Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nah, nem visszük túlzásba a csevelyt mámma .
Sztem simán beállíthatunk a családi hepajra caklipakli, motorostul . Elég komoly lenne .
Macc!
No, megyek haza, tessék nekem drukkolni, hogy stimmeljen minden Pöfihez és Pöfivel .
Holnap még fölnézek ide szerintem, nehogy véletlenül mégse f8-8 legyen a Mozaik uccánál .
mindenki!
Dehonnnem!
Még a familivel megküzdök este...
De tényleg, miért 2 nappal előtte kell szólni!?

No, a lényeg, hogy így még kevesebbet leszek veletek... ezt a nyáron még visszasírja a brigád, amikor csak úúúúgy csüngök majd rajtatok!
"Egy dolog azonban biztos. Szombaton du. 5-től este 8-ig hiányozni fogok... Józsefnapi családi összeröfi lészen... nem bírok kibújni alóla. Természetesen ez most derült ki. "

Széép

Ne menjünk inkább mi is oda?
No, és újra itt, és még mindig a gályán!

Az ünnepi nyitvatartás nincs a búrámban sajnos. Biztos, hogy lesz Baján is valami "maszek" nyitva szombaton is, ám azt fel kell kutatni. Így biztos, ami biztos alapon a túlélőcsomag legyen nálatok. Mert a közkedvelt helyek, mint Tuskó és barátai biztosan zárva lesznek.
Mikrót tudok intézni. Azzal nincs gond. Ám a szeszeket hozzátok. Úgyis kicsi lesz a csapat rezsije, hiszen egész nap mocizni fogtok.
Szóval, vendéglőnek lenni kell. Lesz is, ha valaki meleg ételre vágyik. 2 tervem volt erre, de már csak egy van.

Vagy főzünk szombat este a vasárnap helyett!

Holnap délután körülnézek neketek mindent és még emberi időben fixen felírom a lehetőségeket. :)

Egy dolog azonban biztos. Szombaton du. 5-től este 8-ig hiányozni fogok... Józsefnapi családi összeröfi lészen... nem bírok kibújni alóla. Természetesen ez most derült ki.

No, meló még, aztán este gyün a Maci!
ezért jár egy
Mindenki tudja h ki kavar . Van egy feketemocis fickó, aki néhány száz km. után már "DÉEL"-esnek mondja magát. Még egy karbiszinkront se élt át

esSO! ne legyél már...
NAAAA! mindegy, kimondom: Kéne a budai alsóra egy fekete túraendúró (persze a sor végére) tiszteletparancsolni. Mikor vagy a XIII.-ban a népfürdőben? Hadd vezessek fel "kezdő" déelest!
Ez csupány árnyalatnyi véleménykülönbség
Én konkrétan egészen másképp emlékszem. Pontosabban úgy, hogy a DL-es fószer mondott dawnteznek egy helyet, és a többieknek meghagyta a budai oldali választási lehetőséget. Amire aztán ők elkezdték ontani a tippeket, kb fejenként 5-öt. Aztán, mikor a 10. oldalt teleírva sem tudtak megegyezni, a DL-es fószer felmondott!
Nos, kb ennyi történt!
- a többiek nevében is.
Az történt kérlekszépen, hogy mi a tegnap este folyamán alaposan megfontolva körbe-körbe jártuk a témát és alehetőségek hosszú sorát meghányva-vetve közösségileg kitaláltuk a mindenkinek legmegfelelőbb megoldást. (Különben is valami DL-es kavart be, azért volt az egész )
Javaslom dawntezt, hápit, mociccaht meg zizót vond be a döntéshozatalba. Légy demokratikus, hallgasd meg az ő határozott véleményüket is!
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy a hülye antialkoholista motoros nem hallott még dobozos sörről.
Ja.....

utána meg a hülye motorosok vasárnap csörömpölve mennek a Tescóba az öüvegvsszaváltóhoz, mert ugye még haza is kellene érni - és a dijbetét épp fedezi a benzint:-)))))
Nem is...ebben igazad van....ezért az AKMT fórumba már leirtam e bejegyzés után a frankót.....

Vagyis minden marad a régiben, max egyenesen bajára (Baja környékére) megyünk......

Az ok egyszerű....
1., van aki nem nézi már meg az oldalakat
2., Dzsoki mágusnak nem 8-kor kell indulnia
3...stb......

Szóval 9:30-10:00 NÁLAM..............10:30-11:00 DUNAFÖLDVÁR (ahogy leérünk) és majd ott eldöntöm 1személyben merre:.-)))))
Már én is erősen gondolkozom, hogy hova pakoljam a "törékeny" cuccot. Össze kéne eszkábálni egy oldalkocsit, és azt majd tényleg ki lehetne nevezni söröskocsinak. Adonytól legalábbis eléggé valószínű
Kábé igen! Viszont nem kell sátor, hálózsák, stb. Csak esőruha, meg sör!
Gondolkoztam ezen a szombati kaja-pia dolgon, Akkor most olyan csörömpöléssel fogunk le érni mint egy sörös kocsi?
nem nem, még híányoznak egy páran!
Úgy látom kezdődik! A tegnapi nap folytatása!
Viszont akkor a tankom is jó nagy ha 30000.-ért nincs tele
hÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ
Jézus isten!
300 ezres gatyó?
Az már magától vizel?, vagy csal nyitja a slicet?
Végre ma találtam normális bőrgatyót magamra normális áron! Már csak ez hiányzott a cucból
Kaptam 10% kedvezményt is az árból , és ügye ez 30000.- körül már majdnem egy tank benya
Na jó, asszem ma is elemedben vagy .
Maradjunk annyiban, hogy remélem nem kell tolnom . Szóval begurulok vele, rajta ülve, bukósisakkal a fejemen, és nem leszek berúgva .
Látom az ördög és esSO sem alszik

Szia!