Láttom feladtam a lasztit ezzel a NÁLAM TALÁLKOZUNKKAL:-)))))))))
Mi lenne ha azt mondanám hogy hálózsákos partiban már pénteken fogadóképes a rezidencia?
Akkor jól belekevernék a cuccba, mert aki messziről jön (esSO) az már megint jöhetne egyedül pénteken:-))))))))))
Amugy ha akar jöhet......azt megint hajnalig dumálunk, mert befuttnak a többiek is:-)
Nade télleg minek megyünk át Pestre... Jó a Vörösvári úti meki is meg a mozaik ucca sőt még a madaras texo is a szentendrein...
Mondjuk az kétségtelen, hogy ha netántán vánszorog a rakpart, a Hungárián át lehet alakulni villamossá meg ilyenek. Azé mégiscsak egyszrűbb több sávval .
Ugye? Szerintem tegnap este Koxival söröztek. Budakalászról a Hungárián végig.....? Elmebeteg 5let! Menjetek a Cegléd-Kecskemét vonalon! Azon is van egyenes szakasz.
Az indulás már elég mókás!
Remélem a többi program is hasonló lesz
Tényleg: nekem minden mindegy! Én itt lakom! Lehet Hungária,és lehet budai alsó is. Remélhetőleg szombat reggel mindegyik jó.
VKI vegye már fel a kesztyűt (sok protektorral ). MONNYA meg a tutit!
(találkozhatunk az Egressy úti nonstop előtt is, nekem közel van )
Azért, mert veled ellentétben MI nem külön megyünk, és adunk lehetőséget a csatlakozásra
Persze ez csak akkor, ha jön valaki pestről!
Ha nem akkor 8.00 Mozaik u. MOL
neked is járna puszi!
leeeeeeesek
Láttom feladtam a lasztit ezzel a NÁLAM TALÁLKOZUNKKAL:-)))))))))
Mi lenne ha azt mondanám hogy hálózsákos partiban már pénteken fogadóképes a rezidencia?
Akkor jól belekevernék a cuccba, mert aki messziről jön (esSO) az már megint jöhetne egyedül pénteken:-))))))))))
Amugy ha akar jöhet......azt megint hajnalig dumálunk, mert befuttnak a többiek is:-)
Mondjuk az kétségtelen, hogy ha netántán vánszorog a rakpart, a Hungárián át lehet alakulni villamossá meg ilyenek. Azé mégiscsak egyszrűbb több sávval
Az indulás már elég mókás!
Remélem a többi program is hasonló lesz
Tényleg: nekem minden mindegy! Én itt lakom! Lehet Hungária,és lehet budai alsó is. Remélhetőleg szombat reggel mindegyik jó.
VKI vegye már fel a kesztyűt (sok protektorral
(találkozhatunk az Egressy úti nonstop előtt is, nekem közel van
Persze ez csak akkor, ha jön valaki pestről!
Ha nem akkor 8.00 Mozaik u. MOL
dehogy hol és mikor?
Blue - főninél van az itiner...