Oda valamiféle "Henrik" irkál folyamatosan
Gyerekek: Nekem tökmindegy, bárhol, bármikor (észak-Buda-Pesten). Én elég közel lakom, bárhová, bármikorra oda tudok érni. A lényeg, mint Erik is írta Érd. Árpád híd Pest-Budai hídfő-Vörösvári út kontra Érd texo min. fél óra, még szombat reggel is
AAAAz NeeeeM Jó!
Én nem is merem annyira Budát! PESTEN lakozok!
Én akkor írom be az időpontot, miután a következő időpöntok megvannak.
Szóval akkor hátulról előre a megállók:
Adony: 09.30
Érd gazdaságos parkoló, főbejárat mellett: 08.45 és 9.00 indulás!
Északbuda valahol: Hápi-Hawk-Zizó?
Úgy írjátok be az időpontot, hogy onnan a ti felelősségetek hogy a következőre odaérjen a csapat
Hihi, szia CiCCah!
Nálam csak hátsó gumma csere volt, úgyhogy azért is jöttem ki jól... Az idomot idén szerintem mégse bántom, bár voltak ilyen terveim, előzsör menjen le az első teljes szezonom. "Ki tudja" alapon.
Nem mondod, hogy a Péter az unokatesód ? Nórival együtt kajakoztam régebben, öcsém meg a Marcival kenuzott. Péter meg apu haverja . Télleg kicsi a világ !
Szasz!
Nah, csakhogy megjelentél ! Egész jó áron kijöttél a kezdésből... Nekem az eslő gumi volt 22, a láncszett lesz 30 + olajszűrő-tömítés + szerelés max 40...
Aztán majd egy szelephézag meg fékfolyadékcsre a későbbiekben, de az a lénap előtt már nem fér bele az időbe
Gyerekek: Nekem tökmindegy, bárhol, bármikor (észak-Buda-Pesten). Én elég közel lakom, bárhová, bármikorra oda tudok érni. A lényeg, mint Erik is írta Érd. Árpád híd Pest-Budai hídfő-Vörösvári út kontra Érd texo min. fél óra, még szombat reggel is
Black Matt
Én nem is merem annyira Budát! PESTEN lakozok!
Én akkor írom be az időpontot, miután a következő időpöntok megvannak.
Szóval akkor hátulról előre a megállók:
Adony: 09.30
Érd gazdaságos parkoló, főbejárat mellett: 08.45 és 9.00 indulás!
Északbuda valahol: Hápi-Hawk-Zizó?
Úgy írjátok be az időpontot, hogy onnan a ti felelősségetek hogy a következőre odaérjen a csapat
válasz erre előzmény
Ha Adonyból megyek fel, akkor előtte..............
Mibe különbözne....semmibe................
Nálam csak hátsó gumma csere volt, úgyhogy azért is jöttem ki jól... Az idomot idén szerintem mégse bántom, bár voltak ilyen terveim, előzsör menjen le az első teljes szezonom.
Nah, csakhogy megjelentél
Aztán majd egy szelephézag meg fékfolyadékcsre a későbbiekben, de az a lénap előtt már nem fér bele az időbe
Lehet, hogy ez már telepátia?
Nem találtam idáig még index csatit. Nagy hiánycikk, mindenki így akarja megoldani az index áthelyezést.