Tökrenagyon jó volt, hogy itt voltál! De asszem ezzel nem vagyok egyedül!
Kiváncsi vagyok a melegítőre, biztos CUKI!
Meg ne fagyjon a picimancsod holnap ám! tessék rendesen felöltözni! ha nem élvezed a motorozást, talán még szoríthatunk helyet izidorban! a kompetens már beszerezte a szükséges készleteket, hogy kellőképpen el tudjunk lazulni este...!
ui: lassan kész az irodák kábelezése. szép lett...
Üdv Mindenkinek!
Kapartad? Elásta a kutya? Merthogy jég NINCS! az tuti! TAVASZ VAN!
Egész nap szép idő volt! és most is. Szépen szemerkél! Biztos előkészül a holnapi Ördögi, vizestúrára.
Egyre jobban affelé tendálok, hogy holnap este visszajövök Aragornnal! No nem azért mert Pest felé útba esik Bécs !, hanem mert vasárnap reggel hattól kb. két órán át keresztül nincs kedvem ázni reggel 5-7 fokban. És ráadásul így a holnapi majd 500km, elég jó tréningnek tűnik (az alsófelem számára, jaj jaj) a nyárra.
Teddy!: valahol, vmikor kérdeztem, de nem emlékszem a válaszra: Hogyan megy a szállás fizetése? Ha nem alszok ott, akkor ugye nem a többiektől kell több lét beszedned?
Jövök még, de holmi burgonyák, tojások, és kolbászok együtt akarnak lenni egy szép nagy üvegedényben, holmi tejföllel leöntve, melegen! Persze mert péntek van!
Aragorn: Milyen útvonalon szádékozod holnap este megközelíteni a fővárost? Jöhetek-e veled?
A Fordokat viszik mintha ingyen lenne, " Feel the difference " de én most beteg vagyok , illetve már nem. A héten beteg állományba voltam, volt egy kis láz meg wc őlelgetés. A lényeg hogy most már 100% vagyok
Ja vagy úgy! Én a felidomozott bandikára gondoltam. Ha nem lenne DL, lehet, hogy az lenne a nyerő. Pedig nem is tetszenek a full idomos gépek. Most akkor hogy is van ez?
Nyaminyami
Tökrenagyon jó volt, hogy itt voltál!
Kiváncsi vagyok a melegítőre, biztos CUKI!
Meg ne fagyjon a picimancsod holnap ám!
ui: lassan kész az irodák kábelezése.
Kapartad? Elásta a kutya? Merthogy jég NINCS! az tuti! TAVASZ VAN!
Egész nap szép idő volt! és most is. Szépen szemerkél! Biztos előkészül a holnapi Ördögi, vizestúrára.
Egyre jobban affelé tendálok, hogy holnap este visszajövök Aragornnal! No nem azért mert Pest felé útba esik Bécs
Teddy!: valahol, vmikor kérdeztem, de nem emlékszem a válaszra: Hogyan megy a szállás fizetése? Ha nem alszok ott, akkor ugye nem a többiektől kell több lét beszedned?
Jövök még, de holmi burgonyák, tojások, és kolbászok együtt akarnak lenni egy szép nagy üvegedényben, holmi tejföllel leöntve, melegen! Persze mert péntek van!
Aragorn: Milyen útvonalon szádékozod holnap este megközelíteni a fővárost? Jöhetek-e veled?
estig: pá
Mennyi most átiratni egy ilyen GS-t?
Köszi a váalszt!
George
Na hol leszünk egy nap múlva?
Nyuszkány! Ezer köszi a csajos napot és minden egyebet!
Baszki! Látlak magam előtt, ahogy ölelgeted a kagylót, és jódlizol bele!
Annak meg örülök, hogy már túl vagy rajta.
Nekem is nagyon tetszik ebben a színben és összeállításban, azért is kaptam le...
24 óra múlva már cippzár-sorban leszünk az úton!
Nem fogja azt ő eladni...
De van már egy Ratesz féle is... ajánlatban.
Új lesz az szerintem... és ez a fehér nekem nagyon tetszik.
Mi van a megrendelt jóidővel? Reggel kapartam az autót.
Jó választás, nekem is tetszik!