Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én egész jó mulatok

neked is járna puszi!
leeeeeeesek
Te jó ég:-))))

Láttom feladtam a lasztit ezzel a NÁLAM TALÁLKOZUNKKAL:-)))))))))
Mi lenne ha azt mondanám hogy hálózsákos partiban már pénteken fogadóképes a rezidencia?
Akkor jól belekevernék a cuccba, mert aki messziről jön (esSO) az már megint jöhetne egyedül pénteken:-))))))))))
Amugy ha akar jöhet......azt megint hajnalig dumálunk, mert befuttnak a többiek is:-)
Az előbb még nem ismerted a Budai alsót!
Szombat reggel nem kell villamosozódni! A budai alsón meg nincs lámpa (najó, nemsok)
ha most nőnemű lennél kapnál egy puszit! Majd leestem a székről! Pacsismiley
Nade télleg minek megyünk át Pestre... Jó a Vörösvári úti meki is meg a mozaik ucca sőt még a madaras texo is a szentendrein...
Mondjuk az kétségtelen, hogy ha netántán vánszorog a rakpart, a Hungárián át lehet alakulni villamossá meg ilyenek. Azé mégiscsak egyszrűbb több sávval .
Szóval színház!
Ugye? Szerintem tegnap este Koxival söröztek. Budakalászról a Hungárián végig.....? Elmebeteg 5let! Menjetek a Cegléd-Kecskemét vonalon! Azon is van egyenes szakasz.

Az indulás már elég mókás!
Remélem a többi program is hasonló lesz

Tényleg: nekem minden mindegy! Én itt lakom! Lehet Hungária,és lehet budai alsó is. Remélhetőleg szombat reggel mindegyik jó.
VKI vegye már fel a kesztyűt (sok protektorral ). MONNYA meg a tutit!
(találkozhatunk az Egressy úti nonstop előtt is, nekem közel van )
Az neked túl bonyolult lesz drága, még a végén eltévedsz
nem nem nem nem nincs mozaik, nincs MOL
Mivel megérkezett Dawntez barátunk így maradt a színház. pont. esSO nélkül ( Geréb)
Ő Pestkalászon lakik!

Az hadján de még Érd is a Budai oldalon van. Hápi honnan ez ötlet
Azért, mert veled ellentétben MI nem külön megyünk, és adunk lehetőséget a csatlakozásra
Persze ez csak akkor, ha jön valaki pestről!
Ha nem akkor 8.00 Mozaik u. MOL
OK! én ott leszek!
dehogy hol és mikor?
Mert a Duna, kanyar, a Hungária + egyenes!
Na nekezd most már el te is. Tényleg hápi Budakalász nem Pesten van
Nekem jó, Én Érden leszek!
Minek jöttök át 22× a Duna fölött?
Szóval találka pont, hápi által javasolt József A szinház előtti taxi állomás 7.30-8.00ig Indulás innen 8.00 és irány az Érdi gazdaságos Így jó lesz ?
de engem a Te itinered érdekel
Sajna a DL-t szegregálják a rasszista motorok.
Hali!
Blue - főninél van az itiner...