Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úgy is kell! Ha netán mégsem, akkor majd én megölöm.
Volt valami osztrák szobafestő a múlt században, aki ezt nagyon tudta!
köszi!
A demokrácia HALOTT
Szia!

Pontosan nem tudom a helyét, de az A pavilon egyik sarkában láttam, az egyik stand a ruhatár.
OK!
hello!
ruhatár hol van?mert holnap megyek,és eddig ugy olvasom csak te találtad meg...

Majd tájékozódom.
De igenis volt ruhatár, én az egész motoros ( csuromvizes ) hoóbelebancot beadtam. Tök ingyé!
Talán ez volt az eggyetlen pozitívum az egészben!
Szombat regger 8.00 Mozaik u.

HÁP
szép jó estét mindenkinek!

kellemes kis csajozós napot hoztunk össze!

Hopp, kimaradt még egy fontos kép az elbanditásodott géesöccázasoknak!
Jó estét

Holnap kinéz valaki a kiállitásra?
T Erik 64
Darázs szonbaton melozik de vasárnap elindul utánatok...............................................
Nem tudom merre mentek szombaton.
Mi valószinüleg Dobogókő-Visegrád utvonalat választjuk szombatra.
Vasárnap meg hát ugye az időjárás..
Bár mondjuk mára is esőt mondtak és mázlim is volt pont elkerültem
Sziasztok!

Megjöttem én is... mi is voltunk motorkiállításon egy barátommal, és én találkoztam nagyon kedves és szép hölgyekkel! Dorcsi, Nyuszi és Niki! Micsoda véletlen, hogy pont ma mentem... Tényleg nem volt valami hihetetlen és lenyűgöző, de azért megnézegettem pár szépséget, pl. burkolt Bandit, fehér SV650... Na meg vettem még egy atom láncot kikötni a gépet, páragátló sprét, sisakhálót meg egy tanktáskát. Nagy akciók nem voltak (vagy nem láttam őket).
Na holnap még egy nap robot, aztán itt is a hétvége!
No itt az idő!
Megyünk "túrázni"
Én személy szerint a "vőlegénnyel" (Bud) mégcsak egyszer találkoztam, persze azért, mert még egy éve sincs hogy itt (is) rontom a levegőt.
Dehamár egyszer megnősül...
(az lesz a vége hogy lesz ott 1-2 GS is)
gyere szombaton
A másik meg ami lehervasztott hogy nem tudtam hova eltenni a motoros ruhát nincs ruhatár?
neeem, neeeem!
MI ezt nem eltévedésnek, hanem VÁROSNÉZÉS-nek hívjuk. Kicsit villamosozunk a Hungárián, kicsit tüntetünk a Parlament előtt, teszteljük a Margit-híd omlásveszélyét, stb , megnézzük mit oszt yapenkó
Őőőő!

Nem tudom Nyúl voltam, hogy sose láttatok még és csak odamegyek hogy Helló én vagyok Bud unokaöccse és utánna vigyorgok mint a tejbetök aztán mikor Mikusz hívott gondoltam üsse kavics verje kő megyek és megkereslek titeket legalább nem lesz uncsi a kiállítás.. de 3x körbejártam és nem láttalak titeket már

De majd legközelebb ha mentek túrázni és mennek mikuszék is vagy épp ráérek és van nafta a mociba megyek, és megismerem a bandát !

"röviden ennyi "

És teljesen elkeseredtem azt hittem nekem van egyedül ilyen rettenetesen rikitós dzsekim de láttam 1 kissrácon is pont ugyan ilyet.. néztünk is egymásra mint aki még nem látott embert.
De nem számít senkinek nincs rózsaszin Danoninós elefánt a tankján amit az 1 éves unokaöccse adott! 1 valamiben még egyedi vagyok legalább .

üdv: szobbal!
Holnap megyek haza! De nem akarnék ott aludni, mert otthon is kéne lennem egy kicsit, meg tanulnom kell pénteken sokat. Viszont ha jössz majd értem reggel, akkor be kéne hogy hozd a motorozós cuccaimat a szekrényből. Úgy konkrétan mindent, ami ott van, az egész hóemberjelmezemet
Szííyasztok 500 as ok

Na ? Öcce áll a csapat? Vagy már az elején eltévedtek?

Persze, hogy nem hagylak otthon! Csak ebből a szempontból mi annyira egynek számítunk, hogy nem is mondom külön!
A kiállításról olvastam több helyen, hogy elég gyenge az előző évekhez képest. Így legalább nem izgat, hogy kihagytam.
Arra gondolok, lehet jobb lenne, ha itt aludnál péntek este. Egyszerűbb lenne, mint még reggel menni érted. Mikor jösz egyáltalán haza?
De akkor ha ránkismertél, miért nem jöttél oda?
Sziasztok!

Őőőő akkor ezekszerint még jó a szemem és ti voltatok kint Dorina
Közben fel is hívot BUD (unokatesóm régen a milka GS500 volt a mocia ) és mondtam is neki hogy mintha ti lettetek volna ott a suzuki standnál , ugyhogy utólag sziasztok

Jól nézett ki a gyalogkakukkos Gixxer

üdv: szobbal
Mivanittkéremszépen?

Remélem azért van, aki érte a történéseket itt Apám! Nem hagysz otthon!

Voltunk mááámma a kiállításon. Hát asszem jövőre kihagyom. Konkrétan nem volt rossz, de nagyon nagy durranás sem volt. Láttunk egy ilyen nagyon szépséges dolgot Soksok szép mocit láttunk, és szerencsére nem volt nagy tömeg sem

Mindenkinek: Nyusz és Dooorcsi
drukk!

ha nagy erdőbe keveredsz, holnap délután keress meg. Szerszám, hely, "szakértelem" akad. Egy nyomorult lánc miatt az nemlehet h nem jössz szombaton