadon!

Ó, itt már vissza van pakolva, most csinálják az utosó simításokat, kábelek tűnnek el. Gépem már működik is.... Szép lesz a jövő hét, bepótolni ezt a hetet. nyufff
nem pakoltam sokat.

Szassz Dawntez!

Csak aki ott (itt) alszik, annak kell fizetni. Így alkudtam mekkkkkk.... tehát, nem lesz több a többieknek.
Csak várd meg, míg Apu géphez jut. Majd felhomályosít, hogy honnan lehetne fogynom
Nem értem ezt a jelet a végén! Jóvanna... Jó volt, tényleg!

Tök CUKI szerintem, barna, és fekete a firka rajta. Nekem tetszik. Holnap viszem, és lehet, hogy oda is adom!

Picimancsom nem fog megfagyni, mert találkoztam egy Nyuszekkal, aki adott egy vastag kesztyűt, hogy ezt elkerüljem! Izidorban nem kell hely Adonyban attól persze Te nyugodtan kiszállhatsz, lehet arról szó, hogy átadom a helyem Matkán. Valaki csak levisz Bajára...

Szóval akkor már 100%, hogy a kompetens személy is érkezik? Dejóóóóódejóóóó Ellazítjuk őt majd kellőképpen

Ilyen gyorsak az irodában? Na, akkor lassan lehet visszapakolni De azt ha lehet, ne Te csináld majd!

TE FOGYÓKÚRÁZOL? Mit akarsz leadni? Úgy mégis?