Nah, nem visszük túlzásba a csevelyt mámma .
Sztem simán beállíthatunk a családi hepajra caklipakli, motorostul . Elég komoly lenne . Macc!
No, megyek haza, tessék nekem drukkolni, hogy stimmeljen minden Pöfihez és Pöfivel .
Holnap még fölnézek ide szerintem, nehogy véletlenül mégse f8-8 legyen a Mozaik uccánál . mindenki!
"Egy dolog azonban biztos. Szombaton du. 5-től este 8-ig hiányozni fogok... Józsefnapi családi összeröfi lészen... nem bírok kibújni alóla. Természetesen ez most derült ki. "
Az ünnepi nyitvatartás nincs a búrámban sajnos. Biztos, hogy lesz Baján is valami "maszek" nyitva szombaton is, ám azt fel kell kutatni. Így biztos, ami biztos alapon a túlélőcsomag legyen nálatok. Mert a közkedvelt helyek, mint Tuskó és barátai biztosan zárva lesznek.
Mikrót tudok intézni. Azzal nincs gond. Ám a szeszeket hozzátok. Úgyis kicsi lesz a csapat rezsije, hiszen egész nap mocizni fogtok.
Szóval, vendéglőnek lenni kell. Lesz is, ha valaki meleg ételre vágyik. 2 tervem volt erre, de már csak egy van.
Vagy főzünk szombat este a vasárnap helyett!
Holnap délután körülnézek neketek mindent és még emberi időben fixen felírom a lehetőségeket. :)
Egy dolog azonban biztos. Szombaton du. 5-től este 8-ig hiányozni fogok... Józsefnapi családi összeröfi lészen... nem bírok kibújni alóla. Természetesen ez most derült ki.
ezért jár egy
Mindenki tudja h ki kavar . Van egy feketemocis fickó, aki néhány száz km. után már "DÉEL"-esnek mondja magát. Még egy karbiszinkront se élt át
esSO! ne legyél már...
NAAAA! mindegy, kimondom: Kéne a budai alsóra egy fekete túraendúró (persze a sor végére) tiszteletparancsolni. Mikor vagy a XIII.-ban a népfürdőben? Hadd vezessek fel "kezdő" déelest!
Én konkrétan egészen másképp emlékszem. Pontosabban úgy, hogy a DL-es fószer mondott dawnteznek egy helyet, és a többieknek meghagyta a budai oldali választási lehetőséget. Amire aztán ők elkezdték ontani a tippeket, kb fejenként 5-öt. Aztán, mikor a 10. oldalt teleírva sem tudtak megegyezni, a DL-es fószer felmondott!
Nos, kb ennyi történt!
- a többiek nevében is.
Az történt kérlekszépen, hogy mi a tegnap este folyamán alaposan megfontolva körbe-körbe jártuk a témát és alehetőségek hosszú sorát meghányva-vetve közösségileg kitaláltuk a mindenkinek legmegfelelőbb megoldást. (Különben is valami DL-es kavart be, azért volt az egész )
utána meg a hülye motorosok vasárnap csörömpölve mennek a Tescóba az öüvegvsszaváltóhoz, mert ugye még haza is kellene érni - és a dijbetét épp fedezi a benzint:-)))))
Már én is erősen gondolkozom, hogy hova pakoljam a "törékeny" cuccot. Össze kéne eszkábálni egy oldalkocsit, és azt majd tényleg ki lehetne nevezni söröskocsinak. Adonytól legalábbis eléggé valószínű
Végre ma találtam normális bőrgatyót magamra normális áron! Már csak ez hiányzott a cucból
Kaptam 10% kedvezményt is az árból , és ügye ez 30000.- körül már majdnem egy tank benya
Na jó, asszem ma is elemedben vagy .
Maradjunk annyiban, hogy remélem nem kell tolnom . Szóval begurulok vele, rajta ülve, bukósisakkal a fejemen, és nem leszek berúgva .
Sztem simán beállíthatunk a családi hepajra caklipakli, motorostul
No, megyek haza, tessék nekem drukkolni, hogy stimmeljen minden Pöfihez és Pöfivel
Holnap még fölnézek ide szerintem, nehogy véletlenül mégse f8-8 legyen a Mozaik uccánál