Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez gyors volt
Opsz, kicsit szétcsúszott a szövegem, de nálam most valahogy nem müxik az előnézet...
igen igen, gyerekkori barátom vot ő is És a Kövér név ismerős?
Halihó! Csak életjelet adok, mert itten többektől már fejmosást kaptam ám! Ugye Dorinácska? Figyelek, csak alig volt időm sok munka/tanulás/vizsga miatt, de már látom az alagút végét...
Ó, és a motorkám már felkészült a szezonra!
Íme:

Fékolaj: 1.000
Fékbetét (1 pár): 8.000
Continental hátsó gumi: 14.800
Láncszett: 33.000
Gyertya (2 db): 2.400
--------------------------------------------
Összese
n: 59.200

Egész máshogy megy a láncszett miatt.

Pusz mindenkinek!
A Tichov Jutka név valahogy nagyon ismerősnek tűnik... Tehát eléggé valószínű. Csak hirtelenjében nem tudom beazonosítani...
Nemis! Sokkal jobb a Batár, de ez van... Le lettem hurrogva De azért néha még csendben Matka helyett Batárnak hívom
Hali.Mindenki.

Szia.-Blue.

-A K4-es ELSŐ TELÓ, és a K7-es miben külömbözik?
-Én nem látom.
Ismered a Bajtárs utcában Tichovékat?
Nahát ! Én a Lehel-Fodrosban kezdtem, aztán már csak Fodros lett belőle. És képzeld, a Bajtárs utcában lakom a közzel szemben, kőhajításnyira a Bivalyostól .
Tényleg milyen szép is a matka, már mint ha a batárt nézzűk
Jó, helyessss ! És nyugodt lehetsz, nem mondom el senkinek !
Ő választotta ezt a nevet! Az én kedvencem a Batár lett volna, de azt lehurrogta
Fater, mít szól ehhez ?
Anno én is a hírhedt Lehel utcai iskolába jártam és a Bivalyos utcában laktam
Mattfekete a gépezet

Nem értem miért nem egyértelmű ez?
Az igaz...De Dorcsi okos és felöltözik. Olyan leszek kb, mint a hóember

Lazulás? Hooool? Leléptem, mert holnap motorkiállítás! De psszt!
"Matkán" Ez honnan jött?
Talált sűllyedt .
Ha tíz perc alatt ott vagy akkor te Csillaghegyen laksz?
Hiába jó a szélvédelem, 1-5 fok egy órán keresztül kisebb huzatban sem fog izzadást generálni ...
Szerdán már? Mi ez a lazulás ?
Én nem fogok ráfagyni, mert szerencsére nem én ülök elöl Szegény Apuuuu Bár Matkán már jó a szélvédelem
Még van addig két nap Majd kialakul
Azért a többieknek is meg kéne szólalni a témában. Én 10 perc alatt ott vagyok, nekem nem téma, max korábban lefexem aludni ...
De EsSoék spec - ahogy Dorcsi is utalt rá - rá fognak fagyni a motorra hajnalok hajnalán...
Bepasszíroznánk magunkat a dobozokba De ez most kimarad, mert már eljöttem Egomból, ennyi volt ez a hét